Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor vloer laten leggen:

Vloer laten leggen

Ik wil graag een laminaatvloer laten leggen. De oude vloer heb ik er al uit gehaald. Gaat om laminaat in de gang, woonkamer en keuken. De totale oppervlakte is +/- 36M2. De ondervloer moet er ook in komen. Welk materiaal dit is weet ik even niet meer precies.
Onze klant uit Foxhol (Groningen) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloer laten leggen uit heel Nederland:

Cementdekvloer leggen (20 m2).

Ik wil graag een egale cementdekvloer van ongeveer 5,5 cm dik laten leggen. Er ligt een ruwe betonvloer onder. Het gaat in totaal om 20 m2. De vloer is gelegen op de tweede verdieping. Er hoeft dus geen oude vloer eerst te worden verwijderd.

Laminaat vloer leggen behangen en schilderen

Ik wil in de woonkamer, slaapkamers en gang in een appartement laminaat aanleggen (bij elkaar circa 60 m2) en ook alle muren laten behangen in deze ruimtes. In het verleden hebben wij 46 rollen nodig gehad elk bestaande uit 3 banen. Wij hebben geen behang aangeschaft.

Egaliseren vloerverwarming 26m2

Op zolder hebben we reeds de materialen aangeschaft om een vloerverwarming aan te leggen. Dit zal op een betonnen vloer op krimpnetten komen te liggen. Om dit weer op te vullen met egaline van ongeveer 20 mm. De buizen zijn 16 mm. Wat zou deze laatste stap ongeveer kosten?

Tegelvloer leggen (50m2).

Ik ben van plan voer tegels bij Praxis te bestellen en zou graag willen dat een deskundig persoon het voor mij komt leggen. Het gaat om het betegelen van de vloer. Het betreft de woonkamer, gang keuken en toiletvloer. In totaal gaat het om ongeveer 50 m2. Het is gelegen op de eerste verdieping.

Betonnen terrasvloer leggen, de 5 heipalen zitten er al in. +/- 58 m2.

Wil een betonnen terras laten leggen +/- 58 m2, 12,4 x 6,3 m De 5 heipalen die er al in zitten, snellen. Stellen van randbekisting rondom. Grond vlakken. Leggen van folie. Leggen van dubbel wapeningsnet incl. supporter en bijlegbewapening. Storten betonnenvloer ca. 20 cm dik, bovenzijde ruw afgespannen bovenzijde ligt +/- 12 cm onder peil. Vloer wordt gekoppeld aan fundering. Verwijderen randbekisting.

Vloeren nieuwbouw woning/flat egaliseren

Graag wil ik mijn vloer laten egaliseren van een nieuwbouw vloer in een nieuwbouw appartement. Het gaat om een betonnen vloer. Dit omdat ik graag een PVC vloer wil laten leggen, zonder daar een aparte ondervloer voor te leggen i.v.m. de de vloerverwarming die ik door heel het huis heb. Als het mogelijk is graag ook de prijs voor het leggen van een pvc vloer (zonder lijm, het is klik pvc) & plinten. De oppervlakte van de vloer is ongeveer 67 vierkante meter. Het is op de 4e verdieping, er is een lift aanwezig.

Toilet aanlegen eerste verdieping, werkkamer laminaat leggen, stucwerk

Aanleggen toilet: leidingen aanwezig (voormalig badkamer), maar zijn afgedopt. Zwevend toilet en fonteintje met ladekast. Vloer en wanden betegelen tot 120cm. Daarboven afwerken met stucwerk. In de werkkamer ondervloer en laminaat leggen, wanden met stucwerk afwerken. Nieuwe trap neerzetten. Zie de plattegrond voor afmetingen en meer details

Vloertegel aanleggen

Graag een prijs opgave voor het betegelen van 116 vierkante meters aan vloer tegels. Tegels en toebehoren zelf al gekocht. Alleen leggen.

Badkamer klus

Wij zijn bezig de badkamer aan het verbouwen maar hebben professionele hulp nodig bij het verleggen/aanpassen van de leidingen het leggen van de vloer en het plaatsen van een plafond. Tegels en lijm zijn al aanwezig. Oppervlakte: 2,35 X 1,68 meter

Renoveren van de vloer

De keuken willen we uitbreiden. Dus de bestaande vloer wordt te kort. Een klein gedeelte moet worden opgevuld, de afwatering loop namelijk verkeerd. De nieuwe vloer kan over de oude vloer heen worden gelegd. Graag een vloer met een betonlook over bestaande vloer heen leggen. Het gaat in totaal om 35 m2, en betreft een vloer op de begane grond.

Partners

Partners van Casius