Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Zevenaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Zevenaar heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Zevenaar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Zevenaar of directe omgeving.

251 klanten uit Zevenaar bevelen een bij Casius in Zevenaar aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Zevenaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: betonvloer schilderen, betonvloer storten, cementdekvloer smeren, laminaat corrigeren en hoge plinten plaatsen, zandcement voor vloerverwarming, vloer infrezen voor vloerverwarming, verzakte houten vloer bekijken en repareren, graag betonvloer in stal storten, betonvloer voor schuur, laminaat laten leggen, een betonnen vloer egaliseren en betegelen, laminaatvloer tijdelijk verwijderen, woonkamer vloer betegelen, laminaat herleggen na waterschade, laminaat laten leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Zevenaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Zevenaar:

Vloeren eerste- en tweede verdieping voorzien van egaline

Ik zoek een vloerenbedrijf die alle vloeren op de eerste verdieping en zolder kan voorzien van egaline. Het moet op een cement dekvloer gelegd worden. Het gaat om 100 m2.

Reparatie laminaat met schade repareren

Er is een stuk uit onze laminaat, voor de verzekering hebben we een offerte nodig voor herstel werkzaamheden.

Laminaat laten leggen

Ik wil graag laminaat bestellen bij de gamma en het door uw proffesionals laten leggen. Het gaat om de bovenverdieping van 33 m2. Als we bijv. Laminaat uitzoeken van 20 euro per m2. Wat kost het leggen van de vloer?

Laminaat leggen

Laminaat leggen in een kamer van 2.10 bij 3.10 meter en op een overloop van 2.10 bij 1.30 meter samen

Aangekocht laminaat laten leggen

Laminaat laten leggen. Reeds in bezit. Ca 40m2.

Cementdekvloer klaarmaken voor een PVC-vloer

We hebben een nieuwbouwwoning waar we een pvc vloer in willen verlijmen. De vloer is al netjes en vlak. Maar voor betere hechting willen we hem laten egaliseren. Gaat om ongeveer 130 m2 en er is maar minimale dekking nodig. Daarna wordt de pcv vloer gelegd (hier hebben wij al iemand voor).

Parketvloer schuren en in andere kleur lakken

Oppervlakte ca. 44 m2. Werkzaamheden moeten tussen 5 en 13 september uitgevoerd worden.

Grindvloer leggen

Het betreft het laten leggen van 75 m² grindvloer. Het gaat om de keuken en woonkamer. Hier ligt nu een travertin vloer in en hierop mag de grindvloer gelegd worden.

Vloer van beton egaliseren

Ik heb een nieuwe vloer in de keuken gekregen en omdat ik een andere vloer in de woonkamer heb is het niet evenhoog en ik wil daarom de betonnen vloer laten egaliseren. Het gaat om ongeveer 28 vierkante meter.

Laminaat leggen

Ik wil graag dat er in mijn flatgebouw in 1 grote kamer en 2 slaapkamers laminaat wordt gelegd. Het totale oppervlak is ongeveer 65 vierkante meter. Er moet wel per ruimte worden gewerkt dus er zullen meubels verschoven moeten worden omdat er weinig ruimte is.

Schuimbeton en vloerverwarming aanbrengen

Ik wil graag de begane grond van mijn woning laten voorzien van schuimbeton, vloerverwarming en een dekvloer. De oppervlakte is ongeveer 45 m2 en ongeveer 60 cm diep.

Vloerverwarming aanleggen op de begane grond

Ik wil graag vloerverwarming als hoofdverwarming op de begane grond. Zie bijlage voor de tekening (de woning is al in mijn bezit) De vloerverwarming moet over de gehele gang, in de keuken en de woonkamer komen. De vloer die er nu in ligt zal ik zelf verwijderen, eveneens zal de verwarming al verwijdert en afgedopt zijn. Er is op het moment van aanvang dus alleen een betonnen vloer. De nieuwe vloer (na aanbreng vloerverwarming) wil ik zelf plaatsen.

