Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Heerlen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Heerlen heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Heerlen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Heerlen of directe omgeving.

861 klanten uit Heerlen bevelen een bij Casius in Heerlen aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Heerlen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: bestaande houten vloer vervangen voor betonvloer, houten vloer vervangen door betonvloer met vloerverwarming, anhydrietvloer schuren 150 m2, betonlook vloer over tegels laten leggen, isolatievloer met vloerverwarming plaatsen, beton storten in garage (vloer), laminaat door vloerverwarming en tegels vervangen, moderne topvloer laten leggen, grindvloer begane grond aanleggen, siergrindvloer leggen, garagevloer vervangen, houten vloer verwijderen en laminaatvloer realiseren, vloer balken verstevigen, garage pad aanleggen, beton vloer storten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Heerlen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Heerlen:

Anhydrietvloer storten op korte termijn

We willen graag einde week 32 of begin week 33 een anhydrietvloer laten storten, eventueel daarna de grote tegels erop leggen zodra deze droog is. Het gaat om 65 m2.

Houten vloer laten schuren

Ik wil graag de vloer in de slaapkamer (16 m2) en op de overloop (5 m2) laten schuren. De vloer bestaat uit een houten mozaïek parket.

Vloer egaliseren met egaline

Beste heer / mevrouw, Graag willen wij een offerte aanvragen om onze vloer te egaliseren. De oppervlakte is 65 m2. Er komt een cement dekvloer onder welke al strak gelegd wordt in eind mei. Omdat er een verlijmde pvc vloer boven op komt willen we de vloer nog egaliseren van tevoren. Hoeveel mm dik egaline is normaal gesproken nodig? En zou de cement dekvloer eerst een tijdje moeten drogen voordat de egaline gelegd kan worden? Met vriendelijke groet.

Leggen granito vloer in hal, toilet

We hebben een jaren 30 woning gekocht. Graag hadden we in zowel de hal als in het toilet een granito vloer gelegd. Er liggen nu tegels. Vrij vlak dus misschien kan nde granito vloer er bovenop. De hal en de vloer toilet zijn samen circa 25 m2. Foto's staan op Funda. Eventueel in september uitvoeren.

Vloer egaliseren ivm vloerverwarming en later leggen kliklaminaat

Vloer keuken egaliseren tbv vloerverwarming en pvc kliklaminaat. Afm ruimte 5,0x7,0 meter. Zie foto

Woonkamer en slaapkamer laminaat opnieuw leggen

Hallo, Ik heb een huurwoning waar onlangs een lek in het dak was. Er is schade aan de slaapkamer vloer (3 bij 2,5 m) van houten planken met novilon. Het lekkage is doorgelekt in de woonkamer van 8,5 x 4,5 mtr waar laminaat met ondervloer ligt. De ondervloer en planken zijn een beetje hobbelig. Graag laat ik de vloer in slaap- en woonkamer, voornamelijk de woonkamer, opnieuw leggen. Een laminaatvloer met ondervloer. Deze regel ik zelf. Huidige vloer verwijderen graag meerekenen in prijs. Mijn dank.

Laminaat vloer herstellen

Wij hebben een lekkage in het plafond gehad waardoor +/- 30 m2 laminaat bol is gaan staan. Onder de laminaat vloer is het ook vochtig.

Grindvloer en vloerverwarming plaatsen

Graag zou ik willen weten wat de mogelijkheden zijn voor een stevige vloer op de begane grond. Dit dat ik graag vloerverwarming wil met een grindvloer. Het betreft globaal 35m2 (woonkamer, keuken en de gang). In de woonkamer ligt een houten vloer met daaronder de draagbalken en een holle ruimte. De rest van de woning liggen tegels. Aangezien ik niet weet wat eronder ligt is het misschien beter om de complete onderverdieping opnieuw te storten.

Kliklaminaat vervangen

Ik wil graag nieuw laminaat in mijn woonkamer laten leggen, het laminaat wat ik nu heb zit een brandgat in wegens het vallen van een heet kooltje erop. De woonkamer bedraagt ongeveer 23m2. Graag zou ik vernemen wat het in totaal gaat kosten om dit te laten doen door jullie. Inclusief het leveren van het kliklaminaat en verwijderen van het oude.

Keuken plinten monteren

Ik wil graag keuken plinten laten monteren en op maat gemaakt. Ik weet niet hoeveel meter het ongeveer zal zijn maar 5-10 meter zou wel kunnen kloppen.

Laminaat herstellen

Het laminaat is beschadigd in de hal maar deze is een geheel met de woonkamer. Het gaat om ongeveer 50 vierkante meter.

Restbeton laten storten

Ik ben op zoek naar aannemer die in mijn garage een nieuwe betonvloer kan storten. Het gaat om circa 52 m2 en de gewenste dikte is circa 15 cm. Momenteel ligt er een betonvloer, deze is verouderd en die verwijder ik zelf.

Rand van garagevloer vullen en vlakken

Ik wil graag de rand van mijn garagevloer langs de muur laten vullen en egaliseren over een lengte van circa 5 meter. De sleuf is schuin en maximaal 10 cm diep en maximaal 20 cm breed. Zie 2 bijgevoegde foto's.

Laminaat vervangen

Ik zoek een laminaatlegger die ongeveer 16 m2 aan laminaat kan vervangen in mijn woning. Het werk moet plaatsvinden op de begane grond. Wellicht moet de onderlaag vervangen worden. Het nieuwe laminaat is aanwezig.

Laminaat laten leggen

Ik wil laminaat laten leggen normaal lukt dit mij goed maar deze x lukt het mij helemaal niet heb al laminaat bij jullie gekocht maar lukt me niet om te leggen

Laminaat offerte

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het vervangen van mijn laminaat. Door waterschade heb ik dit ook nodig voor de verzekering. Gaat om circa 13 m2.

Laminaat met waterschade vervangen

Laminaat offerte door water schade voor verzekering

Plinten aanbrengen in een ruimte

Ik zou graag voor een ruimte van ca 40 m2 plinten willen laten leggen.

Keukenvloer ophogen en egaliseren

Lege keukenvloer van ongeveer 6 m2 moet ongeveer 2 cm verhoogd worden en geëgaliseerd. Wie kan mij hiermee helpen?

Kliklaminaat laten leggen

Ik wil klik laminaat leggen op de bovenverdieping (3 slaapkamers + overloop). Stroken zijn extra breed (32 cm). Ondervloer leg ik zelf. Plinten plaats ik ook zelf. Het gaat om een oppervlak van maximaal 45 m2.

Grindvloer over de tegelvoer aanleggen

De tegelvloer is 20 m2. We willen hier graag een grindvloer overheen.

Siergrindvloer laten leggen

Het leggen van een gesealde siergrindvloer op 3 slaapkamers met ongeveer 32 m2 oppervlakte totaal.

Parket met waterschade repareren of vervangen

Een waterleiding lekte in het toilet. Deze is nu gerepareerd maar het is in de parketvloer in de hal ingetrokken. Het gaat om ongeveer 5 m2 en ik wil weten of het vervangen of hersteld moet worden.

Fundering storten aanbouw

Fundering storten van de nieuw te bouwen achterbouw. Ongeveer 6m3 nodig.

Laminaat in de keuken en gang laten leggen

Graag wil ik in de keuken en gang en nieuwe laminaatvloer laten leggen, dit zijn ongeveer 10m2. Het laminaat kost 29,95 per m2. Graag een offerte voor laminaat met het leggen zonder plinten