Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaat leggen inclusief opzetplinten:

Laminaat leggen inclusief opzetplinten

Het laten leggen van een laminaat vloer van 40 m2 En ondervloer En opzet plinten
Onze klant uit Westervoort (Gelderland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat leggen inclusief opzetplinten uit heel Nederland:

Nieuw laminaat leggen, ondergrond ligt al

Wegens waterschade is het zo dat bestaand laminaat beschadigd is, dit laminaat is gelegd door vorige bewoners en is dus minimaal drie jaar oud. Het model laminaat is niet terug te vinden, het gaat om 75m2, de gehele woonkamer, keuken, gang en twee slaapkamers.

Laminaatvloer leggen

Laminaatvloer en ondervloer leggen in 3 kamers + overloop, totaal 43 m^3. Ondergrond: hardboard op planken. Complicatie: In twee kamers is vloer niet egaal: door verzakking is e'e'n strook later dan de rest van de kamer. Om laminaat te kunnen leggen moet de vloer geegaliseerd worden. Bijgevoegd enige foto's. Het nog aanwezige zeil en vloerbedekking kunnen wij zelf eerst verwijderen.

Laminaat leggen

Ik wil graag ongeveer 35 m2 laminaat laten leggen. In verband met een lekkage is een deel van de vloer namelijk verwijderd en moet er nu ongeveer 35 m2 worden aangelegd (+ ondervloer) aan de bestaande vloer. Het betreft een slaapkamer en een gang. Materialen zijn in huis.

Laminaat leggen

55 m² laminaat laten leggen .. woonkamer 34,30 m² > Hal 7 m²> Keuken (open) 6,75 m²( slaapkamer 1 en 2 n.v.t. t) zie tekening.

Laminaatvloer leggen

Ik wil graag 24,2 vierkante meter laminaat laten leggen.

Laminaat laten leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen.

Laminaat laten leggen met goede geluidsisolatie

Ik wil laminaat laten leggen (ongeveer 40 m2). Daarbij is het noodzakelijk dat het laminaat geen contact maakt met de wanden (ook niet via plinten). De gerealiseerde geluidsreductie van het geheel (draagvloer, zwevende vloer en vloerbedekking inclusief een eventuele ondervloer in combinatie met de constructie) moeten volgens norm NEN-EN-ISO 717-2:1997 voorheen: NEN-norm 5079 en NPR norm 5071) minimaal 10 db(A) bedragen.

Laminaat leggen in woonkamer en keuken

Laminaat leggen in woonkamer en keuken. Betreft ongeveer 30 m2. Beneden. Waarschijnlijk zonder plint. Ondervloer wordt over de huidige tegels gelegd.

Waterschade aan de laminaatvloer herstellen

Door lekkage is er flinke waterschade ontstaan aan 16 m2 laminaat met ondervloer in de keuken. Dit maakt deel uit van een volledige vloer in de woonkamer en hal van ons appartement (circa 60 m2). De lekkage is inmiddels verholpen door de verhuurder en de lekkage is gemeld bij onze verzekeraar. Wij willen graag alles laten verwijderen en afvoeren en nieuwe materialen laten leggen. De huidige vloer is door de vorige huurder deels om de keukenkastjes aangelegd. Die kastjes worden ook vervangen, dus graag een advies over de volgorde van de werkzaamheden. Wij willen graag een afspraak maken om het werk hier te laten beoordelen en een keuze voor een nieuwe (kleur) vloer te maken. Wij ontvangen graag uw gedetailleerde offerte die wij nodig hebben voor onze verzekeringsclaim.

Deuren laten inkorten

Ik wil graag 5 deuren in laten korten van wegen het leggen van laminaat.

Partners

Partners van Casius