Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaat in het appartement aanbrengen:

Laminaat in het appartement aanbrengen

Voor het laten leggen (zelf) van laminaat voor een appartement a 25 m2
Onze klant uit Echt (Limburg) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat in het appartement aanbrengen uit heel Nederland:

Laminaat laten leggen

Heb zelf v4 laminaat en goud folie ondervloer en muurplinten gekocht. Dit word vandaag geleverd. Oppervlakte is 63 m3. Heb geen drempels in mijn huis. Graag wou ik het laten leggen in twee kamers en woonkamer met open keuken en gang, en de muurplinten laten monteren. Is dit mogelijk en wanneer kan het gelegd worden en wat kost het? Vloer is van beton en het appartement op de 8e etage is zo goed als leeg.

Laminaat leggen en andere klussen

Ik wil graag een offerte als wij door ons gehele nieuwbouw appartement door jullie laminaat laten leggen. Het zou gaan om; laminaat Signature Xtra breed wit eiken 8 mm van 9,95 per m2. Inclusief ondervloer en hoge plinten. Mogelijk ook in combinatie met het behangen van het appartement en het plaatsen van glazen plaat voor de inloop douchewand van 120 cm en plaatsen van badkamermeubelset. Ik wacht uw offerte af. Vriendelijke groet;

Laminaat en het verplaatsen van spullen

Ik wil laminaat (ongeveer 40 vierkante meter) laten leggen. Daarbij dienen er 1 koelkast, 1 fornuis, 1 droger en 3 kasten te worden verplaatst. Het gaat om een appartement en betreft de volgende ruimten: De keuken, de hal en 2 slaapkamers. De vakman is ook verantwoordelijk voor het verwijderen van 20 vierkante meter tapijt.

Laminaat in het appartement leggen

Ik wil in mijn gehele appartement (woonkamer, slaapkamer, hal en inkoopkast) laminaat laten leggen. Dit is ongeveer 48 vierkante meter. Het oude laminaat is al verwijderd. het gaat hier alleen maar om de arbeid.

Laminaat, ondervloer en plinten plaatsen

In een nieuw appartement van ongeveer 84 m2, inclusief badkamer en keuken, wil ik graag laminaat laten leggen. De badkamer is reeds klaar. Er zal een ondervloer, laminaat en hoge plinten gelegd moeten worden.

Laminaat met ondervloer leggen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het leggen van laminaat inclusief ondervloer en hoge plinten. Oppervlakte bedraagt circa 70 m2 (excl. badkamer en toilet). Zie plattegrond in bijlage. Er ligt vloerverwarming in het hele appartement. Ondervloer aanschaf in overleg.

Laminaat laten leggen

Ik wil in mijn appartement 30 m2 aan laminaat laten leggen, alle materialen zijn aanwezig. Bestaande plinten zitten al op de muur en moeten blijven. Nu ligt er een kale betonvloer. Ik heb ondervloer gekocht.

Laminaat leggen

Betreft appartement van 45m² inclusief balkon, dus woonkamer, hal en slaapkamer zullen daar iets onder zitten. Er ligt al kliklaminaat, geen plinten, dus makkelijk te verwijderen. Ik ben lichamelijk niet in staat te verwijderen/leggen dus kijk even rond hoe ik goedkope laminaat kan laten leggen. Hoeft maar een paar jaar mee, daarna verhuis ik.

Laminaat met ondervloer leggen

Wat zijn de kosten om circa 40 m2 laminaat te laten leggen, alsmede de ondervloer? De ondervloer bestaat uit groene platen. Het gaat om een appartement met slaapkamer, hal en woonkamer waar het gelegd moet worden. De vloer is al kaal beton.

Vloer leggen, stuken en witten in appartement

Ik zoek iemand die in mijn nieuwbouw appartement de wanden kan stuken, wit verven en een vloer kan leggen. Appartement heeft een vloeroppervlak van 62 vierkante meter. De helft van de muren moet nog met pleisterwerk worden afgewerkt en alle wanden moeten worden gewit. Het appartement heeft vloerverwarming en er moet in de gehele woning, op toilet en badkamer na, laminaat of parket worden gelegd. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius