Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor grindvloer in woonkamer en hal leggen:

Grindvloer in woonkamer en hal leggen

Wij willen graag een grindvloer laten leggen in de woonkamer en hal. De vloer is geëgaliseerd en de oppervlakte is ongeveer 55 m2.
Onze klant uit Bergen (Limburg) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grindvloer in woonkamer en hal leggen uit heel Nederland:

Grindvloer leggen in de woonkamer

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het laten leggen van een grindvloer in de woonkamer. De oppervlakte is ongeveer 50 m2.

Grindvloer aanhelen

We gaan een nieuwe keuken plaatsen in een ruimte van 2.60 bij 3 meter. Hierin ligt een siergrind vloer. Doordat wij een muur gaan uitbreken zal er een grindloos stuk vloer zichtbaar zijn. De keuken wordt als het ware bij de woonkamer gevoegd waar dezelfde grindvloer ligt. Is het mogelijk om de vloer in de keuken op te lagen in de kleuren de nagenoeg gelijk zijn aan de huidige vloer. En kunt u aangeven wat dat voor deze keukenruimte kost.

Grindvloer leggen

Ik wil een grindvloer laten leggen van 65 m2 op de begane grond, dit is het gehele huis woonkamer keuken en gangen.

Coating aanbrengen op epoxyvloer

Wij hebben een epoxy grindvloer, maar onze kinderen kruipen erover en hun broeken gaan daardoor stuk. We denken dat zo'n coating kan helpen en zijn benieuwd wat dat kost. Het gaat om de benedenverdieping, de woonkamer en hal van in totaal circa 38 m².We ontvangen graag uw advies en een prijsopgave en willen weten of een coating erg glimt.

Grindvloer leggen

Graag ontvang ik een offerte voor het leggen van een grindvloer, zwart met glitters erdoor, in de woonkamer. De oppervlakte is ongeveer 55 m2.

Grindvloer verwijderen

Ik wil graag een prijsopgave voor het verwijderen van een grindvloer die op een zandcement vloer ligt. De gehele begane grond. Deze is ongeveer 43 m2. De bovenverdieping is bijna even groot en daar ligt dit ook. Ik wil graag een prijsopgave om te beginnen voor de woonkamer en evt. Alles. Is totaal ongeveer 80 m2 NIet bellen ivm wisselende diensten aub alleen mailen. Graag omschrijven hoe u te werk gaat aub.

Grindvloer in de woonkamer aan laten brengen

Mevrouw wil woongrind voor 50 m2 lege vloer. De werkplek is goed bereikbaar. Het is verstandig om de klant even te bellen om nog om extra informatie te vragen.

Grindvloer leggen in woonkamer

Wij willen graag een grindvloer laten leggen in onze woonkamer, keuken en hal. Alles in 1 geheel. Bij elkaar ongeveer 45m2. Kunt u voor ons een richtprijs geven van het meest gangbare grind

Grindvloer vervangen

Wij willen de bestaande grindvloer vervangen, dus graag uw offerte voor het laten verwijderen en een nieuwe grindvloer aan laten brengen in onze woonkamer met aangesloten keuken circa 70 m2 en hal 10 m2 zonder plinten. Willen wel in woonkamer apart voor schuifpui en bij ingang huis inloop mat integreren in grindvloer. Tevens willen we onze trap laten renoveren nu woongrind en zoeken naar mogelijkheden bekleding.

Grindvloer aanleggen

Het aanleggen van grindvloer in een woning. Het gaat om 3 slaapkamers, 1 woonkamer, de gang beneden en boven en een trap. De oppervlakte is ongeveer 100 m2.

Partners

Partners van Casius