Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Warnsveld te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Warnsveld heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Warnsveld u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Warnsveld of directe omgeving.

76 klanten uit Warnsveld bevelen een bij Casius in Warnsveld aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Warnsveld bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: het realiseren van een vloer op de begane grond, laminaat leggen plus ondervloer, siergrindvloer verwijderen en egaliseren, kwaaitaal vloer vernieuwen, dekvloer op vloerverwarming storten en afwerken, diverse vloeren leggen, laminaatvloer laten herstellen, rotte vloerbalken vervangen, pvc vissegraat vloer leggen in week van 5 augustus, laminaat corrigeren en hoge plinten plaatsen, zandcement voor vloerverwarming, schade na lekkage plafond, vloer egaliseren en tegels leggen, laminaat herstel na waterschade, zandcement dekvloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Warnsveld staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Warnsveld:

Laminaat leggen en mogelijk eiken parketvloer opfrissen

Ik wil door de vakman de huidige vloerbedekking laten verwijderen en eventueel afvoeren. Daarvoor in de plaats moet er laminaat gelegd worden. Aan de vakman de keuze wat hij of zij doet met de ondervloer. Oppervlakte betreft zo'n 40 m2 in 2 kamers en gang daar tussen. Op de benedenverdieping is een eiken Parketvloer die na beoordeling van de vakman eventueel geschuurd en geolied moet worden, ongeveer 50 m2.

Parketvloer schuren en lakken

33 m2 woonkamer schuren en lakken. Offerte inclusief lak en reiskosten.

Kurkvloeren leveren en plaatsen

Ik wil in totaal 73 m² kurkvloer laten leggen in meerdere ruimtes. Het gaat om 36 m² in een ruimte waar oude tegels liggen met diepe voegen. Verder gaat het om ruimtes van 20, 15 en 4 m² waar marmoleum ligt op een matig geëgaliseerde ondergrond. Het marmoleum moet worden verwijderd. Ik laat de klus hier graag beoordelen en ontvang daarna dan uw advies en een prijsopgave. Daarin wil ik ook een aanbieding voor de levering van de materialen.

Laminaat met ondervloer laten leggen

Het gaat om laminaat met ondervloer voor 15 m2.

Vloerbedekking verlijmd laten leggen

Het betreft het leggen van vloerbedekking in een hal van 20 x 10 meter recht toe recht aan en een halletje met keuken. De totale oppervlakte is 220 m2. De vloerbedekking hebben wij al aangeschaft.

Vloer storten

Wil een vloer laten storten met een vorstrand met standaard betonmix. En omdat deze uitbouw ongeveer 10 meter van de straat is wil ik het beton ingepompt hebben. Heb 4.5 kuub nodig. Graag wil ik hiervoor een offerte.

Laminaat leggen, 3 ...

Laminaat leggen, 3 verdiepingen Woonkamer 38m2, 1e verdieping 37m2, zolder 36m2. Vinyl leggen, bijkeuken ongeveer 13m2. Trappen bekleden, 2x vaste trap. Materialen schaffen we zelf aan.

Het gaat om het leggen van een ...

Het gaat om het leggen van een laminaatvloer in de slaapkamer.

leggen laminaat vloer op drie ...

leggen laminaat vloer op drie slaapkamers