Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Winterswijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Winterswijk heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Winterswijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Winterswijk of directe omgeving.

76 klanten uit Winterswijk bevelen een bij Casius in Winterswijk aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Winterswijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: vloer gehele begane grond renoveren, sleuven van vloerverwarming egaliseren en PVC leggen, herstellen van scheve vloer, mozaiekvloer in beton gegoten laten verwijderen en afvoeren, granito vloer leggen, parketvloer leggen op overloop, kwaaitaal vloer repareren of vervangen, fundering leggen voor serre met optie tegelwerk en vloerverwarming, grindvloer reparatie, betonplaat storten en vlinderen, cementdekvloer smeren, nieuwe laminaat vloer leggen, laminaat in gehele huis leggen, betonvloer storten voor schuilstal pony's, advies, leveren en leggen van parket of bamboevloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Winterswijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Winterswijk:

laminaat vloer laten leggen

Laminaat leggen: Ambiant Cemento Chiaro. Volgens tekening woning +/- 63 m2. Ondervloer kunnen we zelf leggen.

Flexxfloor leggen

Zelfklevende Flexxfloor leggen op houten vloer en betonvloer. De houten vloer moet uitgevlakt worden en de hoogte verschil die dan ontstaat met de betonvloer moet ook uitgevlakt worden (uitvlakken met spaanplaat 8 mm). Het betreft de woonkamer en gang, bij elkaar zo'n 55 m2.

Laminaat in de woonkamer en hal leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen leggen in de woonkamer en hal. Het gaat om ongeveer 55 m2. Inclusief hoge plinten van ongeveer 20 meter. Ondervloer ligt er al. Misschien een prijs erbij met verwijderen en afvoeren.

PVC-vloer met Jumpaxx egaliserende ondervloer aanbrengen

De ondervloer (houten vloer) moet geëgaliseerd worden (Jumppax vloer). Hierop wil ik een PVC vloer laten leggen. Gaat om circa 16 vierkante meter. Wat kost dit als ik dit wil laten uitvoeren?

Betonvloer glad afwerken

Ik wil graag een betondekvloer met epoxy afwerk laag of een ander soort betonlook vloer over de gehele benedenverdieping, hal/keuken/woonkamer/opkamer/bijkeuken. Ongeveer 85 m2 in totaal.

Plinten leggen en mogelijk afwerken

Ik wil graag staande plinten laten plaatsten op ongeveer 18 meter. Ik schaf zelf de plinten aan.

GAMMA laminaat en plinten laten leggen

Er moet in een gelijkvloers appartement op de eerste verdieping 55 m2 aan laminaat gelegd worden. Folie, laminaat en plinten komen van Gamma. Deze klus moet binnen een week geklaard worden.

Houten door een geïsoleerde betonvloer vervangen

Wij hebben een hoekwoning gekocht uit bouwjaar 1958 en krijgen daarvan op 4 september de sleutel. Er is daar in de woonkamer van 620 x 380 meter een houten en niet geïsoleerde vloer. In de hal en de keuken ligt al een betonnen vloer. Ik wil de vloer in de woonkamer gaan verwijderen en daar door een aannemer een geïsoleerde betonvloer in laten maken, die aansluit op de al bestaande betonnen vloeren. Ik wil er later op de hele begane grond vloerverwarming in laten frezen. Ik weet niet hoe diep de kruipruimte onder de woning is. Ik ontvang graag uw offerte. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda.

Polyurethaan vloer aanbrengen

Wij zouden graag een indicatie willen van een polyurethaan vloer voor ongeveer 100 m2. Is een gietvloer ook mogelijk wanneer er hoogteverschil in een ruimte is door middel van een trap? Graag zouden wij willen weten of de trap ook als ''gietvloer'' doorgetrokken kan worden naar de verschillende hoogtes.

Traprenovatieset van laminaat aanbrengen

De trap bekleden met laminaat. De trap is schoon en kaal.

Laminaat leggen

Hierbij vraag ik een gratis offerte p papier aan voor laminaat leggen. Het gaat om goede kwaliteit , kleur grijs , 3 meter lang en 1. 50 meter breed. Incl. Werkloon. Ik verneem graag van u of dit mogelijk is. Met vriendelijke groet.

Laminaat in de woonkamer leggen

Laminaat leggen in de woonkamer. Oppervlakte ca. 30 vierkante meter.

Vloerverwarming aanleggen en vloer afwerken

Graag zouden we een offerte ontvangen voor het laten aanleggen van vloerverwarming in ons nieuwe huis. Het zou dan gaan om de woonkamer/eetkamer/ keuken wat in totaal ongeveer 40 m2 beslaat. Het betreft een betonnen vloer, welk we graag strak en geëgaliseerd willen laten afwerken. Half september krijgen we de sleutel van het huis.

PVC plakvloer laten leggen

Graag ontvang ik een offerte voor het laten leggen van 120 m2 PVC plakvloer. Het tapijt wat er nu ligt dient te worden verwijderd. Eventueel dient er de vloer daarna nog geëgaliseerd te worden. Op 15 februari krijgen wij de sleutel van de woning en dan zouden wij graag gelijk aan de gang willen gaan.

Granieten vloer schoonmaken

In mijn hal van circa 6 m2 ligt een originele granieten vloer maar is niet meer zichtbaar. Er ligt een zwarte laag overheen waarvan wij niet weten wat het is. Zo op het eerste oog is de vloer verder in goede staat. Is deze vloer nog te redden? Zo ja, hiervoor graag een prijs.

Laminaat in de woonkamer laten leggen

Mijn vraag is in de woon kamer laminaat te laten leggen. In een oud huis met houten vloer. In de kamer zitten diverse hoeken die geen 45 graden zijn en alles is scheef en schuin als dit recht was had ik het zelf gedaan.

Betonvloer ipv houten vloer woonkamer

Woonkamer zit houten vloer in, willen we graag betonvloer hebben. De houten vloer verwijderen we zelf. Dus ongeveer 30 m2 beton er zit een kruipruimte onder van ongeveer 60 a 70 cm die gevuld met geel zand. Dus ongeer 50 cm zand en 10 a 15 cm beton en natuurlijk glad afgewerkt. Graag hiervoor uw offerte.

Laminaat leggen

Oude vloer (zeil) eventueel verwijderen, kan misschien ook blijven liggen als extra ondervloer. Laminaat leggen in woon- en 2 slaapkamers, totaal plm. 65 m2, plus plakafdek-plinten. Materiaal is gekocht bij Praxis. Eventueel heb ik later nog meer werk , in renovatie werkzaamheden.