Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Geleen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Geleen heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Geleen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Geleen of directe omgeving.

247 klanten uit Geleen bevelen een bij Casius in Geleen aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Geleen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: geharde betonvloer storten in een bedrijfspand, vloer storten tbv vloerverwarming, vloer leggen in winkelpand, een broodjesvloer aanleggen, vloer van schuimbeton en vloerverwarming aanbrengen, vloerverwarming met fermacell platen, vervangen plavuizenvloer met vloerverwarming, laminaat laten leggen in meerdere ruimtes, betonvloer egaliseren en vissengraatvloer leggen, granito vloer (jaren 30, zwart met wit) in gang en toilet (6,3 + 1 m2), broodjesvloer en vloerverwarming aanleggen., reinigen of vernieuwen van een siergrindvloer, laminaatvloer laten leggen, nieuwe houten vloer leggen tegelijk met ondervloer isolatie, betonvloer storten met wapening en vorstrand en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Geleen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Geleen:

Parketvloer schuren en oliën

Bestaande parketvloer van 2 slaapkamers ( totaal 28 vierkante meter) opnieuw schuren en in de olie zetten.

Bamboevloer leggen op een zolderverdieping

Betreft een zolderverdieping, 1 kamer en 1 overloop. Ligt nu nog vloerbedekking maar dat haal ik zelf weg. Betreft leveren en plaatsen van een bamboe vloer, in totaal ongeveer 32 m2.

Betonvloer met vloerverwarming en isolatie storten

Ik wil graag een gietbetonvloer met vloerverwarming laten storten in de woonkamer en keuken waar tegels liggen, dus een gedeelte nieuw storten en een gedeelte in frezen. In de woonkamer ligt nu nog een houten vloer met kruipruimte, die omlaag moet omdat de hele verdieping dezelfde hoogte moet krijgen. Hoe dit opgelost moet worden, wil ik graag overleggen. Ik zorg er voor dat de vloer weg is. Omdat er in de keuken en gang al tegels liggen, wil ik graag advies over hoe we dit kunnen laten doorlopen. In totaal gaat het om 80 m2, de gehele beneden verdieping. Ik dacht aan vloerverwarming met water, maar mocht er iets ander beter zijn hoor ik dat graag. Graag ontvang ik een offerte.

Vloer storten

Ik wil een aanbouw realiseren van 50 m2 (in onze net aangekochte woning) en de ruimtes pas onderverdelen als de vloer gestort is. Afwerking met pu gietvloer / betonlook vereist een uiterst vlakke ondergrond en is dus een absolute voorwaarde. Vloer storten eind maart 2020. Goed bereikbaar.

Plaatsen van een PVC vloer

Ik wil een pvc vloer laten leggen. Er moet nog geëgaliseerd worden. Het gaat om een pvc visgraat. Het oppervlak is 50 m2.

Open grindvloer verven in andere kleur

Graag had ik willen weten of over grindvloer geschilderd kan worden? We hebben pas een huis gekocht en in de keuken en eetgedeelte, badkamer hal en wc ligt grindvloer in de kleur grijs. En zou deze graag naar diepzwart willen schilderen.

Laminaat leggen

Ik wil laminaat laten leggen in de slaapkamers woonkamer en keuken in totaal is het 78 vierkante meter. Hoeveel gaat me dat kosten

Nieuwe vloercoating in de garage aanbrengen

Ik wil een coating aanbrengen in mijn garage. De huidige coating, alabastine is 4 weken geleden aangebracht en laat los. Oppervlakte 30 m2. Alabastine laag zal afgeschuurd moeten worden.

Laminaat leggen in kamers

Laminaat leggen in een woonkamer en slaapkamer. Totaal 35m2.

Laminaat vloer leggen

Ik wil een laminaatvloer laten leggen voor de hal, 1 slaapkamer en keuken/woonkamer. Het gaat om ongeveer 30 m2.

Laminaat op de vloer leggen

Wij willen een laminaat vloer van plus minus 30 vierkante meter gelegd hebben met ondervloer en 35 meter plinten [klik systeem] in zijn totaliteit. Het gaat hierbij om 3 slaapkamers en een gangetje. Er is een betonnen ondergrond.

