Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Limburg.

553 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: cementdekvloeren leggen voor 16 woningen, broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, zandcement vloer storten, gietvloer aanbrengen, vloeren en verwarming nieuwbouw aanleggen, kunststof gietvloer aanbrengen, gehele vloer plaatsen inclusief vloerverwarming, beton storten en tegels, graniet vloer, granieten gietvloer leggen, vloer fundering storten en afvlinderen voor buitenverblijf, nieuwe vloer of renovatie na waterschade, vloer leggen in nieuw appartement, plavuizen vloer laten leggen, uitbouw garagevloer storten, een betonnen vloer storten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, vloerlegger of parketteur voor vloer leggen en vloeronderhoud in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Limburg:

vrijdag 10 juli 2020

43 m2 Parket en 38 m2 laminaat leggen

Wij willen op de begane grond 43 m2 parketvloer laten leggen en 38 m2 laminaat (met ondervloer en plinten) gedeeltelijk begane grond en een slaapkamer op de 1e verdieping.
donderdag 9 juli 2020

Vloeren egaliseren van volledige woning 186 m2

Ik wil alle bestaande vloeren egaliseren het zal wel in 2 fases gedaan moeten worden i.v.m met inwoning van pand. De hele begane grond is 146 m2, de tweede verdieping is ongeveer 40 m2.
donderdag 9 juli 2020

Grindvloer voor onze nieuwbouw woning

In de bijlage de plattegronden van onze nieuwbouw in Heerlen. We willen graag 100 m2 aan grindvloer laten leggen +/- 5 cm dik. Verder wil ik ook plinten laten plaatsen. En ik zou ook graag stootborden op de trap laten plaatsen.
woensdag 8 juli 2020

Betonvloer storten

Het storten van een betonvloer van 117 m2, op isolatie. Betonvloer in een woning.
dinsdag 7 juli 2020

Vloer egaliseren

Ik zou graag mijn vloer willen laten egaliseren. Er ligt momenteel een nieuwe pvc klikvloer in maar we merken op sommige plekken dat het niet overal gelijk is. Daarom willen we de vloer egaliseren 1 tot max 2mm. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 60 tot 65 m2. Het is een betonnen vloer.
maandag 6 juli 2020

Granieten vloer verwijderen en evt nieuwe vloer leggen

Ik wil een granieten vloer met vloerverwarming laten verwijderen en eventueel een nieuwe tegelvloer (80x80) of een gietvloer met vloerverwarming laten leggen. Het is in totaal 50 m2.
maandag 6 juli 2020

Gesealde grindvloer

Ik had graag een offerte voor een gesealde grindvloer voor ongeveer 10 vierkante meter. En wanneer u deze ongeveer kunt komen maken. Het gaat om de badkamer en een slaapkamer. In de woonkamer is het al gedaan. Eventueel als de prijs goed is zou ik ook de garage willen laten doen van 35 m2
maandag 6 juli 2020

Een Terrazzo vloer aanleggen

Wij zouden graag een terrazzo vloer met traditionele rand willen hebben in de gang en toilet. De totale oppervlakte betreft 9 m2.
maandag 29 juni 2020

Laminaat vervangen

Nieuwe laminaat met ondervloer en bijpassende plinten. De slaapkamer is 16 m2. Het gaat om een verzekeringskwestie.
zondag 28 juni 2020

Vloer storten,tegels leggen

Vloer storten voor de veranda en tegels leggen 5,3 meter bij 3,2 meter - 2 cm dik 81 bij 40 cm
zondag 28 juni 2020

Laminaat vervangen

Wij willen graag (3 kamers en de gang) de laminaat laten vervangen. Is het mogelijk om op korte termijn hier een afspraak voor te kunnen maken en een offerte op te stellen? Ik verneem graag van jullie.
zaterdag 27 juni 2020

Laminaat leggen

We hebben laminaat bij Praxis gekocht van Quickstep. Deze vloer willen we graag laten leggen in de woonkamer, keuken en hal. Dit alles bij elkaar zal ongeveer 70 M2 zijn
vrijdag 26 juni 2020

Garagevloer coaten en egaliseren 25 m2

Mijn garagevloer is versleten en moet geëgaliseerd en gecoat worden. De vloer moet egaal en strak worden. Gewoon grijs van kleur en autoband-oliebestendig zijn. Het zou gaan om 25m2.
donderdag 25 juni 2020

Egaliseren van een betonnen vloer

Ik ben op zoek naar iemand voor het egaliseren van een betonnen vloer van 30 m2. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
maandag 22 juni 2020

Vloer garage egaliseren

Ik wil de de garage vloer egaliseren op een bestaande betonnen vloer. Het gaat om 38,5 m2
donderdag 18 juni 2020

Garage vloer egaliseren en coaten

De garage vloer egaliseren en coatingen. 26 m2
dinsdag 16 juni 2020

Vloer vervangen/repareren

Ik heb een kurkvloer in het hele appartement. Deze is in 2004 gelegd. De oppervlakte van mijn appartement is rond de 80 m2. Ik krijg hem nu niet meer goed schoon en hij is hier en daar beschadigd. Herstellen / vervangen, graag in overleg met vakman.
woensdag 10 juni 2020

Grindvloer leggen in de keuken

We gaan onze keuken verbouwen en uitbreiden. De nieuwe oppervlakte wordt ca. 30 m2. We willen een grindvloer laten leggen. Er ligt nu een deel tegels en een deel laminaat. Ik ontvang graag een offerte.
woensdag 10 juni 2020

benedenverdieping betonlook aanbrengen

Benedenverdieping van de nog te verbouwen woning voorzien van een betonlook of beton cire vloer. Het gaat om een oppervlakte van 130 m2.
dinsdag 9 juni 2020

Laminaat laten vervangen

Graag wil ik vrijblijvende offerte voor nieuw laminaat (gemiddelde prijs). Het betreft 50 m2 in huis inclusief leggen. Plus 30 meter plakstrip. Of het vervangen van dezelfde delen (licht eiken, niet aanwezig, ca. 5m2).
zondag 7 juni 2020

Laminaat leggen

Ik heb laminaat gekocht ,ben er aan begonnen maar ik kom er niet uit zouden jullie dat dat voor me kunnen leggen ik hoor t wel kamer is 32 vierkante meter
zondag 7 juni 2020

Vloer egaliseren

Wij hebben de muur tussen keuken en woonkamer eruit gehaald en willen nu een nieuwe vloer leggen. Er is een oplopend hoogteverschil tussen de 2 vloeren van gelijk naar 2,5 cm, over een lengte van 5 meter wat opgevangen moet worden. Keuken moet ge egaliseerd worden ( 10 m2 ) woonkamer is vlak.
woensdag 3 juni 2020

Keuken laminaat verwijderen en nieuwe plaatsen

Afmetingen keuken: 230 bij 300 cm, graag het laminaat verwijderen uit de keuken en nieuwe laminaat plaatsen inclusief plinten. Graag offerte maken voor maak kosten, materiaal zal zelf worden aangeschaft.
zaterdag 30 mei 2020

Grindvloer realiseren

Wij willen een grindvloer in de woonkamer. Maar weten niet of het mogelijk is om deze te laten plaatsen vanwege de draagkracht van de houten ondervloer. Het gaat om 7.8 meter in de lengte en 3.8 meter.
zaterdag 30 mei 2020

Schuren van houten vloer

Ik had graag het parket in de woonkamer geschuurd en geolied. Is ongeveer 40m2 groot

Partners

Partners van Casius