Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor betonvloer in de schuur egaliseren:

Betonvloer in de schuur egaliseren

Bij onze schuur wordt een stuk aangebouwd. We willen het oude en het nieuwe gedeelte in 1x laten egaliseren. Het betreft dus een ruwe betonnen vloer. Ca 70 m2
Onze klant uit Opende (Groningen) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonvloer in de schuur egaliseren uit heel Nederland:

Beton vloer storten + afwerken.

Voor een schuur willen wij een betonvloer laten storten + eventueel afwerken (vlinderen). Het gaat om 9500 x 600 x 10 cm.

Egaliseren van een schuurvloer

Het betreft het egaliseren van een lege schuur van 22 m2 waar al een betonvloer in zit. Daarnaast een toplaag en er zal een coating aangebracht moeten worden zodat het stofvrij wordt. De ruimte wordt voor fietsen, een motor en een kast gebruikt.

Fundering maken voor een loods

Ik wil in verband met het zelf bouwen van een houten schuur van 8,5 x 5,5 meter een offerte uitgesplitst ontvangen: A. Betonfundering/balk (zandgrond) leveren/maken. Het maaiveld is circa 600 a 700 mm. De totale hoogte van de betonbalk is het maaiveld -124 mm (= 2 lagen metselwerk). Exclusief grondwerk (graven en weer aanvullen). B. 5 lagen metselwerk op de fundering opmetselen van het maaiveld -124 mm tot het maaiveld+ 186 mm) ( in totaal 525 stenen=7 m2). C. Een (gewapende) betonvloer leveren/maken van circa 120 mm dik. C. Betonvloer afwerken

Betonvloer van schuur slopen

Wij hebben een betonvloer buiten in de achtertuin van een oude schuur, deze moet gesloopt worden. Vloer bestaat uit: - afmeting 3,5 x 2 meter - 2 cm cementdek - 30 cm gestort beton Ik wil alles verwijderd hebben inclusief het afvoeren van de materialen.

Betonvloer

Betonvloer storten 10 cm dik voor nieuwe schuur 12 x 6 meter

Betonvloer storten

Onze houten schuur is 4 x 6 meter. Er ligt nu een zandbed van geel zand. Graag zouden wij willen weten wat de kosten zijn voor het storten van een betonvloer en het glad afwerken van deze.

Betonvloer storten in een schuur

Wij hebben in onze schuur nu betonnen tegels liggen. Ik wil die zelf verwijderen en daar plastic en wapening aanbrengen. Daarna laat ik er graag een betonvloer van 400 x 800 x 10 cm leggen. De schuur is direct bereikbaar via een oprit. Ik ontvang graag uw offerte.

Betonvloer slopen en nieuwe geïsoleerde betonvloer plaatsen

Wij laten onze woning verbouwen en zijn nu op zoek naar een bedrijf dat een betonnen vloer van 60 m² kan verwijderen en er daarna isolatiemateriaal en een nieuwe gewapende betonvloer kan plaatsen. Ook zouden we graag willen weten op welke termijn u dit kunt uitvoeren aangezien er enige tijdsdruk is (we wonen tijdens de verbouwing in de schuur). We ontvangen graag uw gedetailleerde offerte in afzonderlijke posten.

Fundering met heipalen voor schuur en carport realiseren

Ik wil graag een fundering realiseren voor de in de toekomst te maken schuur en carport. Het oppervlakte is 8.50 x 8 meter. Er zou 6 extra heipalen komen plus 3 bestaande van de woning. De heipalen van de woning zijn 9 meter lang. Ik ontvang graag een kostenindicatie voor het realiseren van de betonvloer.

Gewapende betonvloer storten in een schuur

Ik heb in onze gemetselde schuur een tegelvloer op zand liggen, die in het midden is verzakt. Ik wil die tegels laten verwijderen en daar dan een gewapende betonvloer van 6,5 m² laten leggen. De bakstenen muren staan op een gezonde betonnen fundering die enkele centimeters naar binnen uitsteekt en de wapening kan aan deze rand worden opgehangen. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Partners

Partners van Casius