Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor leggen van laminaat en tegels:

Leggen van laminaat en tegels

Wij willen graag door 1 bedrijf het laminaat in de woonkamer en tegels in de keuken laten leggen. Het gaat om: 35 m2 laminaat woonkamer + ondervloer 12 m2 tegels keuken De materialen hebben wij al in huis, behalve het eventuele tegellijm en voeg.
Onze klant uit Wageningen (Gelderland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor leggen van laminaat en tegels uit heel Nederland:

Laminaatvloer laten leggen

Ik wil laminaat laten leggen in mijn nieuwe huis. Het huis wordt 14-11 opgeleverd. Oppervlakte is 120 vierkante meter. Heb alle materialen al in huis. Alleen de afplakstrips voor boven nog niet. Daar zijn overigens geen plinten tegen de muur, dus moet tegen de muur gelegd worden en afgewerkt met de afplakplint. Drie verdiepingen. Prijs alleen voor het leggen.

Laminaat voor de verzekering

Ik wil graag in de woonkamer 30 m2 laminaat laten leggen. Ik ontvang graag een offerte inclusief de materialen.

Twee trappen met laminaat bekleden

Wij willen twee trappen met ieder 12 treden laten laminaat leggen, ook de zijkant van de trap is aan vernieuwing toe. Wij gaan bij de praxis het benodigde materiaal kopen, wij hebben iemand nodig die dit kan installeren voor ons.

laminaat leggen

Wij willen in onze huiskamer ,hal, keuken en eventueel de slaapkamers laminaat laten leggen. Het totaaloppervlakte is ongeveer 85 vierkant meter. Over een week begin ik met het leggen van de ondervloer, wil willen graag dat de laminaatvloer rond rond 1 november gelegd moeten worden.

Lundia laminaat laten leggen

Wegens waterschade is mijn hal/keuken laminaat niet meer te gebruiken. Graag wil ik een nieuwe vloer laten leggen. Het is bij elkaar 8 m2.

Vloerverwarming leggen + betegelen vloer

Graag zouden wij vloerverwarming laten leggen in het voorgedeelte van het huis. We zijn bezig met een renovatieproject om wat kamers te creëren. Het moet nog verbouwd worden. We proberen eerst de wanden te laten maken. De vloerverwarming komt in de huiskamer, slaapkamer en badkamer. We hebben nu gasverwarming, maar willen over op elektrische vloerverwarming. In totaal gaat het om ongeveer 35 m2. We hebben een betonvloer waar nu nog laminaat overheen ligt, maar dit laten we zelf weghalen en afvoeren. Nadat de vloerverwarming is gelegd, graag de vloer betegelen.

Laminaat leggen

Ik wil laminaat leggen in de woonkamer, hal en keuken. Totaal is ongeveer 45 m2. Ook nieuwe plinten. Tevens graag offerte voor het verwijderen van de oude houten vloer.

Laminaatvloer leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen in de slaapkamer. Tv meubel en bed kunnen helaas niet uit de slaapkamer. De ruimte is 16 m2 . Er zal niks moeten worden verwijderd.

Vloerverwarming realiseren

Graag laat ik in de woonkamer elektrische vloerverwarming leggen, zodat het in de zomer gekoeld wordt en in de winter verwarmd. De woonkamer is ongeveer 5,2 x 10 meter. Ik heb geloof ik een betonvloer met daarop laminaat. Dit haal ik weg, wel graag afvoeren. Graag na plaatsing vloerverwarming tegels leggen.

Offerte laminaat tbv verzekering

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het leveren en leggen van nieuw laminaat (incl. ondervloer) ivm waterschade. Het gaat om de keuken en woonkamer. Het gaat om ongeveer 40 m2.

Partners

Partners van Casius