Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Bocholtz te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Bocholtz heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Bocholtz u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Bocholtz of directe omgeving.

42 klanten uit Bocholtz bevelen een bij Casius in Bocholtz aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Bocholtz bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: tegelvloer platsen, vloeivloer van beton aanbrengen, vloer laten leggen, nieuwe broodjesvloer plaatsen, vloeren laten leggen en wanden plaatsen in een salon, vBI renovatievloer met vloerverwarming plaatsen, vloerverwarming leggen, betonvloer storten en vlinderen, nieuwe vloer woonkamer, visgraatparket en beton of gietvloer plaatsen, anhydrietvloer opschuren ivm snellere droging, beton Vloer egaliseren en plak pvc vloer leggen (100 m2), broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, gietvloer met vloerverwarming aanleggen, visgraat pvc leggen, betonnen fundering voor een tuinhuis aanpassen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Bocholtz staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Bocholtz:

Parket schuren

prijsopgave voor het schuren en kleuren oliën (grijs) van massief eiken parket van plus minus 58 vierkante meter met lijsten

Cementdekvloer aanbrengen/egaliseren

In de keuken en hal (ongeveer 48 m2) moeten wij de vloer voorzien van een cementdekvloer in verband met het aanleggen van vloerverwarming en tegels. Resterende resten van tegels halen wij er zelf nog uit. Het liefst zo spoedig mogelijk!

Grindvloer laten verven

Ik wil mijn grindvloer laten verven, het gaat om een oppervlakte van ongeveer 55 m2.

Deuk in een laminaatvloer repareren

Op mijn laminaat vloer is een grote vaas gevallen en nu zit er een deuk in mijn vloer. Is er een mogelijkheid om deze schade te herstellen of is hier een totaal vervangen van mijn vloer van toepassing.

Onze (witte) grindvloer heeft een beetje ...

Onze (witte) grindvloer heeft een beetje een gele kleur gekregen. Ca. 35 m2. Graag wil ik bij deze informeren of het mogelijk is om de bestaande grindvloer een andere kleur te geven, antriciet naar voorkeur. Zo ja, welke mogelijkheden hebben wij om dit te realiseren? En wat zijn de daaraan verbonden kosten?