Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor aangekocht laminaat laten leggen:

Aangekocht laminaat laten leggen

Laminaat laten leggen. Reeds in bezit. Ca 40m2.
Onze klant uit Zevenaar (Gelderland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aangekocht laminaat laten leggen uit heel Nederland:

Gamma laminaat laten leggen

Helaas heb ik waterschade gehad in mijn werkkamer en de gang. Hierdoor moet mijn laminaat worden vervangen. De laminaat heb ik eerder bij Gamma aangekocht. Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het laten leggen van de laminaat.

Laminaat leggen in heel appartement

Laminaat leggen in gehele appartement ca. 60-65 m2: - Entree - Hal - Woonkamer - Slaapkamer 1 - Slaapkamer 2 Laminaat + ondervloer is reeds bij Gamma aangekocht. Montage plinten is nog niet nodig. Plattegrond zie bijlage.

Afzuigkap ophangen in de keuken

Onze keuken is 3,50 meter hoog. Het aanrecht is 80 cm diep. Een wand-afzuigkap is niet diep genoeg en voor een plafond-afzuigkap is het plafond te hoog. De afvoerpijp moet over de bestaande hangende kastjes naar het buitenraam worden gelegd (afstand ongeveer 3.00 meter). In dit raam zit nog geen gat (enkel glas). Er moet dus een constructie worden gemaakt die wordt bevestigd aan de wand en waaraan een plafond-afzuigkap kan worden opgehangen. Het materiaal voor de constructie bij voorkeur hoogglans laminaat (wit) voor de buitenkant. De afzuigkap is nog niet aangekocht. Voor een gedetailleerde offerte is overleg noodzakelijk.

Verlijmde houten vloer verwijderen en egaliseren

Het gaat om een huis wat wij recentelijk hebben aangekocht in Rijen. Woonoppervlak van circa 60 m2 parket met circa 5 m2 tegelvloer (keuken). Oplevering in 1 oktober dit jaar. Wil graag dit woonoppervlak geschikt maken voor het leggen van PVC laminaat zodat er een nieuwe keuken kan worden geplaatst.

Ondervloer, laminaat leggen, plinten plaatsen en afwerken

Het voorzien van keurig laminaatwerk, inclusie de plinten en afwerking, van de gehele nieuw gebouwde woning met 3 verdiepingen aan de Piet Fransenlaan in Groningen. Verwachte oplevering woning, medio september 2017 (en uitvoering na het stuckwerk en plaatsen keuken). De woning omvang: Begane grond: woonkamer met keuken, afgesloten entree/gang/vloerluik, trapkast (minus toilet en meterkast). 1ste Verdieping : 3 slaapkamers, overloop (minus badkamer en traphuis). 2de Verdieping: 2 slaapkamers, overloop (minus badkamer/techniek en traphuis). Afmetingen: Diepte woning b.g. : 9.63 meter. Breedte woning b.g. : 5,75 meter. Diepte woning 1 ste en 2de verdieping: 8.20 meter. Breedte woning 1ste en 2de verdieping: 5. 75 m. Het laminaat, de hoge plinten en de ondervloer is reeds aangekocht. Opname mogelijk tijdens kijkmiddag binnenkort.

Laminaatvloer leveren en leggen

Voor net aangekocht appartement : Verwijderen bestaande vloerbedekking, egaliseren. ondervloer leveren en leggen, laminaat leveren en leggen, plinten leveren en leggen. Totaal 140 m2 oppervlakte.

Laminaat en plinten leggen

Ik ben opzoek naar iemand die 70 m2 laminaat kan leggen en plinten aanbrengen. Laminaat is aangekocht bij de praxis. Graag een all-in prijs geen uurloon.

Laminaat in kantoren laten leggen

Wie heeft er op 22 of 23 of 24 februari tijd om ongeveer 125 m2 laminaat (aangekocht bij Praxis) te leggen? Het gaat om twee rechte kantoren op een bedrijventerrein in Alkmaar. In beiden ruimte ligt projecttapijt, hier kan het laminaat overheen gelegd worden. Het laminaat dient afgewerkt te worden met plakplinten.

Laminaat leggen na schade

Voor een schade aan mijn laminaat heb ik voor de verzekering een offerte nodig. Vervolgens kan na uitkering de opdracht worden uitgevoerd en het laminaat worden aangekocht. Zouden jullie zo vriendelijk willen zijn om een offerte toe te sturen? Het gaat om het leggen van 61 m2 laminaat en ondervloer en 80 meter plakplinten.

Laminaat leggen, inclusief ondervloer en plinten en oude vloer verwijderen

Ik zou graag met iemand het precieze aantal m2 willen nagaan in de woning om na te gaan hoeveel laminaat moet worden aangekocht en of de vloer egaal genoeg is om de juiste ondervloer te kunnen kiezen. Aan de hand daarvan een prijsindicatie. Vervolgens de klus zelf: indien nodig de oude vloerbedekking van de hele bovenetage inclusief drempels / dorpels verwijderen en het laten leggen van de nieuwe laminaatvloer. De klus zal in de eerste weken van september moeten plaatsvinden. De vloer is circa 42 m2. Het is een houten verdiepingsvloer.

Partners

Partners van Casius