Plavuizen vloer egaliseren

Het egaliseren van een vloer waar plavuizen op liggen die onregelmatige opstaande randjes hebben hier en daar. Het betreft de hal en een woonkamer die met elkaar in verbinding staan. De totale oppervlakte is 44 m2.

Laminaat in de slaapkamer leggen

Betreft het leggen van een laminaat vloer van 10 vierkante meter in een slaapkamer. De oude vloer halen we zelf weg, wel moet er nog een ondervloer worden gelegd. Ik heb berekend dat ik precies voor 10 m2 met 4 pakken kan volstaan. Hier is dus geen 10% extra meegenomen, is het mogelijk om het zo passend te maken. Tevens zitten er hoge plinten op de muur, deze wil ik graag behouden. Graag ontvang ik een prijsopgaaf.

Tegelvloer door laminaat in de hal vervangen

Ik wil graag de tegelvloer in de hal laten verwijderen en afvoeren. De tegels liggen gelijmd. Een aantal ligt er al los. Daarna de vloer egaliseren en laminaat laten leggen. Het laminaat schaf ik zelf aan. De vloer is circa 9 m2.

Terrazzo vloer leveren en leggen

Voor onze nieuw te bouwen woning oriënteren wij ons op het gedeeltelijk voorzien van een granito vloer in: - bijkeuken 5,60 x 5,90 meter vloeroppervlak; - keuken 4,7 x 8 meter vloeroppervlak; - badkamer : 9 m2 vloeroppervlak.

Woonkamervloer egaliseren

Wij hebben een woonkamer van ongeveer 25 m2. De vloer die erin zat (parket) was vastgelijmd aan het beton. Deze hebben wij eraf getikt. Het beton heeft nu kuilen en lijmresten. Het gaat om de begane grond. Wij willen dit graag egaliseren, wat zou dit kosten als jullie dit zouden doen?

Open grindvloer verven

Wij willen graag een offerte voor het verven van een open grindvloer, de oppervlakte is ongeveer 120 m2 en het betreft de hal, gang en 2 x kantoor. Alles is gelijkvloers.

Grindvloer aanbrengen

Ik wil graag een grindvloer laten aanbrengen op een betonnen vloer van ongeveer 90 m2 en een trap en mogelijk een motief in gang. Wat kost dat ongeveer?

Egaliseren van de betonnen schuurvloer

Graag ontvangen wij een indicaite voor het egaliseren van een betonnen schuurvloer van ongeveer 16 m2.

Epoxyvloer verven in een andere kleur

Ik wil graag onze grindvloer van ongeveer 100 m² in een ander kleur laten verven. Ik weet niet of dit mogelijk is en krijg hiervoor graag goed advies en een prijsindicatie van een vakman.

Garagevloer coaten

Mijn betonnen garagevloer wil ik graag laten voorzien van een coating (alabastine coating), zodat deze weer wat egaler wordt en er minder stof opwaait. Kunnen jullie dit voor mij uitvoeren? De vloer is ongeveer 6 x 3 meter groot.

Bruynzeel lamelparket opknappen

Ik heb Bruynzeel eiken lamellen parket. Er zit een niet te verwijderen vlek in het midden van de woonkamer. De woonkamer is 8 meter lang en 4 meter breed. Er moeten 4 lamellen worden vervangen. De vloer staat in de olie.

Zoldervloer laten egaliseren

Graag zouden zij willen weten wat het egaliseren van de zoldervloer kost. Het gaat om ongeveer 54 m2 maar het is een erg ongelijke en beschadigde vloer. Ik denk dat 5 mm wel het minste is wat nodig is.

Laminaat met hoge plinten plaatsen

Ik wil graag een nieuwe vloer laten leggen. Het laminaat is al aangeschaft. De vloeroppervlakte bedraagt 77 m2. Het aantal meters hoge plinten is ongeveer 63. Het aantal meters plakplint is 2.5. De ondervloeren liggen al in de woning.