Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Limburg.

561 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: de vloer van een kerk renoveren, granitovloer met zwarte rand, nieuwe vloeren leggen, kete; vervangen. betonstorten woonkamer + vloerverwarming, zandcement storten vloer met isolatie, egaliseren en een gietvloer aanbrengen, zandcement over vloerverwarming, noorse leisteen vloer, vloer egaliseren op vloerverwarming, pS-renovatievloer Droog Rc=5,2 Begane grond installeren, egaliseren schuin aflopende vloer, beton storten voor zwembad vloer, betonvloer ophogen, leggen laminaat en ondervloer, egaliseren + laminaat leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, vloerlegger of parketteur voor vloer leggen en vloeronderhoud in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Limburg:

maandag 30 maart 2020

Een grindvloer aanleggen in een gangetje

Ik zoek een vloerenbedrijf die ongeveer 3,5 m2 aan grindvloer kan leggen in onze gang. De ondergrond bestaat uit oude tegeltjes van ongeveer 10 bij 20. Naar mijn mening kan de grindvloer hier overheen komen.
zondag 22 maart 2020

Gietvloer realiseren in woonkamer en leefkeuken

Ik wil graag een offerte voor een gietvloer in de woon/leefkeuken van ca. 65 m2. Voorkeur voor kunststof gietvloer, zwart of antraciet. De huidige vloer bestaat uit steentapijt. Ik heb begrepen dat het mogelijk is om hierover de gietvloer te realiseren.
donderdag 19 maart 2020

Laminaat leggen

Beste, ik wil laminaat leggen in de kamer: 6.00 x 3.50 meter en op de trap 1,50 breed met 2 treden. De trap en zijde zijn ongeveer 0.20 m diep. indeling trap: 1 zijde omlaag 1 traptrede 1 zijde omlaag 1 traptrede 1 zijde omlaag Het laminaat kan ik mogelijk bij Praxis kopen. Graag hoor ik van u wat het kost om het nieuwe laminaat te laten leggen.
woensdag 18 maart 2020

Keukenvloer egaliseren

Wij willen onze keuken egaliseren. Wij hebben er een laag chap uitgehaald. Hij is wel heel oneffen, het is ongeveer 13 m2.
woensdag 18 maart 2020

Laminaat laten leggen

Graag willen wij wegens omstandigheden een nieuwe vloer laten leggen in onze nieuwbouwwoning. De laminaatvloer moet gelegd worden in de hal, (open) keuken en de woonkamer. Daarbij willen wij graag mdf plinten laten kitten tegen de muur. Ik zal de oude vloer eruit halen voordat de nieuwe vloer geplaatst wordt. Graag willen wij de nieuwe vloer rond juni laten leggen, maar dit is in overleg. Graag zouden wij een projectprijs willen en geen prijs per m2.
zondag 15 maart 2020

Eiken vloer schuren

Na het stucen van de wanden van de woonkamer willen wij graag de eiken vloer geschuurd hebben. Bijvoorbeeld 2e week april. Plusminus 45 m2 Zie foto.
zaterdag 14 maart 2020

Grindvloer reinigen en opnieuw sealen

Ik wil een grindvloer laten reinigen en sealen. Het gaat over een oppervlakte van 40m2
vrijdag 13 maart 2020

Betonlook vloer over tegelvloer storten van winkelpand 120 m2

Het betreft een huidige winkel tegelvloer van 120 m2. Ik wil hier graag overheen een beton look vloer laten storten.
donderdag 12 maart 2020

Keldervloeren voorzien van grindvloer

Ik wil de keldervloeren voorzien van grindvloer. Totaal 91 m2. Ik ontvang graag een offerte.
dinsdag 10 maart 2020

Travertin vloer verwijderen en plaatsen nieuwe vloer

We willen in onze woning (woonkamer, keuken, gangetje en wc) 50 m2 travertin laten verwijderen. Graag de oude vloer afvoeren. Als de prijs goed is willen wij ook een nieuwe vloer laten leggen, wij denken aan een pvc vloer. Onder de huidige vloer zit vloerverwarming. We zouden hier graag een prijsindicatie van ontvangen.
maandag 9 maart 2020

Woonkamer en slaapkamer laminaat opnieuw leggen

Hallo, Ik heb een huurwoning waar onlangs een lek in het dak was. Er is schade aan de slaapkamer vloer (3 bij 2,5 m) van houten planken met novilon. Het lekkage is doorgelekt in de woonkamer van 8,5 x 4,5 mtr waar laminaat met ondervloer ligt. De ondervloer en planken zijn een beetje hobbelig. Graag laat ik de vloer in slaap- en woonkamer, voornamelijk de woonkamer, opnieuw leggen. Een laminaatvloer met ondervloer. Deze regel ik zelf. Huidige vloer verwijderen graag meerekenen in prijs. Mijn dank.
zondag 8 maart 2020

