Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Brunssum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Brunssum heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Brunssum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Brunssum of directe omgeving.

275 klanten uit Brunssum bevelen een bij Casius in Brunssum aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Brunssum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: vloer gehele begane grond renoveren, sleuven van vloerverwarming egaliseren en PVC leggen, herstellen van scheve vloer, mozaiekvloer in beton gegoten laten verwijderen en afvoeren, granito vloer leggen, parketvloer leggen op overloop, kwaaitaal vloer repareren of vervangen, fundering leggen voor serre met optie tegelwerk en vloerverwarming, grindvloer reparatie, betonplaat storten en vlinderen, cementdekvloer smeren, nieuwe laminaat vloer leggen, laminaat in gehele huis leggen, betonvloer storten voor schuilstal pony's, advies, leveren en leggen van parket of bamboevloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Brunssum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Brunssum:

Laminaat plaatsen

Ik wil de oude vloer verwijderen en een nieuwe vloer leggen inclusief ondervloer en plinten. De plinten heb ik al. Het laminaat en ondervloer niet. Het gaat om 35 m2.

Grindvloer verwijderen

Grindvloer (geseald) 50 m2 verwijderen waarbij vloerverwarming in tact moet blijven. Het betreft gehele benedenverdieping.

Vloer schuren lakken en lakken

Ik wil de vloer laten schuren en laten behandelen (aflakken). Wij hebben een v groeve in de vloer. Het gaat om totaal 40 vierkante meter.

Waterschade aan parket herstellen

Door lekkage van de cv ketel is mijn parketvloer in de gang gaan golven. Mijn gang is 3 x 3 meter. Graag hoor ik wat de reparatie mogelijkheden zijn.

Houten vloer schuren en greywash afwerken

Ik wil de houten vloer in mijn slaapkamer laten schuren. Het is een vloeroppervlak van 20 m2. Graag het schuren apart offreren van het in de greywash zetten van de vloer. Klant wenst dit optioneel ook uitgevoerd te hebben als de prijs goed is. Schuren moet sowieso gebeuren.

Siergrind vloer leggen

Sier grindvloer leggen 4,20/3,80 meter.

Gesealde grindvloer leggen

Er moet een gesealde grindvloer geplaatst worden van 36 m2.

Laminaat vloer leggen

In mijn huis een waterschade dus moet oude laminaat afhalen en nieuwe laminaat vloer leggen ongeveer 25 m2.

Laminaat op de bovenverdieping leggen

Wij willen ongeveer 40 m² laminaat laten leggen in 4 kamers op onze bovenverdieping. Omdat we wat meubels moeten verplaatsen tijdens de klus, willen we de werkzaamheden in 2 dagen laten uitvoeren. We zorgen zelf voor alle materialen. We ontvangen graag uw offerte.

Siergrindvoer leggen

Ik woon sinds kort op mij zelf en ben nu op zoek naar een zo goedkoop mogelijke siergrind vloer voor mijn 'mancave'. Het gaat om ongeveer 36 m² op een betonnen ondergrond. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsindicatie. Graag per email contact, i.v.m. onregelmatige werktijden ben ik telefonisch lastig bereikbaar.

Grindvloer plaatsen

Daar wij een nieuwe keuken gaan plaatsen dient er een nieuwe grindvloer gelegd te worden. Graag willen wij deze over de oude strakke grindvloer laten plaatsen. De oppervlakte is 6 m2.

Laminaat met bijbehorende ondervloer leggen

Voor het leggen van een laminaatvloer, inclusief ondervloer zijn wij op zoek naar een ervaren en deskundige vloerenlegger. Materialen zijn op locatie aanwezig. Het gaat om ongeveer 40-45 m2. Graag een prijsindicatie, inclusief het leggen van het leggen van het laminaat, zowel mét als zonder ondervloer. Wij zien de offertes met belangstelling tegemoet. Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden. Gelieve reactie/offerte per mail.

