Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in de provincie Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven uit Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Groningen.

305 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: cementdekvloeren leggen voor 16 woningen, broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, zandcement vloer storten, gietvloer aanbrengen, vloeren en verwarming nieuwbouw aanleggen, kunststof gietvloer aanbrengen, gehele vloer plaatsen inclusief vloerverwarming, beton storten en tegels, graniet vloer, granieten gietvloer leggen, vloer fundering storten en afvlinderen voor buitenverblijf, nieuwe vloer of renovatie na waterschade, vloer leggen in nieuw appartement, plavuizen vloer laten leggen, uitbouw garagevloer storten, een betonnen vloer storten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, vloerlegger of parketteur voor vloer leggen en vloeronderhoud in de provincie Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Groningen:

maandag 6 juli 2020

Een betonnen vloer storten

Bij het nieuwe huis dat we kopen zit zwam onder de houten vloer. Daarom willen we dat graag vol laten storten met beton. Het gaat om een gangruimte van ongeveer 20 m2 en een badkamer van ongeveer 16 m2.
zondag 28 juni 2020

Laminaat vloer leggen

In de huiskamer en keuken is er na waterschade een nieuwe laminaat vloer nodig van ongeveer 41 vierkante meter. Ik ontvang graag een offerte inclusief de materialen en het verwijderen van de oude vloer.
zaterdag 20 juni 2020

Vloer egaliseren

Ik zou graag mijn betonnen vloer van 80 m2 laten egaliseren en misschien nog een laagje aanbrengen zodat de ondergrond als afwerking kan dienen.
vrijdag 12 juni 2020

Betonrot kwaaitaalvloer herstellen

Wij hebben aan de onderkant van onze begaande grondvloer een plek van ca. 20 cm ontdekt waarin de wapening is gaan roesten en het omliggende beton eraf is geknapt. De kruipruimte wordt op korte termijn geïsoleerd met Tonson (lucht) kussen en willen vtv de zwakke plek(ken) in de vloer laten repareren. de woning is van 1968 en het betreft een kwaaitaalvloer
maandag 8 juni 2020

Betonvloer woonkamer

Betonnen vloer 27 vierkante meter aansluitend op een bestaande betonnen vloer. zo opgeleverd zodat er na droging een houten vloer over gelegd kan worden. de vloer ligt op de klei, er is ongeveer 15 cm in de hoogte. Deze kan nog opgevuld met zand of ander materiaal tot de gewenste dikte die het beton moet hebben.
donderdag 28 mei 2020

Tapijt verwijderen

Ongeveer 34 m2 gemeten (bovenverdieping) tapijt verwijderen.
maandag 25 mei 2020

Betonvloer/Broodjesvloer

Wij hebben een bod gedaan op een woning in Stadskanaal. De woning moet dus nog aangekocht worden. We willen graag weten wat het kost om een broodjesvloer aan te leggen en af te werken met een betonvloer. De oppervlakte van de vloer is 36 m2.
maandag 18 mei 2020

Vloer laten leggen

Ik wil graag een laminaatvloer laten leggen. De oude vloer heb ik er al uit gehaald. Gaat om laminaat in de gang, woonkamer en keuken. De totale oppervlakte is +/- 36M2. De ondervloer moet er ook in komen. Welk materiaal dit is weet ik even niet meer precies.
zaterdag 9 mei 2020

Betonlook vloer aanleggen

ongeveer 80 m2 betonlook vloer aanbrengen beneden verdieping verschillende ruimtes maar inprinciepe loopt het wel aan elkaar door dus eigenlijk 1 ruimte
zaterdag 2 mei 2020

Epoxy laag plaatsen

Voor de woonkamer, keuken en gang wil ik graag een laag bovenop mijn vloer. Is in totaal 32 m2. Zat te kijken naar een epoxy laag .
dinsdag 21 april 2020

Vloer egaliseren, vloerverwarming en afwerking realiseren

Ik zoek een specialist die mijn vloer kan egaliseren en vloerverwarming kan aanleggen. Dit moet op een betonnen vloer gebeuren op de eerste verdieping. Dit dient niet te worden ingefreesd en moet worden aangesloten op de CV-ketel. Het betreft een vloer van 60 m2.
zondag 12 april 2020

Vloer egaliseren 6x4 m2

De vloer van een bestaande uitbouw loopt schuin af. Vloer moet recht worden zodat hij daarna betegeld kan worden 2 of 3 cm egaliseren
zaterdag 11 april 2020

