Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor betonvloer dichten:

Betonvloer dichten

Ik heb een smeerkelder die ik graag dicht wil hebben, de vloer eromheen dient egaal gemaakt te worden. De smeerkelder is een halve meter diep. De lengte is 1,5 en breedte 1 meter. De vloer eromheen is 6 m2.
Onze klant uit Veendam (Groningen) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonvloer dichten uit heel Nederland:

Trapgat zagen in een betonvloer

Vrijblijvende offerte ter behoeve van het maken van trapgat in betonvloer, en het dichten van het vlizo trapgat. Eventueel kan er ook een trap geplaatst worden. De locatie wordt bewoond, dus graag zo min mogelijk stof dan wel overlast van koelwater. Het te maken gat van ongeveer 190 cm x 100 cm zal boven de huidige trap van de begane grond naar de eerste verdieping gemaakt moeten worden. Dit is een gelakte grenen trap die 180 graden draait. Tevens is er in onze situatie ook een aanpassing van niet dragende muren noodzakelijk, waar nu de ingang van de badkamer is gesitueerd, om zo plaats te creëren voor de te plaatsen trap. Hierbij vraag ik me af of dit ook in uw expertise ligt. Het puin mag door de vakman afgevoerd worden.

Betonvloer injecteren en betonnen plafond herstellen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor werkzaamheden in een souterrain. Er is daar een betonnen vloer van ongeveer 40 cm dik. Er zijn in de vloer 2 sparingen aanwezig van 40 x 40 cm, waar de betonvloer maar 25 cm dik is. Vermoedelijk is de betonvloer onder die sparingen niet voldoende verdicht. Als er veel opwaartse druk is van het grondwater, komt er via de sparingen kwelwater omhoog. Ik laat de vloer daarom graag plaatselijk injecteren. Na droging wil ik de sparingen ook geheel laten dichten. Verder is er in het betonnen plafond door vochtinwerking een stuk beton van 100 x 20 cm aangetast en is daar de wapening zichtbaar. Die wapening moet behandeld worden en daarna moet het beton in enkele lagen worden aangesmeerd. Ik wil dit werk graag vóór week 25 laten afronden.

Gat in een betonvloer maken voor een vaste trap

Momenteel zit er een vlizotrap en wil ik een vaste trap. Wat kost het om een gat in de betonvloer te laten maken? Tevens een andere gat dichten. De vaste trap moet een trap met een of twee keer een kwart slag. Bij voorkeur per mail reageren aangezien ik onregelmatige werktijden heb. Mocht u bellen en ik kan niet opnemen dan bel ik u terug (als u met uw nummer uitbelt).

Betonvloer egaliseren

Kunt u mij een offerte doen toekomen voor het egaliseren van een (beton)vloer van circa 35 m2. Wij laten 24 juni vloerverwarming plaatsen en uiteindelijk wordt er een PVC laminaatvloer (zelfklevend) gelegd. Het bedrijf dat de vloerverwarming legt zal alleen de gleuven dichten. In afwachting van uw reactie.

Betonvloer met vloerverwarming aanleggen

Ik heb in mijn nieuwe huis 2 kamers op de begane grond waar een houten vloer zit, die ik wil vervangen door beton met vloerverwarming. Inclusief dichten kruipruimte met beton en eventueel vervangen riool. Oppervlakte is 60 m2. De kruipruimte is ongeveer 50 cm hoog.

Vochtprobleem in het souterrain

Graag de betonvloer van ons souterrain repareren, scheuren dichten, schuren en aflakken. Oppervlakte 65 m². Ook graag vochtplekken op de muren behandelen, helemaal rondom het souterrain, en vochtige kozijnen repareren. Het betreft verzekeringswerk.

Vlizotrap vervangen door vaste zoldertrap

Vaste zoldertrap laten plaatsen. Er dient een vaste trap gemaakt te worden naar de zolder. Momenteel is de toegang tot de zolder enkel middels een vlizotrap. In de offerte opnemen: - het verwijderen van de vlizotrap en het dichten van het gat in de betonvloer - het maken van een nieuw gat in de betonvloer op een andere plek - het maken van een vaste houten trap, dicht, twee kwarts, links. Inclusief leuningen. Het opruimen / meenemen van het puin. Overige zaken die hierbij nog komen kijken die kosten met zich meebrengen.

Vaste trap plaatsen

Trapgat maken in een betonvloer en eventueel een houten trap plaatsen en het gat van de vlizotrap dichten. De verdiepingsvloer is ongeveer 23 cm dikte.

Scheur in garagevloer dichten

Scheur in garagevloer over ca. 6 meter dichten. Betonvloer. Scheur is ontstaan door een boomwortel.

Vaste zoldertrap laten plaatsen

Er dient een vaste trap gemaakt te worden naar de zolder. Momenteel is de toegang tot de zolder enkel middels een vlizotrap. Wat moet in de offerte zijn opgenomen? - het verwijderen van de vlizotrap en het dichten van het gat in de betonvloer - het maken van een nieuw gat in de betonvloer op een andere plek - het maken van een vaste houten trap - het opruimen / meenemen van het puin - evt. overige zaken die hierbij nog komen kijken die kosten met zich meebrengen