Grindvloer aanbrengen in een woonkamer

Ik wil graag een grindvloer laten leggen op mijn tegelvloer, in de woonkamer en gang. Dit is samen een oppervlakte van 35 vierkante meter. Gaarne wil ik hier ook een epoxy seal laag over heen. Daarnaast zou ik gaarne ook bijbehorende plinten willen. De vloeren zijn nog niet aangeschaft. Wat zou me dit gaan kosten?

Grindvloer laten leggen in de woonkamer en hal

Ik wil graag een grindvloer laten leggen op mijn tegelvloer, in de woonkamer en gang. Dit is samen een oppervlakte van 35 m2. Ook wil ik hier graag een epoxy seal laag overheen laten aanbrengen. Daarnaast zou ik graag ook bijbehorende plinten willen. De vloeren zijn nog niet aangeschaft. Wat zou mij dit gaan kosten?

Clicklaminaat leggen

Ik wil de woonkamer dichtleggen met kliklaminaat, een ondervloer en plinten. De woonkamer is ongeveer 22 vierkante meter.

Grindvloer in de bijkeuken aanleggen

Graag ontvang ik een offerte voor de bijkeuken. Hier zou ik of een grindvloer of een gladde beton vloer met een kleur laten leggen. De oppervlakte is ongeveer 27 m2 en de vloer is nu een beton vloer.

Offerte voor waterschade laminaat

Door het noodweer van afgelopen week heeft onze laminaatvloer op zolder waterschade opgelopen. De laminaatvloer heeft een oppervlakte van 35 m2. Verder zijn er hoge plinten gebruikt. Hiervoor zou ik graag een offerte hiervoor willen ontvangen.

Terrazzovloer in de gang en toilet aanleggen

Ik wil graag een Terrazzo vloer laten leggen in de gang en in de toiletruimte. Geschatte m2 is 15. Hoeveel zal dit ongeveer gaan kosten?

Parketvloer schuren en lakken

Wij willen onze parketvloer met V-groef laten schuren en lakken, met parketlak zonder kleur. Het betreft de woonkamer van 38 m2. 19 jaar geleden is deze vloer al eens geschuurd en gelakt.

Betonvloer storten of broodjesvloer aanbrengen

Graag een offerte van een betonnenvloer van 28 vierkante meter of een broodjes vloer.

Tegelvloer verwijderen en vloer egaliseren

Wij willen graag in onze hal, toilet, woonkamer, tv kamer de bestaande vloer laten verwijderen en er een nieuwe vloer in laten leggen. Het gaat om een totale oppervlakte van 90 m2 - onder de bestaande vloer ligt vloerverwarming. Deze moet ook intact blijven. Onze voorkeur gaat uit naar een granieten vloer.

Parketvloer met brandplekken herstellen

Het betreft het opschuren en lakken van een parketvloer wegens brandplekken. Het gaat om een vloer van ongeveer 24 vierkante meter.

Laminaat laten leggen

Het gaat om het leggen van ongeveer 28 vierkante meter laminaat. Dit moet gelegd worden op de overloop en op de slaapkamer. Op dit moment ligt er een tapijt. Het tapijt in de slaapkamer ligt los en kan zo worden verwijderd, op de overloop moet dit even bekeken worden. Daarnaast heb ik een ondervloer van folie welke ook geplaatst moet worden. Er hoeven geen plinten gemonteerd te worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Cementdekvloer laten aanleggen

Ik heb een cementen afdekvloer nodig van ongeveer 4 centimeter dik, dit is voor over een vloerverwarming en betreft ongeveer 60 m2.

Parket opschuren en lakken

Graag ontvang ik een indicatie van de kosten voor het opschuren en lakken van een parketvloer. Het gaat om de woonkamer, keuken en gang op de begane grond. In totaal is dit ongeveer 45 vierkante meter. We willen de vloer graag een wat donkerdere kleur geven.