Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in de provincie Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven uit Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Groningen.

309 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: de vloer van een kerk renoveren, granitovloer met zwarte rand, egaliseren en een gietvloer aanbrengen, zandcement over vloerverwarming, noorse leisteen vloer, vloer egaliseren op vloerverwarming, pS-renovatievloer Droog Rc=5,2 Begane grond installeren, egaliseren schuin aflopende vloer, beton storten voor zwembad vloer, egaliseren + laminaat leggen, laminaat leveren en leggen, lekkage vloerverwarming, waterschade keuken laminaat, woonbeton op zandcementvloer aanbrengen, broodjesvloer met vloerverwarming maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, vloerlegger of parketteur voor vloer leggen en vloeronderhoud in de provincie Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Groningen:

woensdag 25 maart 2020

Vloer egaliseren

Voor onze woning voor wij de vloer op de gehele 1e verdieping laten egaliseren. Het gaat om 35 m2. Wat voor prijs vragen jullie hiervoor?
dinsdag 3 maart 2020

Vervangen van houten vloer en vloerverwarming aanleggen

Het betreft vervangen van een houten vloer van circa 50 m2. (10 x 5 m) Is het ook mogelijk om in de offerte vloerverwarming erbij te zetten. Ik laat mij graag adviseren over het type vloerverwarming. De huidige vloer sloop ik zelf eruit.
maandag 2 maart 2020

Laminaat leggen 50 m2 vanaf 13 maart

Graag vanaf 13 maart in overleg z.s.m leggen alleen laminaat 50 m2. Gaat om woonkamer en keuken. Plinten en ondervloer worden zelf geregeld. De huidige parketvloer strippen we zelf.
zaterdag 22 februari 2020

Natuursteen romaans leggen

Wij hebben een mooie natuurstenen vloer gezien die wij graag willen laten leggen door een expert. Hoogte stenen varieert van 2 cm tot 2,2 cm en de grootste maat is 90 x 60cm. De tegels zijn loodzwaar... Het betreft leggen in Romaans verband. Graag ontvangen we een offerte per m2.
dinsdag 18 februari 2020

Houten vloer vervangen

Wil de houten vloer laten vervangen door broodjes vloer is plusminus 30 vierkante meter en prijs moet incl verwijderen van houten vloer zijn .
maandag 17 februari 2020

Egaliseren nieuwe cementdekvloer

Wij willen graag een egalisatielaag op de cementdekvloer om deze zelf te coaten. De vloer is voorzien van een werkende vloerverwarming. Dikte van de egaline 3mm.
vrijdag 7 februari 2020

Renovatie balkonvloer op balkon

Ik wil mijn betonvloer laten renoveren op het balkon met nieuwe loodslabben. Voegen van stenen muurtje mogelijk ook. Afmeting 120 cm x 5 meter.
woensdag 29 januari 2020

Anhydriet gietvloer aanbrengen

Ik zou graag een offerte willen voor het aanbrengen van een van een anhydriet gietvloer, met een oppervlakte van 90 m2, en 8 cm dik geschikt voor vloerverwarming. Nu ligt er nog geen vloer.
woensdag 22 januari 2020

Laminaat in drie ruimtes leggen

Ik wil de vloeren in 3 ruimtes met laminaat laten leggen. Oppervlakte is 42 m2 in totaal. Het huidige vinyl moet worden verwijderd door de vakman.
dinsdag 14 januari 2020

Vloer laten egaliseren

Er wordt vloerverwarming ingevreesd, en dan moet het egaliseren gebeuren het gaat om 75 m2 meter. Het gaat alleen om het egaliseren over vloerverwarming.
zaterdag 11 januari 2020

PVC vloer leggen en 2 trappen bekleden

Het leggen van een verlijmde pvc vloer van ca. 170 m2 (op vloerverwarming) in een nieuwbouwwoning (begane grond/1e etage/2e etage). Daarnaast moeten er 2 trappen worden bekleed (alleen de trede, niet het stootbord). Het is een nieuwbouwwoning, dus er ligt geen huidige vloer. Om hoeveel traptreden het gaat durf ik niet te zeggen, deze informatie heb ik niet ontvangen. Juni 2020 willen wij deze klus laten uitvoeren.
zondag 8 december 2019

Schuren en oliën van lamelparket

Ik wil graag de vloeren in de woon- eetkamer en de hal laten schuren en opnieuw laten oliën. Oppervlakte 60-70 m2. Lamelparket, dikte 5 mm.
woensdag 27 november 2019

