Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Bocholtz te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Bocholtz heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Bocholtz u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Bocholtz of directe omgeving.

42 klanten uit Bocholtz bevelen een bij Casius in Bocholtz aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Bocholtz bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: beton-ciré over plavuizen vloer, vloer met vloerverwarming aanbrengen, keramisch parket plaatsen, vloer egaliseren, laminaat laten leggen, uithakken cementdekvloer, vloerverwarming en dekvloer aanbrengen, oSB platen laten leggen, laminaatvloer vervangen na waterschade, plavuizen vloer leggen, zandcementdekvloer storten, fundering voor houten schuur storten, laminaat met ondergrondplaten leggen, keukenvloer van vloerverwarming en tegels voorzien, laminaatvloer leggen en trap opnieuw bekleden, pVC tegelvloer leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Bocholtz staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Bocholtz:

Cementdekvloer aanbrengen/egaliseren

In de keuken en hal (ongeveer 48 m2) moeten wij de vloer voorzien van een cementdekvloer in verband met het aanleggen van vloerverwarming en tegels. Resterende resten van tegels halen wij er zelf nog uit. Het liefst zo spoedig mogelijk!

Grindvloer laten verven

Ik wil mijn grindvloer laten verven, het gaat om een oppervlakte van ongeveer 55 m2.

Deuk in een laminaatvloer repareren

Op mijn laminaat vloer is een grote vaas gevallen en nu zit er een deuk in mijn vloer. Is er een mogelijkheid om deze schade te herstellen of is hier een totaal vervangen van mijn vloer van toepassing.

Onze (witte) grindvloer heeft een beetje ...

Onze (witte) grindvloer heeft een beetje een gele kleur gekregen. Ca. 35 m2. Graag wil ik bij deze informeren of het mogelijk is om de bestaande grindvloer een andere kleur te geven, antriciet naar voorkeur. Zo ja, welke mogelijkheden hebben wij om dit te realiseren? En wat zijn de daaraan verbonden kosten?