Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Heerlen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Heerlen heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Heerlen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Heerlen of directe omgeving.

861 klanten uit Heerlen bevelen een bij Casius in Heerlen aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Heerlen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: vloer gehele begane grond renoveren, herstellen van scheve vloer, betonvloer nieuwe schuur, laminaat vervangen, inclusief ondervloer en plinten, balkenvloer vervangen door een betonvloer, nieuwe laminaat vloer leggen, laminaat in gehele huis leggen, betonvloer storten voor schuilstal pony's, advies, leveren en leggen van parket of bamboevloer, houten vloer schuren en lakken, plavuizen vloer leggen, vloerbedekking laten leggen inclusief verplaatsen meubelen, herstel van de ter plaatse gestortte vloer, verzakte houten vloer herstellen, verzakte garagevloer vervangen of opstorten tot vlakke vloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Heerlen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Heerlen:

Kliklaminaat vervangen

Ik wil graag nieuw laminaat in mijn woonkamer laten leggen, het laminaat wat ik nu heb zit een brandgat in wegens het vallen van een heet kooltje erop. De woonkamer bedraagt ongeveer 23m2. Graag zou ik vernemen wat het in totaal gaat kosten om dit te laten doen door jullie. Inclusief het leveren van het kliklaminaat en verwijderen van het oude.

Keuken plinten monteren

Ik wil graag keuken plinten laten monteren en op maat gemaakt. Ik weet niet hoeveel meter het ongeveer zal zijn maar 5-10 meter zou wel kunnen kloppen.

Laminaat herstellen

Het laminaat is beschadigd in de hal maar deze is een geheel met de woonkamer. Het gaat om ongeveer 50 vierkante meter.

Restbeton laten storten

Ik ben op zoek naar aannemer die in mijn garage een nieuwe betonvloer kan storten. Het gaat om circa 52 m2 en de gewenste dikte is circa 15 cm. Momenteel ligt er een betonvloer, deze is verouderd en die verwijder ik zelf.

Rand van garagevloer vullen en vlakken

Ik wil graag de rand van mijn garagevloer langs de muur laten vullen en egaliseren over een lengte van circa 5 meter. De sleuf is schuin en maximaal 10 cm diep en maximaal 20 cm breed. Zie 2 bijgevoegde foto's.

Laminaat vervangen

Ik zoek een laminaatlegger die ongeveer 16 m2 aan laminaat kan vervangen in mijn woning. Het werk moet plaatsvinden op de begane grond. Wellicht moet de onderlaag vervangen worden. Het nieuwe laminaat is aanwezig.

Laminaat laten leggen

Ik wil laminaat laten leggen normaal lukt dit mij goed maar deze x lukt het mij helemaal niet heb al laminaat bij jullie gekocht maar lukt me niet om te leggen

Laminaat offerte

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het vervangen van mijn laminaat. Door waterschade heb ik dit ook nodig voor de verzekering. Gaat om circa 13 m2.

Laminaat met waterschade vervangen

Laminaat offerte door water schade voor verzekering

Plinten aanbrengen in een ruimte

Ik zou graag voor een ruimte van ca 40 m2 plinten willen laten leggen.

Keukenvloer ophogen en egaliseren

Lege keukenvloer van ongeveer 6 m2 moet ongeveer 2 cm verhoogd worden en geëgaliseerd. Wie kan mij hiermee helpen?

Kliklaminaat laten leggen

Ik wil klik laminaat leggen op de bovenverdieping (3 slaapkamers + overloop). Stroken zijn extra breed (32 cm). Ondervloer leg ik zelf. Plinten plaats ik ook zelf. Het gaat om een oppervlak van maximaal 45 m2.

Grindvloer over de tegelvoer aanleggen

De tegelvloer is 20 m2. We willen hier graag een grindvloer overheen.

Siergrindvloer laten leggen

Het leggen van een gesealde siergrindvloer op 3 slaapkamers met ongeveer 32 m2 oppervlakte totaal.

Parket met waterschade repareren of vervangen

Een waterleiding lekte in het toilet. Deze is nu gerepareerd maar het is in de parketvloer in de hal ingetrokken. Het gaat om ongeveer 5 m2 en ik wil weten of het vervangen of hersteld moet worden.

Fundering storten aanbouw

Fundering storten van de nieuw te bouwen achterbouw. Ongeveer 6m3 nodig.

Laminaat in de keuken en gang laten leggen

Graag wil ik in de keuken en gang en nieuwe laminaatvloer laten leggen, dit zijn ongeveer 10m2. Het laminaat kost 29,95 per m2. Graag een offerte voor laminaat met het leggen zonder plinten

Laminaat leggen

Ik wil graag 25 m² laminaat en 11 plinten (2.40 meter per plint) laten leggen. Materiaal is al uitgezocht. Offerte graag per email.

Grindvloer leggen op onderverdieping

Complete onderverdieping

Antislip grindvloer leggen

Het gieten van een antislip grindvloer in de badkamer. De badkamer is 4 vierkante meter. Er moet geëgaliseerd worden.

Laminaat leggen in leeg appartement

Ik wil laminaat leggen in mijn appartement en er moet ook folie onder komen. Het gaat om een totaal oppervlak van 51 m2. Er hoeven geen plinten gelegd te worden.

Parketvloer vervangen door laminaat

Ik wil graag een laminaat vloer laten leggen in de woonkamer en klein stukje gang zonder dorpels . Hiervoor moet eerst de parket verwijderd worden (geplakt) en de grote houten planken die geschroefd zijn. Dit verwijderen gaat makkelijk heb zelf paar parket planken verwijderd om te proberen, zodat ik het hier beter kan omschrijven. Graag hiervoor een offerte. Korte beschrijving: in Heerlen 46m2 -> verwijderen en afvoeren parket en houten ondervloer -> nieuwe ondervloer leggen (groene platen) -> nieuwe laminaat leggen van de gamma. Ondervloer en parket kopen we zelf. (wilt u het laminaat en ondervloer toch aanbieden dan dit in de offerte vermelden, of 2 prijzen noemen met en zonder materiaal). De werkplek is goed bereikbaar en is op de begane grond.

Schadeherstel aan een laminaatvloer

Er is 37 m2 laminaat met ondervloer en plinten verdeeld over 3 kamers en overloop. We hebben een vloer uitgekozen, na veel zoeken kwamen we overeen op de, elan kalk grijs eiken. De oude vloer is al verwijderd en de kosten zijn al door de verzekeringsmaatschappij goed gekeurd.

Siergrindvloer verwijderen en ondergrond egaliseren

Ik krijg op 21 augustus de sleutel van mijn nieuwe woning. Ik wil daar de siergrindvloer van ongeveer 50 m² laten verwijderen in de hal, woonkamer en keuken. Er ligt geen vloerverwarming in de ondervloer. Na het verwijderen laat ik de ondergrond ook graag egaliseren. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Parketvloer leggen

Parketvloer al in bezit, moet alleen gelegd worden. Vloer is ongelijk. Moet dus uitgevlakt denk ik.