Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor siergrind vloer leggen:

Siergrind vloer leggen

Sier grindvloer leggen 4,20/3,80 meter.
Onze klant uit Brunssum (Limburg) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor siergrind vloer leggen uit heel Nederland:

Vloer van siergrind leggen

Ik zou graag de kosten willen weten voor het leggen van een siergrindvloer over een tegelvloer (grootste gedeelte), niet geseald, oppervlakte 16.2 m2. Huidige ondergrond zijn tegels.

Siergrindvloer aanbrengen

Ik wil op mijn begane grond een antraciete kleurige siergrind laten leggen en laten sealen. De vloer dient gelegd te worden in de woonkamer, keuken, hal en toilet. De oppervlakte is ongeveer 45 m2.

Siergrind leggen in woning

Het betreft het laten aanbrengen van een donkere siergrind vloer. Deze bestaat uit een 55 m2 plus trap. De ruimte is leeg, er vind geen activiteit nog plaats.

Vloer uitvlakken en siergrind vloer leggen

Opdracht: uitvlakken vloer van de deel en zorgen dat deze aansluit bij de vloer van de serre. Samen 35 vierkante meters. De deel ligt 2 cm lager dan serre en is 15.5 m2. De serre is 19 m2. Over het geheel moet een siergrindvloer aangebracht worden. In maart willen we met de verbouwing starten. Graag uw offerte voor de vloer.

Siergrind vloer leggen

Ik ben mij aan het oriënteren betreft beton of gietvloer voor onze keuken. Betreft lange smalle keuken en bijkeuken van ongeveer 10 m2. Houten ondervloer. Kunt u mij een prijsindicatie verstrekken?

Grindvloer aanhelen

We gaan een nieuwe keuken plaatsen in een ruimte van 2.60 bij 3 meter. Hierin ligt een siergrind vloer. Doordat wij een muur gaan uitbreken zal er een grindloos stuk vloer zichtbaar zijn. De keuken wordt als het ware bij de woonkamer gevoegd waar dezelfde grindvloer ligt. Is het mogelijk om de vloer in de keuken op te lagen in de kleuren de nagenoeg gelijk zijn aan de huidige vloer. En kunt u aangeven wat dat voor deze keukenruimte kost.

Siergrindvloer op betonnen vloer maken

Wij willen graag 5.60 vierkante meter siergrind laten leggen. Er liggen nu nog tegels op de vloer die moeten er waarschijnlijk uit moeten. De vakman is verantwoordelijk voor de aanschaf van de benodigde materialen, echter wil de klant wel eerst worden ingelicht.

Siergrind in garage leggen

Garage beton vloer maar ik had daar graag een siergrindvloer donkergrijs/ zwart op ongeveer 20 m2.

Siergrind leggen

Graag ontvang ik een offerte voor het laten leggen van een siergrind vloer. De woonoppervlakte van de woning is 118 m2.

Siergrind op vloer en trap

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het leggen van een siergrindvloer. Het betreft nieuwbouw en in totaal 105 m2. De begane grond en 1e verdieping graag geseald en de bovenste verdieping open. Aanvullend zou ik graag uitgesplitst op de offerte ook willen weten wat het kost om de trap met siegrind te laten bekleden, 26 treden, inclusief plint. bijvoorbeeldL %20op%20vloer,%20siergrind%20met%20strip%20op%20de%20trap/Betonlookvloer_-_siergrind_met_strip_op_de_trap1. Jpg

Partners

Partners van Casius