Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Belfeld te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Belfeld heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Belfeld u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Belfeld of directe omgeving.

18 klanten uit Belfeld bevelen een bij Casius in Belfeld aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Belfeld bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: cement dekvloer gepleisterd, houten vloer vervangen door beton broodjes vloer, houten vloer vervangen door geïsoleerde betonvloer, houten vloer vervangen door schuimbeton met vloerverwarming, flexxfloors click deluxe type Gobi laten leggen, schuimbeton fundering in ons oude huis, terrazzo vloer laten leggen, schuimbeton en anhydriet dekvloer aanbrengen, parket schuren en behandelen, convectorput dichten en isoleren, houten plafond vloer verlagen en vervangen door moderne houten vloer, grindvloer met scheuren repareren, cementvloer aanbrengen, betonvloer storten en vlinderen, kwaaitaalvloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Belfeld staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Belfeld:

Waterschade aan laminaat herstellen

Ik heb waterschade in de hal en waarschijnlijk ook de woonkamer. Ik zoek iemand die kan komen kijken en mij een offerte kan opsturen. Ik heb een laminaatvloer en plinten waar schade aan is. De woning is goed bereikbaar

Rustiek eiken vloer schuren en lakken

Wij willen binnenkort onze eiken parketvloer van ongeveer 44 m² laten schuren en laten voorzien van 3 lagen projectlak. Het betreft de vloer in de woonkamer, keuken en hal. Het is een rustiek eiken A Bourgonje geborsteld parket van 20 mm met V-groef. We ontvangen graag uw offerte.

Laminaattegels vervangen

Wij hebben kliklaminaattegels Bastion antraciet in onze woonkamer (ongeveer 7 x 4 meter). In het midden zijn 8 tegels bekrast die vervangen moeten worden. Graag hadden wij geweten wat het vervangen bij u kost. De tegels heb ik nog niet. De tegels hebben een kliksysyteem.

Tegelvloer in de woonkamer egaliseren

In onze woonkamer ligt een tegelvoer van 32 m² die ongeveer 10 mm lager ligt dan de vloer in de half open keuken. Ik wil die vloer graag laten egaliseren, zodat de hoogte mooi doorloopt. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Egaliseren van een betonvloer

Egaliseren van betonvloer ca 100 m2 Er is een foto beschikbaar.

Projecttapijt vervangen

Graag offerte voor de verzekering in verband met waterschade; - het verwijderen van de bestaande verlijmde vloerbedekking van 14 m2 - lijmresten weghalen - nieuwe verlijmde (goede) projecttapijt aanbrengen

Laminaat leggen

Wij willen telf. Info wat het kost om plusminus 45 vierkante meter bij praxis gekochte laminaat te leggen.