Winkelvloer egaliseren en vloer leggen

In mijn winkel zou ik graag een zelfde soort vloer als in ziekenhuizen laten leggen, een gietvloer dus. Grijzig of zandkleur. Het gaat om 90 m2. Momenteel liggen er tegels, deze zouden geëgaliseerd moeten worden. Graag zou ik iemand langs hebben om de situatie mee te bespreken.
zaterdag 11 april 2020

Egaliseren vloer leggen dat geschikt is voor een pvc vloer

Ik wil graag de vloer laten egaliseren. Ik denk dat een dikte van 2 cm nodig is. Het gaat om ongeveer 38 m2. De vloer is kaal en ingesmeerd met primer. Eerst zal er elektrische vloerverwarming gelegd moeten worden en daaroverheen de egalisatievloer. De vloerverwarming heb ik al. De vloer moet geschikt zijn om een pvc vloer op te kunnen leggen.
maandag 6 april 2020

Laminaat vloer offerte 77m2

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het verwijderen van 77m2 laminaat vloer inclusief het opnieuw leggen van 77m2 nieuwe vloer plus ondervloer en plinten. Dit ivm lekkage die is ontstaan door een vaatwasser. Vloer heeft geen drempels en alles is gelijkvloers. Uitgaande van een 7/8 mm nieuw laminaat van +|-€15 per m2, prijs levering van laminaat ook meenemen.
zondag 5 april 2020

Anhydriet dekvloer aanbrengen

Graag zou ik een anhydriet dekvloer willen laten aanbrengen. Het gaat om een betonnen constructievloer, waarop krimpnetten aangebracht zijn met vloerverwarmingsbuizen. (Er is dus geen vloerbedekking aanwezig). De oppervlakte is van 45 m2 en vloerdikte circa 6 cm. Het is een gehele ruimte op de begane grond.
zondag 29 maart 2020

Nieuwe laminaatvloer leggen

De kamer is 7 meter lang en 6 meter breed. Mogelijk eerst de huidige laminaatvloer eruit halen. De laminaatvloer ligt er 7 jaar. Bovenwoning op de eerste verdieping. De nieuwe vloer leveren en leggen.
woensdag 25 maart 2020

Vloer egaliseren

Voor onze woning voor wij de vloer op de gehele 1e verdieping laten egaliseren. Het gaat om 35 m2. Wat voor prijs vragen jullie hiervoor?
dinsdag 3 maart 2020

Vervangen van houten vloer en vloerverwarming aanleggen

Het betreft vervangen van een houten vloer van circa 50 m2. (10 x 5 m) Is het ook mogelijk om in de offerte vloerverwarming erbij te zetten. Ik laat mij graag adviseren over het type vloerverwarming. De huidige vloer sloop ik zelf eruit.
maandag 2 maart 2020

Laminaat leggen 50 m2 vanaf 13 maart

Graag vanaf 13 maart in overleg z.s.m leggen alleen laminaat 50 m2. Gaat om woonkamer en keuken. Plinten en ondervloer worden zelf geregeld. De huidige parketvloer strippen we zelf.
zaterdag 22 februari 2020

Natuursteen romaans leggen

Wij hebben een mooie natuurstenen vloer gezien die wij graag willen laten leggen door een expert. Hoogte stenen varieert van 2 cm tot 2,2 cm en de grootste maat is 90 x 60cm. De tegels zijn loodzwaar... Het betreft leggen in Romaans verband. Graag ontvangen we een offerte per m2.
dinsdag 18 februari 2020

Houten vloer vervangen

Wil de houten vloer laten vervangen door broodjes vloer is plusminus 30 vierkante meter en prijs moet incl verwijderen van houten vloer zijn .
maandag 17 februari 2020

Egaliseren nieuwe cementdekvloer

Wij willen graag een egalisatielaag op de cementdekvloer om deze zelf te coaten. De vloer is voorzien van een werkende vloerverwarming. Dikte van de egaline 3mm.
vrijdag 7 februari 2020

Renovatie balkonvloer op balkon

Ik wil mijn betonvloer laten renoveren op het balkon met nieuwe loodslabben. Voegen van stenen muurtje mogelijk ook. Afmeting 120 cm x 5 meter.
woensdag 29 januari 2020

Anhydriet gietvloer aanbrengen

Ik zou graag een offerte willen voor het aanbrengen van een van een anhydriet gietvloer, met een oppervlakte van 90 m2, en 8 cm dik geschikt voor vloerverwarming. Nu ligt er nog geen vloer.

Partners

Partners van Casius