Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Noordlaren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Noordlaren heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Noordlaren u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Noordlaren of directe omgeving.


Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Noordlaren bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: vloer en fundering storten gevlinderd, het egaliseren van 830m² vloer en eventueel coaten, 505m² PVC vloer laten leggen, zandcement in schuur en uitbouw storten, vloerverwarming leggen in 240m² bedrijfshal, pU gietvloer leggen, een cementdekvloer in een bedrijfspand aanleggen, tegelvloer leggen, giet of andere betonlook vloer aanbrengen, vbi renovatievloer plaatsen, vloer in bedrijfshal laten ophogen, het verwijderen van een tegelvloer en het egaliseren hiervan, schuimbetonvloer storten 140m2, magazijn vloer aanhelen, fundering vloer voor tuinkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Noordlaren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Noordlaren:

Gat in granieten vloer repareren

Wij willen een nieuwe wc en daarvoor moet de afvoer verlegd worden. Het is dus de bedoeling dat gaten van afvoer en schroefgaten in granieten vloer dicht gemaakt worden en eventueel polijsten. Graag dat ik mij adviseren over de afwerking van de vloer.

Schuimbetonvloer storten 140m2

Houten vloeren vervangen voor schuimbeton. Het gaat om een oud huis waar de houten vloer enorm afloopt. Deze willen wij verwijderen en hier een 50cm dikke schuimbetonvloer laten storten. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 140m2. Wij nodigen u graag uit om de situatie in te schatten, ons te adviseren en de klus uit te voeren.

Grindvloer reinigen en sealen

Bestaande grind vloer reinigen oude epoxy laag verwijderen verven in een kleur vloer heeft nu 2 kleuren en voor zien van nieuwe epoxy laag keuken en hal ongeveer 50 vierkante meter.

Vloer bijkeuken storten

Ik wil graag hulp bij het storten van mijn vloer in mijn bijkeuken. De oppervlakte is 13 m2 en ongeveer 5-6 cm dik.

Granito vloer wc aanleggen

Leggen van granito vloer in wc (1m2). De wc is momenteel zonder vloer, er moet eerst nieuwe betonvloer in (op zwaluwstaartplaten). Deze kunnen we ook zelf leggen als we de eisen weten. Daarna een granito vloer erover met hetzelfde patroon als gang (zie foto)

Prefab balkon bekleden met siergrind

Wij laten een appartement bouwen. Om het lelijke beton van het balkon wat sfeervol te maken willen wij deze voorzien van siergrind. Oppervlakte balkon 14 vierkante meter.

Vloer plaatsen

Vloer hal en keuken en wc (lege ruimtes) met 2 cm dik natuursteen Romaans verband plaatsen. Graag prijs leggen en info werkvoorbereiding of egalisatie nodig is. Het gaat in totaal om 45 m2.

Laminaat vervangen door nieuwe

Wij willen graag de beneden verdieping van ongeveer 38 m2 voorzien van nieuw laminaat door waterschade. Wat zijn de totale kosten van het verwijderen en het opnieuw laten leggen van laminaat?

Laminaat laten leggen

Nieuwe laminaat vloer in woonkamer, keuken, hal totaal zo'n 60m2, met plinten, ondervloer etc. Vloer is nog niet gekocht, gewenste vloer: Quickstep Majestic MJ 3553 Woestijn Eik Geborsteld Donker Bruin

cementen dekvloer

wij willen een cementdekvloer van 5 cm in onze keuken van ongeveer 25 vierkante meter

Siergrindvloer leggen

Wij gaan in december verhuizen en willen op de 1e verdieping en zolder het tapijt verwijderen en een andere vloer leggen, mogelijk siergrind (met coating). Het gaat om ongeveer 70 m2. Verdiepingsvloeren zijn van hout met op de eerste verdieping een met vezeldversterkte zwevende cementdekvloer op de houten vloer. Op de 1e verdieping is ook vloerverwarming aanwezig. We weten nog niet hoe de vloerbedekking vast zit (moeten we nog navragen). Heeft u een prijsofferte voor ons incl. materiaal en arbeidskosten en verwijderen oude vloer? Hoe lang gaat de coating ongeveer mee, blijft dat jaren zijn werk doen? Hartelijk dank!

