Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor leggen van laminaat en tegels:

Leggen van laminaat en tegels

Wij willen graag door 1 bedrijf het laminaat in de woonkamer en tegels in de keuken laten leggen. Het gaat om: 35 m2 laminaat woonkamer + ondervloer 12 m2 tegels keuken De materialen hebben wij al in huis, behalve het eventuele tegellijm en voeg.
Onze klant uit Wageningen (Gelderland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor leggen van laminaat en tegels uit heel Nederland:

43 m2 Parket en 38 m2 laminaat leggen

Wij willen op de begane grond 43 m2 parketvloer laten leggen en 38 m2 laminaat (met ondervloer en plinten) gedeeltelijk begane grond en een slaapkamer op de 1e verdieping.

Vloerverwarming leggen

We willen de vloerverwarming in de woonkamer en open keuken. Oppervlakte is ca 50 m2. Als vloerbedekking komt er PVC laminaat te liggen.

Laminaat met visgraat motief leggen

Ik zou graag laminaat + ondervloer + plakplinten laten leggen in de slaapkamer, hal & keuken/woonkamer. De slaapkamer is rechthoekig en heeft een oppervlakte van 12,4 m2, de hal is 5 m2, de keuken-woonkamer is in T-vorm en heeft een grootte van 29,5 m2. Laminaat heeft visgraat motief, deze is gekocht samen met ondergrond (aluminium folie ondergrond) en plakplinten. in de bijlage foto van laminaat toegevoegd.

laminaatvloer leggen incl ondervloer en plakplinten

In de gehele woning wil ik graag laminaat laten leggen incl ondervloer en plakplinten. Het gaat om ca 105m2 vloeroppervlakte zie bijgaande tekening. Er is nog geen vloer gekocht, onze voorkeur heeft een licht eiken(motief) vloer, mocht u ook een vloer kunnen leveren graag meenemen in de prijsopgave. De maximale hoogte van de vloer (incl ondervloer) is 2 cm ivm deuren bijna 3 cm boven de betonvloer.

Laminaat leggen

Ongeveer tegel kliklaminaat 60 vierkante meter laten leggen. De woning gaat al met een laminaatvloer worden opgeleverd, deze ga ik zelf er uit halen, het gaat dus puur om het leggen. Het laminaat heb ik ook al aangeschaft.

Zandcementvloer nieuwbouwwoning

We hebben een stuk bouwgrond gekocht waarop de aannemer casco een vrijstaande woning zal plaatsen. Het gaat om circa 93 m2 op de begane grond met dezelfde oppervlakte op de eerste verdieping. We willen graag op beide verdiepingen een zandcementvloer laten storten, zodat we er daarna laminaat op kunnen leggen.

Verven en laminaat leggen

Ik wil graag in mijn hele huis laminaat gelegd hebben. De oppervlakte is 56 m2 en alle kozijnen moeten ook geschilderd worden. Ik heb alle materialen al in huis, het gaat puur om de uitvoering.

laminaat leggen

Ik heb het laminaat in huis, wilde het zelf doen maar ie dat het moeilijk is het gaat om slaap-,woonkamer keuken en gang bij elkaar 10 m2

Laminaat leggen

Ik wil in mijn gehele woning laminaat aanleggen. Het gaat om 2 slaapkamers, keuken, woonkamer en hal entree ongeveer 75 m2.

Laminaat bovenverdieping leggen

Ik wil laminaat op de bovenverdieping op een bestaande vloerbedekking leggen. De vloerbedekking ligt er al 25 jaar. Het is een platte kantoor vloerbedekking. Bovenverdieping is ong. 35m2 bestaande uit: 3 slaapkamers en een overloop. De kamers kunnen niet helemaal leeg gehaald worden