Gietvloer leggen

In ons pand is beneden een bedrijf gevestigd met daarboven op de 1e en 2e verdieping woonruimte. We willen op de bovenverdiepingen graag een gietvloer laten aanbrengen van in totaal ongeveer 450 m². Er liggen hier en daar houten vloeren anno 1924, dus er moet goed bekeken worden wat de mogelijkheden zijn. In een klein deel ligt al een grindvloer die wij zelf kunnen verwijderen. Wij willen graag een afspraak maken om de klus hier te bespreken en uw advies en een prijsopgave te krijgen.

32 m2 parketvloer schuren en oliën

We hadden graag onze houten vloer in de woonkamer opgeschuurd en geolied, betreft ongeveer 32 m2.

Siergrindvloer aanbrengen

In de woonkamer, keuken hal en toilet wil ik graag een siergrindvloer laten leggen inclusief de plinten en het sealen hiervan. De oppervlakte is 51 m2.

Vloer van gewapend beton storten

Ik wil mijn garage ongeveer 25 m2 verbouwen (grond loopt een beetje schuin af) en wil beton vloer laten storten en eventueel de bewapening. De grond is van zand. Als optie wil ik erbij dat de vloer gevlinderd wordt, wat zou de meerprijs worden?

Woonkamer en gang egaliseren

Ik wil weten wat het kost om een ongeveer 60 vierkante meter vloer te egaliseren. De dikte zal ongeveer 5 mm zijn. Het gaat om een woonkamer en gang. Er ligt nu een tegel vloer in. Echter zal ik deze zelf verwijderen.

Zandcement afwerkvloer aanbrengen

Zand-cement vloer leggen in de badkamer. Zand Cement vloer op afschot leggen in de inloopdouche met drain (1.30 x 0.90 cm). Totaal oppervlakte is ongeveer 5.50 m2. Ik weet niet zeker of het zo geplaatst kan worden of dat er nog iets van voorwerk gedaan moet worden.

Grindvloer leggen

Ik wil op de begane grond een grindvloer laten leggen, 66 m2. Ook op de 14 traptreden dient er een grindvloer met spotjes geplaatst te worden.

Tegelvloer egaliseren

De beneden verdieping wil ik graag laten egaliseren. Het gaat om de woonkamer, de hal, het toilet en de keuken. De oppervlakte is ongeveer 50 m2 en is doorlopend.

Laminaatvloer repareren

Met een zwaar meubel te verzetten heeft mijn man en dikke kras van ongeveer 50 cm en kleine krasjes op de vloer gemaakt, dit is een hele diepe kras met de gehele kleur van laminaat er vanaf. Zou dit gerepareerd kunnen worden en zo ja, wat zal dit gaan kosten? Het laminaat is al ouder dan 10 jaar. Wat zou het kosten om iemand te laten komen kijken of schade wel te herstellen valt?

Vloer egaliseren

Ik wil graag een vloer van 20 m2 laten egaliseren.

Parketvloer laten renoveren

Ik ben voornemens de parketvloer in mijn woonkamer (ca. 40 m2) te laten renoveren (schuren en lakken) en ben op zoek naar een scherpe offerte van een vakman, indien mogelijk met referenties.

Grindvloer aan laten leggen

In de woonkamer liggen tegels waarbij er oneffenheden in zitten van 1 a 2 mm. De oppervlakte is ongeveer 50 m2. Graag zou ik willen weten of de grindvloer over de tegels heen gelegd kan worden en wat hiervan de kosten zijn.

Herstelwerk aan een houten vloer

Betreft herstelwerkzaamheden aan houten vloer Na de verbouwing dient een stuk vloer bijgelegd te worden. Dit zal rondom de open haard, 2 m2, worden en er zal een nieuw stuk tussen de woonkamer en de keuken in verband met het verwijderen van een muur, 6 meter bij 30 cm ongeveer. Bi de keuken gaat het om een stuk van 4 m2. Hierna dient de vloer opgeschuurd en behandeld te worden. De oppervlakte is totaal 70 m2. Er zijn foto's beschikbaar.

Diverse klussen in huis

De te verrichten klussen zijn: de voorkamer texen, nieuwe, volledig afgewerkte, laminaat vloer in de woonkamer van ongeveer 8 x 4 meter tegels in de wc tot ongeveer 1 meter hoogte, zeil op de vloer van de WC en het plaatsen van een extra grote WC pot, uiteraard in de WC. Graag verneem ik van u hoe u het één en ander in het vat wilt gieten, opdat zowel u als ik een voldaan gevoel hebben na het voltooien van de klussen. De klus kan eind augustus zijn aanvang vinden.