Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaat op de bovenverdieping leggen:

Laminaat op de bovenverdieping leggen

Wij willen ongeveer 40 m² laminaat laten leggen in 4 kamers op onze bovenverdieping. Omdat we wat meubels moeten verplaatsen tijdens de klus, willen we de werkzaamheden in 2 dagen laten uitvoeren. We zorgen zelf voor alle materialen. We ontvangen graag uw offerte.
Onze klant uit Brunssum (Limburg) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat op de bovenverdieping leggen uit heel Nederland:

Laminaat leggen op de bovenverdieping

Ik wil op de bovenverdieping van onze nieuwbouwwoning graag laminaat laten leggen in 3 slaapkamers en op de overloop. Het gaat om ongeveer 35 m². De woning is nog leeg. Ik zal het materiaal zelf aanschaffen. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Laminaat laten leggen

Wij willen graag een montageservice inschakelen voor het leggen van laminaat op de eerste verdieping. Het gaat om 2 slaapkamers van 20. 4m2 en 10. 7m2 en een overloop van 9m2 (samen ong 40m2) incl. Leggen van ondervloer en plinten - graag ontvangen wij een prijsopgave voor de montageservice. Kunt u ons ook laten weten hoe ver we dit van te voren dienen in te plannen? We willen het laminaat graag op vrijdag 8 december laten plaatsen in Duiven. P.s. er ligt een marmoleum vloer over de gehele bovenverdieping en we hebben ons laten informeren dat het geen probleem is om het laminaat hierover heen te laten leggen. Klopt dit?

Laminaat leggen op de bovenverdieping

We willen op de bovenverdieping graag 35 m² laminaat met ondervloer en platte plintjes laten leggen. Het laminaat moet doorlopend worden gelegd in 3 slaapkamers en een hal, zonder onderbreking of drempels. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Diverse onderhoudsklussen in een woning

Aan het interieur van het huis waar ik woon is al 20 jaar niets gedaan en ik wil het laten opknappen. Ik zoek een vakman die mij kan helpen met het inmeten van de diverse klussen en met de uitvoering. Ik word momenteel behandeld aan een aandoening aan mijn ogen en kan derhalve de mail niet lezen. Daarom graag even bellen voor een afspraak. De klussen die ik wil laten uitvoeren zijn de volgende: - Ramen boven opmeten en ramen in de keuken opmeten voor raambekleding; - 80 m² laminaat leggen met ondervloer en hoge plinten; - Verlijmd tapijt verwijderen op de bovenverdieping; - Muren en plafond sausen; - Trap: lijmresten verwijderen, schuren en bekleden met overzettreden van JEWE en stootborden bekleden met lakboard; - Plafondlijsten plaatsen in alle vertrekken. Ik zal alle materialen zelf aanschaffen bij Praxis. Na inventarisatie van de klussen ontvang ik graag uw offerte.

Laminaat leggen op de bovenverdieping

Wij hebben een nieuwe woning en zijn die nu aan het verbouwen. Wij willen daar op de bovenverdieping graag 40 m² laminaat en ondervloer laten leggen op de overloop en in 3 slaapkamers. We hebben het materiaal hier al liggen. De plinten plaatsen wij zelf. We hebben laminaat Moderato Montana gekocht bij Praxis. We zoeken een vakman die deze klus vóór 28 oktober kan afronden. Dan willen wij gaan verhuizen.

Laminaat leggen op verdiepingen boven

We willen op onze bovenverdieping + zolder laminaat leggen. Het betreft 3 slaapkamer 244x390 510x290 230x413 en een overloop. Zolderverdieping bestaat uit 2 ruimtes circa 440 x 700. 70 m² totaal

Laminaat leggen op bovenverdieping

Ik wil graag laminaat laten leggen op de boven verdieping, dit betreft ongeveer 30 m2. Het betreft 2 slaapkamers en 1 gang. Het dient doorlopend gelegd te worden, tevens rondom af werken met plinten. Exclusief leveren laminaat, ondervloer en plinten.

Laminaat leggen

We willen in ons huis graag door jullie een laminaatvloer plus ondervloer laten leggen op de bovenverdieping. Het betreft ongeveer 90 vierkante meter. Materiaal is gekocht bij Praxis en in ons bezit. We horen graag van jullie.

Laminaat leggen op bovenverdieping

Ik wil van de verdiepingen in mijn woning bestaande uit 3 kamers en gang laminaat laten plaatsen. Nieuwbouw, gering schuine muren. Rechte rechthoekige kamers. De eerste verdieping bestaat ook uit een gang en 2 kamers. Totaal kleine 75 m2. Het laminaat en de ondervloer en plinten halen wij aanstaande zaterdag op.

Laminaat leggen op de bovenverdieping

Ik wil laminaat leggen van gehele bovenwoning die ongeveer 50 m2 is. Ondervloer ligt er al. Het gaat om 4 slaapkamers en een gang overgaand naar de trap.

Partners

Partners van Casius