Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor betonvloer in de schuur egaliseren:

Betonvloer in de schuur egaliseren

Bij onze schuur wordt een stuk aangebouwd. We willen het oude en het nieuwe gedeelte in 1x laten egaliseren. Het betreft dus een ruwe betonnen vloer. Ca 70 m2
Onze klant uit Opende (Groningen) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonvloer in de schuur egaliseren uit heel Nederland:

Betonvloer verhogen

Wil weten wat me gaat kosten om beton te gieten om de vloer in de schuur verhogen ben zelf de schuur zo beetje leegruimen

Nieuwe vloer in ons schuurtje

Ik wil graag een nieuwe vloer in onze schuurtje. De vloer in de schuurtje (2m x 3,5m = 7m2) is nu kapot met scheuren in de grond waar water doorhoen komt (photos attached). Ik wil graag dat de oude vloer zal worden verwijderd en een nieuwe vloer (misschien betonvloer?) zal graag in de schuur worden gelegt. De vloeren zijn nog niet aangeschaft.

Betonvloer in de schuur storten

Ik wil graag een nieuwe vloer in ons schuurtje. De vloer in het schuurtje, 2 meter x 3,5 meter = 7 m2, is nu kapot met scheuren in de grond waar water doorheen komt. Ik wil graag dat de oude vloer zal worden verwijderd en een nieuwe betonvloer zal graag in de schuur worden gelegt. De vloeren zijn nog niet aangeschaft.

Betonvloer met fundering maken

Wij willen voor ons nieuw te bouwen schuur een betonvloer om verzakking in de toekomst te voorkomen. Schuur 7,5 bij 10 meter. Er ligt nu zandbed.

Stenen schuur slopen enkelsteens dak is verwijderd

Ik heb een stenen schuur langs het huis (7 x 3.50 meter). Het dak is reeds verwijderd. Het gaat om het weghalen van 3 enkelsteens muren met een ongewapende betonvloer. Wat kost het mij dit te laten slopen en afvoeren?

Fundering voor schuur met veranda

Voor onze nieuw houten schuur met overkapping van 5.95 x 3.50 meter wil ik graag een fundering inclusief betonvloer waarna er geen verzakking meer mogelijk is laten plaatsen. Heel graag ontvang ik een prijsindicatie voor zo'n fundering.

Betonvloer in schuur storten en vlinderen

Ik wil graag een geïsoleerde egale betonvloer in mijn garage van circa 22 m2. Er ligt nu nog geel zand in de garage. In principe zou er morgen al gestart kunnen worden. Vloer wil ik ook laten vlinderen.

Aanbouw onderheien en opvijzelen

Ik zou graag palen laten heijen en een betonvloer laten storten van 10 breed bij 5 meter diep om daar een schuur op te plaatsen. De palen moeten naar de 2e zandplaat denk ik, dat is voor ons huis circa 13 á 15 meter. Het betreft een hoekwoning met een vrije achtertuin. Wat zijn daar de kosten van?

Funderingsvloer met vorstrand maken voor een schuur

Wij willen graag een betonvloer van 3 x 6 meter hebben met een vorstrand van 70 cm diep. Afstand voor de beton pomp circa 125 meter. U moet via tennisbanen daar langs komen. Graag eerst een richtprijs.

Fundering voor een schuur realiseren

Ik wil een schuur realiseren van 6,50 bij 4 meter en 4 meter hoog. De zandlaag schijnt op 6 meter diep te zitten. Nu wil ik een offerte opvragen voor ongeveer 6 schroef palen of iets van dien aard en een bijbehorende betonvloer van ongeveer 10 cm dik. De rest wil ik zelf verder uitvoeren, daar op wil ik ongeveer 30 cm hoog rondom metselstenen plaatsen en daarboven potdekselen tot 2,3 meter en dan begint het zadeldak met dakpannen.

Partners

Partners van Casius