Vloer duoplank leggen 100 m2

Ik wil graag een nieuwe eiken visgraat van duoplanken inclusief Ondervloer laten leggen in huiskamer (75)bijkamer(9)en hal(9). Redelijk recht toe, recht aan ruimtes met een totaaloppervlak van ongeveer 100 m2. Op dit moment ligt er een laminaatvloer, die gaan wij zelf weghalen. De nieuwe vloer hebben wij al voor handen. Bij de omschrijving van de vloer staat volgende: : duoplank Afmeting: 11x70x440mm Uitstraling: licht rustiek Bewerking: whitewash hardwaxolie Kleur: lichtgrijs Materiaal: Europees eiken V-groef: nee Gebruikersklasse: A Geschikt voor vloerverwarming: ja Herkomst: Europa Conditie: Nieuw Bijzonderheden: toplaag 4 mm Productbeschrijving: Hoge kwaliteit eiken visgraat duoplank vloer. Gemakkelijk te leggen en zeer goed geschikt voor vloerverwarming. Kant-en-klaar afgewerkt met een mooie natuurlijke white wash hardwaxolie. Prachtig voor in iedere ruimte.
dinsdag 3 maart 2020

Laminaat vloer herstellen

Wij hebben een lekkage in het plafond gehad waardoor +/- 30 m2 laminaat bol is gaan staan. Onder de laminaat vloer is het ook vochtig.
zaterdag 29 februari 2020

Vloerverwarming en tegelvloer realiseren

Hallo, wij willen graag vloerverwarming als hoofdverwarming in het hele huis, en geen radiatoren meer. Vloer is een betonnen vloer, Begane grond is ongeveer 50 m2, 1 ste verdieping 50 m2, zolderverdieping 30 m2. Op de begane grond willen we graag een tegelvloer laten leggen met een legpatroon van 60 x 60 cm 30 x 60 cm en 30 x 30 cm.
zaterdag 29 februari 2020

Laminaat vloer leggen

Ik wilde graag +- 40 m2 laminaat laten leggen. Betreft keuken, kamer en gang. Voor leggen graag eerst precies opmeten wat het totaal oppervlak is. Tevens ondervloer en plinten plaatsen. (ook hier graag eerst opmeten svp)
vrijdag 28 februari 2020

Zandcement vloer

Ik wil een zandcement vloer aanbrengen op bestaande betonvloer (eventueel op oude tegels) van 3 cm met een oppervlakte van 65 m2 waar later na vloerverwarming in gefreesd kan worden
dinsdag 25 februari 2020

Opstorten cementvloeren beide verdiepingen

Wij willen cementvloer storten op de eerste verdieping in de badkamer (6.5 m2 met vloerverwarming) en op de begane grond, hal 15 m2 en keuken 11 m2. De cement moet 4 cm hoog gestort worden.
donderdag 20 februari 2020

Gietvloer vervangen

Onze serre heeft een open grindvloer, wij willen graag een dichte vlakke vloer. Dus moet een transparant coating aanbrengen. +/- 18 m2.
woensdag 19 februari 2020

In bijgebouw vloerverwarming en vloer realiseren

in bijgebouw van ca 120 m2 willen wij een vloer laten storten voor een keuken en woonkamer. Vloer dient nadien voorzien worden met vloerverwarming en dekvloer. Het is de bedoeling dat deze vloerverwarming wordt aangesloten op de CV. Er moeten klinkers uitgesloopt worden, een nieuwe vloer gestort, vloerverwarming, geïsoleerd en opdekvloer.
maandag 17 februari 2020

Bestrating aan serre

32 m2 bestrating in L vorm aan achterzijde en zijkant van serre. Zie foto. De klinkerbestrating kan ik zelf verwijderen. De vakman zou via de achterkant naar de tuin kunnen.
zondag 16 februari 2020

Houten vloer schuren en lakken

Ik heb in Maastricht een houten vloer liggen, volgens mij een eikenhouten vloer, maar zeker weet ik niet. Oppervlakte zal ± 32m2 zijn. Vloer is nu erg donker door veel gebruik, maar moet opgeschuurd worden en opnieuw in de lak
donderdag 13 februari 2020

Grindvloer en vloerverwarming plaatsen

Graag zou ik willen weten wat de mogelijkheden zijn voor een stevige vloer op de begane grond. Dit dat ik graag vloerverwarming wil met een grindvloer. Het betreft globaal 35m2 (woonkamer, keuken en de gang). In de woonkamer ligt een houten vloer met daaronder de draagbalken en een holle ruimte. De rest van de woning liggen tegels. Aangezien ik niet weet wat eronder ligt is het misschien beter om de complete onderverdieping opnieuw te storten.
dinsdag 11 februari 2020

Eiken vloer schuren en lakken

Vloer van 40 m2 schuren en lakken. Vloer bestaat uit vloerdelen. Graag prijsindicatie.
woensdag 5 februari 2020

Vloer garage egaliseren

Vloer egaliseren garage, circa 18 m2. Buitenzijdes redelijk waterpas, midden van de garage circa 3 cm verschil (zat afvoerputje). Gaarne prijsopgave / mogelijkheden.
woensdag 5 februari 2020

Laminaatvloer laten vervangen na waterschade

Na lekkage van de vaatwasser is een deel van mijn laminaat vloer beschadigd. In wil de vloer graag laten herstellen. Gaat in totaal om een oppervlakte van 30 m2 (vloer kan waarschijnlijk niet gedeeltelijk hersteld worden aangezien ik de herkomst van het laminaat niet meer kan achterhalen. Deel van de ondervloer zal waarschijnlijk ook aangetast zijn door vocht. En ook een klein deel van de plint bij de vaatwasser zal vervangen moeten worden.

Partners

Partners van Casius