Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaat op de bovenverdieping leggen:

Laminaat op de bovenverdieping leggen

Wij willen ongeveer 40 m² laminaat laten leggen in 4 kamers op onze bovenverdieping. Omdat we wat meubels moeten verplaatsen tijdens de klus, willen we de werkzaamheden in 2 dagen laten uitvoeren. We zorgen zelf voor alle materialen. We ontvangen graag uw offerte.
Onze klant uit Brunssum (Limburg) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat op de bovenverdieping leggen uit heel Nederland:

Kliklaminaat laten leggen

Ik wil klik laminaat leggen op de bovenverdieping (3 slaapkamers + overloop). Stroken zijn extra breed (32 cm). Ondervloer leg ik zelf. Plinten plaats ik ook zelf. Het gaat om een oppervlak van maximaal 45 m2.

Laminaat op de bovenverdieping leggen

Op de bovenverdieping, 4 slaapkamers en een overloop. Het gaat om circa 80 vierkante meter. Het liefst de eerste week van begin april leggen. Het betreft een bestaande woning waar we eind maart intrekken.

Laminaat met ondervloer leggen

Leggen van laminaat op de benedenverdieping. Het gaat om ongeveer 48 m2 en eventueel de slaapkamer en overloop bovenverdieping, ongeveer 18 m2. Wel leggen ondervloer maar de plinten plaatsen we niet zelf.

Betonvloer op de benedenverdieping leggen

Het laten storten van beton op de benedenverdieping, ongeveer 50 m2, en eventueel laminaat. En op de bovenverdieping, ongeveer 50 m2, laminaat.

Laminaat leggen op bovenverdieping

Het leggen van ruim 80m laminaat op bovenverdieping; verdeeld over 4 kamers en hal; doorlopend gelegd. Het verwijderen en bevestigen van muurplinten. Bij offerte graag fixed price!

Laminaat leggen op bovenverdieping

Het leggen van laminaat in 3 slaapkamers en een overloop. Er ligt vloerbedekking met daaronder zeil. De vloerbedekking wordt door onszelf verwijderd. Het zeil kan als ondervloer dienen. Oppervlakte ongeveer 40 m². Tevens onderfolie en plinten leggen.

Laminaat leggen op de bovenverdieping

Laminaat vloer leggen op de bovenverdieping. Betreft 3 slaapkamers en de overloop. Circa 33 m2.

Lamelparket leggen

Het leggen van 20 m2 lamelparket op bovenverdieping over het laminaat heen.

Laminaat met aanverwanten leggen

Het laten leggen van een ondervloer, laminaat en plinten op de eerste verdieping en zolder ca 73 m2 laminaat vloer en 110 'm plinten. Beganegrond ligt al laminaat maar moeten alleen nog de plinten gelegd worden. Ivm aanrijding mag ik van de verzekering 3 offertes aanvragen ivm op dit moment arbeidsongeschiktheid tijdens verbouwing. De bovenverdieping en zolder zijn leeg. En de laminaat, ondervloer en plinten zijn aanwezig.

Ondervloer en laminaat laten leggen

Laten leggen van ondervloer en laminaat op de gehele bovenverdieping van een bestaande woning uit 1984. Het gaat om 3 slaapkamers en een overloop. Totaal ongeveer 50 m2. Alle kamers hebben rechte wanden en een schone betonvloer.

Partners

Partners van Casius