Reparatie van scheuren in mn grindvloer

Mijn grindvloer in de keuken heeft een aantal scheuren. Grind heb ik nog. Graag een prijsindicatie voor reparatie. Totale oppervlakte van de keuken is 8 m2.

Laminaatvloer laten leggen

Het gaat om 2 slaapkamers en een woonkamer. Ca. 100 m2

Vinyl laminaat vloer vervangen na waterschade

Door lekkage van de afvoer in de keuken is het vinyl laminaat gaan opbollen. ( zie foto's) De vinylstroken zijn verlijmt op een laminaat ondergrond. Het vinyl laminaat loopt door op alle vloeren, 45m2. Waarschijnlijk is de laminaat ondervloer nat geworden. Ik ben opzoek naar een offerte voor of het herstellen of het vervangen van de vloer.

Cementdekvloer in de badkamer leggen

Het gaat om een vloer van 2,5x 2,5 en hij moet ongeveer 10 a 12 cm omhoog. Graag ontvang ik een offerte.

Betonvloer storten in de garage

Ik wil graag een betonvloer in de garage laten storten. Het moet 20 cm dik worden. De garagevloer is 4,4 x 6,6 meter.

Laminaat leggen in studentenkamer

Ik wil laminaat (en ondervloer) leggen in mijn studentenkamer van ruim 25 m2. De kamer is helemaal rechthoekig, er lopen ook geen buizen o.i.d. de grond in. Er ligt oude vloerbedekking in, en er zitten waarschijnlijk wat bobbels in de grond, maar die zou ik zelf kunnen wegslijpen met een slijptol. Er zit een oude kunststoffen overzetplint langs de rand met iets ruimte eronder (de vloerbedekking zit er onderlangs). De meubels in de kamer kunnen er niet allemaal uit, dus halverwege moeten die naar op het laminaat verplaatst worden (dat kunnen wij ook zelf doen). Waarschijnlijk koop ik het Vilano eik natuur laminaat van 8 mm dik en 24,4 cm breed.

Convectorput verwijderen en dicht maken

Graag de convectorput verwijderen en dicht maken ivm aanleg vloerverwarming. De afmetingen van de put zijn 2.80 x 0.50.

Egaliseren vloerverwarming met 50 m2 zandcementdekvloer

Wij gaan in september 2020 vloerverwarming aanleggen. Daarna moet de vloer geegaliseerd worden. Ik zoek dus een vloerenbedrijf wat medio september 2020 een zandcementdekvloer van circa 50 m2 kan leggen om de vloer te egaliseren.

Een betonnen vloer storten

Bij het nieuwe huis dat we kopen zit zwam onder de houten vloer. Daarom willen we dat graag vol laten storten met beton. Het gaat om een gangruimte van ongeveer 20 m2 en een badkamer van ongeveer 16 m2.

Laminaat vloer leggen

In de huiskamer en keuken is er na waterschade een nieuwe laminaat vloer nodig van ongeveer 41 vierkante meter. Ik ontvang graag een offerte inclusief de materialen en het verwijderen van de oude vloer.

Vloer egaliseren

Ik zou graag mijn betonnen vloer van 80 m2 laten egaliseren en misschien nog een laagje aanbrengen zodat de ondergrond als afwerking kan dienen.

Betonrot kwaaitaalvloer herstellen

Wij hebben aan de onderkant van onze begaande grondvloer een plek van ca. 20 cm ontdekt waarin de wapening is gaan roesten en het omliggende beton eraf is geknapt. De kruipruimte wordt op korte termijn geïsoleerd met Tonson (lucht) kussen en willen vtv de zwakke plek(ken) in de vloer laten repareren. de woning is van 1968 en het betreft een kwaaitaalvloer

Betonvloer woonkamer

Betonnen vloer 27 vierkante meter aansluitend op een bestaande betonnen vloer. zo opgeleverd zodat er na droging een houten vloer over gelegd kan worden. de vloer ligt op de klei, er is ongeveer 15 cm in de hoogte. Deze kan nog opgevuld met zand of ander materiaal tot de gewenste dikte die het beton moet hebben.

Tapijt verwijderen

Ongeveer 34 m2 gemeten (bovenverdieping) tapijt verwijderen.