Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Veendam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Veendam heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Veendam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Veendam of directe omgeving.

301 klanten uit Veendam bevelen een bij Casius in Veendam aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Veendam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: betonvloer bewerken (1200 m2), vervangen betonvloer door geïsoleerde vloeren met vloerverwarming, de fundering/vloer voor een grote berging realiseren, dekvloer over vloerverwarming realiseren, vloercoating en gietvloer, grindvloer leggen, vloer in kelder leggen, betonvloer/Broodjesvloer, prijsindicatie gietvloer, gietvloer circa 160 m2, garage betonplaat storten, grindvloer met toplaag realiseren, vloer storten en gelijkmaken met andere vloer, betonnen zoldervloer van 10m2 ca 2 cm ophogen/egaliseren en voorzien van elektrische vloerverwarming, betonnen vloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Veendam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Veendam:

Laminaat leggen 50 m2 vanaf 13 maart

Graag vanaf 13 maart in overleg z.s.m leggen alleen laminaat 50 m2. Gaat om woonkamer en keuken. Plinten en ondervloer worden zelf geregeld. De huidige parketvloer strippen we zelf.

Anhydriet gietvloer aanbrengen

Ik zou graag een offerte willen voor het aanbrengen van een van een anhydriet gietvloer, met een oppervlakte van 90 m2, en 8 cm dik geschikt voor vloerverwarming. Nu ligt er nog geen vloer.

Grindvloer repareren schoonmaken en sealen

Wij willen de grindvloer van onze woning laten reinigen en sealen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 70 m2.

Grindvloer repareren

Ik heb 2 scheuren in mijn grindvloer in de kamer. Wat kost het om het te laten repareren? Het gaat om twee relatief kleine scheuren.

Laminaat leggen

Ik zoek een laminaatlegger die 90 m2 laminaat plus plinten kan leggen in mijn vrijstaande woning. Ondergrond is beton. Vloer is al gereed voor het leggen van het laminaat.

Betonvloer dichten

Ik heb een smeerkelder die ik graag dicht wil hebben, de vloer eromheen dient egaal gemaakt te worden. De smeerkelder is een halve meter diep. De lengte is 1,5 en breedte 1 meter. De vloer eromheen is 6 m2.

Vinyl laminaat leggen met ondervloer en plinten

Wij willen in onze woonkamer van 27 m² en gang van 6 m² vinyl laminaat met ondervloer, dampfolie en plinten laten plaatsen. Alle materialen zijn hiervoor al besteld. Wij zullen de ruimtes helemaal leeg maken. De ondergrond is een vlakke betonnen vloer. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Laminaat leggen

Betreft het leggen van 41m² laminaat en ondervloer en 35 meter plakplinten. De oude vloeren zullen wij zelf verwijderen. Graag ontvang ik een offerte.

Laminaat leggen met isolatie en plint

We willen in de slaapkamer van onze zoon graag laminaat gelegd hebben. Afmeting 3.21 x 3.60 meter. Graag inclusief ondervloer en plinten. Wij hebben nog geen materialen hiervoor. Er hoeft volgens mij geen voorwerk gedaan te worden.

Laminaat leggen na waterschade

Wij willen na waterschade ongeveer 11 m² laminaat laten leggen in 2 kleine ruimtes en ook een paar planken laten inschuiven vanaf de kopse kant. De materialen zijn al voorhanden. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte voor de verzekering

Betonvloer en tegelvloer egaliseren

Onze woonkamer is 35 m2 groot die willen we graag laten egaliseren, het is een betonvloer. Onze hal en bijkeuken is samen 17 m2 en bestaat uit een tegelvloer met kleinere tegels. Op sommige plekken zal er ongeveer 4 mm geplaatst moeten worden.

Vlakke betonnen vloer maken in een hoekwoning

Wij zijn onze hoekwoning uit bouwjaar 1973 aan het verbouwen. Wij willen de vloer op de begane grond graag laten voorzien van een egale betonlaag. De bestaande vloer is ongeveer 75 m² groot en diverse delen hebben een ongelijke hoogte. Er moet hier even worden bekeken wat de laagdikte is die nodig is. We ontvangen daarna graag uw offerte.

Vloer laten egaliseren

Graag ontvang ik een offerte voor het egaliseren van de vloer. De oppervlakte is ongeveer 90 m2 groot en er zal ongeveer een 5 mm laag geplaatst moeten worden.

Egaliseren vloer na verwijderen parket

Ik heb mijn parketvloer verwijderd. Graag wil ik de oppervlakte van ongeveer 38 m2 laten egaliseren.

Laminaat in de woning laten leggen

Ik wil graag in mijn woning laminaat, tegels en ondervloeren laten leggen. Het gaat om 16 m² laminaat, 7 plakplinten en 2 pakken ondervloeren (in totaal 15 m²). Wat kost het om de vloer te leggen? De offerte moet naar de verzekering.

Gietvloer in de gang en keuken aanbrengen

We willen een gietvloer in de gang en de keuken. De huidige vloer is grindvloer op een betonvloer. We denken aan een grijze betonkleur zonder opstaande plint. De totale oppervlakte is circa 14 m2 (ruim 3 bij ruim 2 meter en 2.5 bij 2 meter).

GAMMA Charme laminaat leggen

Ik wil in de woonkamer en hal (19,72m3) Een simpel grijs laminaat hebben liggen. (Gamma charme laminaat natuur eiken) Ik zou graag het kostenplaatje voor het leggen van de vloer.

Laminaat laten leggen

Laminaat inclusief plakplinten leggen. Oppervlakte 40 m2 Graag offerte voor de kosten voor leggen

Laminaatvloer leggen

39 m2 laminaat inclusief ondervloer en plakplinten. Graag offerte voor de kosten

Betonvloer in de woonkamer egaliseren

Graag willen wij een offerte ontvangen voor het egaliseren van onze betonvloer. Het betreft 70 m2 BG-vloer. Het is de vloer in de woonkamer.

Houten vloer laten leggen

Houten vloer laten leggen, heeft clip systeem net als laminaat en net als de ondergrond. Het gaat om 25 vierkante meter. Plinten, ongeveer 20 meter, ook monteren. Hoge plinten die ongelakt zijn. De vloer waarop de houten vloer gelegd moet worden is van beton.

Houten vloer schuren en oliën

Ik heb een houten vloer van 200 m2. Deze wil ik graag geschuurd hebben en vervolgens in de olie laten zetten.

Betonvloer in de woonkamer egaliseren

Het egaliseren van een betonvloer in woonkamer, 30 m2.

Houten vloer vervangen door betonvloer

Ik wil mijn houten vloer laten vervangen voor een betonvloer. De kamer is ongeveer 7 bij 4 meter.

Laminaat vervangen

Oude vloer verwijderen, nieuwe vloer plus ondervloer aanbrengen. 6 mtr plakplint. Ben offerte nodig voor verzekering. Incl nieuw laminaat van goede kwaliteit in de offerte meenemen. Vloer is niet heel groot gaat om keukenvloer van 8 m2.