Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaat leggen met ondervloer:

Laminaat leggen met ondervloer

Ik wil graag laminaat en ondergrond leggen op overloop (ongeveer 7,5 m2) en 1 slaapkamer (ongeveer 9,5 m2).
Onze klant uit Groningen (Groningen) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat leggen met ondervloer uit heel Nederland:

Laminaat

Het leggen van laminaat

Laminaat leggen

Voor 100m2 vloer, ivm lekkage. Geaag inclusief plinten. U kunt uitgaan van 80meter plinten. U kunt t laminaat ook apart offreren, of dat koop ik zelf. Nu ligt er promo click flaxen oak. Op een alu folie die ook vernieuwd moet worden

Laminaatvloer leggen

Ik wil in mijn slaap- en woonkamer laminaat laten leggen. Het laminaat, de ondervloer en de plinten heb ik in huis. De oppervlakte is ongeveer 45 m2. Ik zou het liefst beginnen met leggen op maandag 27 november 2017

Laminaat laten leggen

Wij willen graag een montageservice inschakelen voor het leggen van laminaat op de eerste verdieping. Het gaat om 2 slaapkamers van 20. 4m2 en 10. 7m2 en een overloop van 9m2 (samen ong 40m2) incl. Leggen van ondervloer en plinten - graag ontvangen wij een prijsopgave voor de montageservice. Kunt u ons ook laten weten hoe ver we dit van te voren dienen in te plannen? We willen het laminaat graag op vrijdag 8 december laten plaatsen in Duiven. P.s. er ligt een marmoleum vloer over de gehele bovenverdieping en we hebben ons laten informeren dat het geen probleem is om het laminaat hierover heen te laten leggen. Klopt dit?

Laminaat leggen

32 m2 laminaat leggen in drie ruimtes. Daarbij 32 m2 plinten plaatsen en ondervloer leggen.

Klussen in huis

In 1 kamer +/- 12m2 laminaat+ondervloer leggen. 1 gordijnrails ophangen. Laminaat in woonkamer repareren, is bolgetrokken door te weinig ruimte tussen vloer en muur. Wij hebben voldoende laminaat, ondervloer en gordijnrails. Echter beschikken wij niet over de benodigde apparatuur zoals boor, zaag enz.

Laminaatvloer leggen

Wat bedragen de kosten voor het laten Leggen van een laminaat vloer voor 80m2 (verdeeld over 5 ruimtes) in een appartement. Appartement is nu geheel leeg.

Laminaat laten leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen inclusief plinten in de huiskamer met een oppervlakte van 30 m2, ondervloer en folie zijn reeds geplaatst. Dan nog een gangetje van 10 m2 waar ook de ondervloer nog geplaatst moet worden, plinten plaatsen is hier niet nodig. Dus totaal 40 m2! Graag zo spoedig mogelijk!

Klussen in huis

Ik wil graag laminaat in me moeders huis laten leggen. Het hele huis is 54m2 Waarvan : Slaapkamer is 14m2 Woonkamer is 2714m2m2

Laminaat leggen

Vloer woonkamer (incl keuken), vloeren slaapkamers en overloop 1e verdieping en vloer zolder totaal ca 140 m2 in een lege eengezinswoning.

Partners

Partners van Casius