Laminaat leggen

Het laminaat ligt klaar, alsmede de ondervloer. De plinten worden besteld.De totale oppervlakte bedraagt plm. 30vierkante meter. Klusje moet rond 17 december a.s. worden gedaan.
maandag 18 november 2019

Vloer leggen

Ik woon 5km over de grens bij Bourtange en wil een aantal vloeren laten leggen. Graag uw offerte per klus: 1) Parketvloer laten leggen. Afhankelijk van de prijs gaat het om 1 tot 4 kamers van ongeveer 30 m2 per kamer. 2) De houten vloer uit onze vorige woning laten leggen. Het betreft meranti planken van 1-3 meter met heel weinig lijm resten (schone groeven). Die moet vervolgens ook geschuurd/behandeld worden. Het gaat hier om ongeveer 60 m2. 3) Tegelvloer laten leggen in de hal. Het gaat om ongeveer 13m2.
zondag 27 oktober 2019

Zandcementen dekvloer aanbrengen

Wij zijn opzoek maar iemand die een cement dekvloer kan aanbrengen op de begane grond met een dikte van ongeveer 6 /7 cm. Deze aan te brengen op de noppenplaat van de vloerverwarming. De oppervlakte is ongeveer 120 m2.
donderdag 24 oktober 2019

Grindvloer repareren schoonmaken en sealen

Wij willen de grindvloer van onze woning laten reinigen en sealen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 70 m2.
zondag 25 augustus 2019

Laminaat offerte waterschade

Er is een overstroming geweest in de keuken, waardoor het laminaat krom is gaan staan. Ik denk dat dit vervangen moet worden (geen idee of er iets anders aan gedaan kan worden namelijk.)
zaterdag 24 augustus 2019

Betonvloer slopen

We willen de betonvloer van onze woning zsm laten slopen. Gaat om de hele beneden verdieping, goed 100 m2, verdeeld over 7 vertrekken. En zo'n 13 cm diep en mogelijk nog iets meer uitgraven.
zondag 28 juli 2019

Laminaat leggen in slaapkamer

Ik heb nieuw laminaat in huis, inclusief ondervloer, laminaat snijder, etc. Ik krijg alleen het laminaat met geen mogelijkheid in elkaar geklikt. Zou hier graag hulp bij hebben. Het gaat om 17 m2.
zaterdag 29 juni 2019

graag betonvloer in stal storten

Wij willen in een buitenstal een betonvloer storten. De bekisting is klaar met betonijzer. De vloer moet glad vlinderen en vloeistofdicht. Dit moet niet te glad zijn ivm vallen paarden De afmetingen: betonplaat van 8.62 x 5 x 0.20 storten en vlinderen, vloeistof dicht en niet te glad wand een paard mag er niet op uitglijden.
maandag 3 juni 2019

Plavuizen vloer leggen

Ik wil graag 12 m2 (hal/keuken) plavuizenvloer aanleggen. Oude vloer (tegels natuursteen eerst verwijderen en de vloer egaliseren) incl. vloer ong 40 euro per m2. Graag een offerte.
woensdag 8 mei 2019

Vinyl of PVC vloer laten leggen

Nieuwe vloerbedekking in wijkgebouw ongeveer 170 m2. Oude marmoleum vloer verwijderen, egaliseren, nieuwe vloer leggen en afwerken. Marmoleum of pvc vloer? Vloer wordt zeer intensief gebruikt.
woensdag 27 februari 2019

Laminaat leggen

Ik wil graag laminaat in de kamer laten leggen van 11 meter lang x 6 meter breed. Ondervloer ligt er al, en laminaat is al in huis.
zondag 17 februari 2019

Grindvloer repareren

Ik heb 2 scheuren in mijn grindvloer in de kamer. Wat kost het om het te laten repareren? Het gaat om twee relatief kleine scheuren.
donderdag 31 januari 2019

Terrazzo vloer laten leggen

Het gaat om een nieuw te leggen terrazzo-vloer in hal en aangrenzend badkamertje, totaal 22 m2. Vloer zoals vroeger veel toegepast; grijs gemeleerd met zwarte bies (plint? Graag advies hierover). Vloer ook door leggen in het douche-gedeelte. Voorbereidende werkzaamheden worden door ons zelf uitgevoerd.

Partners

Partners van Casius