Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Wageningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Wageningen heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Wageningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Wageningen of directe omgeving.

459 klanten uit Wageningen bevelen een bij Casius in Wageningen aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Wageningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: betonvloer met vloerverwarming en isolatie storten, grindvloer reinigen, vloerverwarming en vloer realiseren, inclusief verwijderen radiatoren, laminaatvloer laten leggen, houten vloer laten leggen, vloertegels en vloerverwarming, kelder afwerkvloer en afvoer goten realiseren, laminaat verwijderen en leggen na waterschade, verzakte ondergrond van de keuken herstellen, onderhoud eiken vloer, fermacell vloer leggen, houten vloer eruit, nieuwe beton vloer erin, parket leggen, inclusief schuren, olieën en plinten, vloer storten, bewerkte visgraat parket leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Wageningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Wageningen:

Leggen van laminaat en tegels

Wij willen graag door 1 bedrijf het laminaat in de woonkamer en tegels in de keuken laten leggen. Het gaat om: 35 m2 laminaat woonkamer + ondervloer 12 m2 tegels keuken De materialen hebben wij al in huis, behalve het eventuele tegellijm en voeg.

Grindvloer reinigen en sealen

Ik wil onze grindvloer die in de woonkamer eetkamer keuken en gang ligt laten reinigen en sealen. In totaal gaat het om 55 m2. Het werk moet plaatsvinden op de begane grond.

Laminaatvloer verwijderen en deels herleggen

De laminaat vloer moet uit de oude woning weggehaald worden. Het gaat om ongeveer 80 m2. Dat wat nog goed is, kan op zolder geplaatst (ongeveer 35 m2). Er kan vanaf de 16e juli met de klus gestart worden.

Laminaat leggen op een pas verbouwde zolder

Voor een pas verbouwde zolder (twee rechthoekige kamers en een voorzolder) willen we laminaat op de vloer laten leggen. Het gaat om ongeveer 31 m2 aan oppervlak. Laminaat, ondervloer en plakplinten (40 meter) zijn besteld bij de Gamma. Graag offerte voor het complete plaatje (ondervloer leggen, laminaat leggen en plinten monteren).

PVC-vloer leggen

Wij zijn ons aan het oriënteren op click PVC, niet op laminaat dus! Het gaat om circa 65 vierkante meter. Het gaat om een dijkhuisje, voor ons is vochtbestendigheid en isolatie erg belangrijk. Wij zijn erg benieuwd welke kosten hier voor gerekend zullen worden. Bij GAMMA hebben wij eerder al een vloer van €24,97 per vierkante meter gezien die onze interesse heeft. Wij zien uw reactie graag tegemoet.

Linoleum egaliseren en bekleden

Er is een prijsopgave gewenst voor het egaliseren en bekleden van linoleum voor een oppervlakte van 565 m2.

Renovatie badkamervloer

Plaatsen van zwaluwstaart + storten van beton. Dit mag op de eerste verdieping gedaan worden van een jaren '30 woning. Badkamer is circa 2.50 x 2.50 meter. Huidige situatie: houten balken.

Plak of click PVC vloer leggen

Wij willen graag plak PVC vloer of click PVC vloer laten leggen. Dit gaat om 61 m2 in totaal. Het betreft een nieuwbouwwoning en is ook pas af volgend jaar mei/juni 2018 af. Zou er voor beide vloeren een offerte opgemaakt kunnen worden, aangezien we er nog niet over uit zijn of we plak of click willen?

Laminaat leggen en afwerken

Wij willen op de 1e verdieping van onze woning laminaat met ondervloer en opstaande plinten laten plaatsen. Het gaat om 34 m² in 2 slaapkamers en een hal. De ondergrond is hardboard. Er moet bij de zoldertrap en bij verwarmingsbuizen wat zaagwerk worden verricht. Het laminaat moet drempelloos worden gelegd. Er staat nog een kast en een bed, die moeten tijdens de klus worden verplaatst. Verder is alles leeg. Ik heb Isoline groene onderplaten en Decomode King Size Porto laminaat met het Unifit Kliksysteem gekocht. De opstaande plinten zijn te bevestigen met QuickStep clips. Ik ontvang graag een prijsindicatie van de vakman die hier op korte termijn tijd voor heeft.

Graniet vloer leggen in badkamer en hal

Het leggen van een granieten vloer in de badkamer en hal.

Cementdekvloer storten

Wij willen graag een cementdekvloer laten storten op de begane grond. Dat is ongeveer 80 m2. Daar zit ook een badkamer bij. De dikte van de vloer moet 4 cm zijn en eronder komt vloerverwarming. We zouden graag een offerte van u willen en wat ook belangrijk is... wanneer zou er gestort kunnen worden. Hoop snel wat van u te horen. Met vriendelijke groet,

PVC vloer leggen

In oktober verhuis ik naar een nieuwbouwflat van 60 m2. Door de anhydriet zwevende vloer mag ik geen laminaat leggen maar moet dit een vloer zijn die vast zit aan de ondergrond, ondervloer is ook niet gewenst. Ik zou dus graag een plak PVC-vloer willen. Wat zou het kosten om dit te laten leggen? En kunnen jullie ook helpen met beoordelen of egaliseren nodig is en of de vloer al droog genoeg is?

Vinylvloer leggen

Ik ga op 1 augustus verhuizen en wil in mijn nieuwe woning dan graag vinyl laten leggen. Er liggen nu tapijttegels in op een redelijk vlakke betonnen ondergrond. Ik zal de tapijttegels afvoeren en het vinyl zelf aanschaffen. De kamer waar het om gaat is een beetje asymmetrisch en heeft de maat 520 en 535 cm bij 280 cm. Ik hoor graag wat de kosten zijn. Op of rond 1 augustus wil ik deze klus laten verzorgen.

Laminaat leggen met ondervloer, zonder plinten

60 m*2 flat. Laminaat en ondervloer al aanwezig. .. geen plinten aanbrengen

Laminaat en plinten vervangen

Door schade van de renovatie van de woningstichting moet mijn laminaat vernieuwd worden in de keuken, de gang en de slaapkamer. Nu willen ze een offerte ervan hebben, omdat zij het gaan vergoeden. Maar het moet eruit gehaald worden en nieuw laminaat en plinten gelegd worden. Het zal gaan om 20 m2.

CanDo vloer laten leggen

Wij gaan verhuizen en willen een CanDo comfort click kunststof vloer laten leggen, deze heeft een "ingebouwde" ondervloer. In totaal is het ongeveer 50 vierkante meter groot plus plakplinten. De oude vloer is reeds verwijderd. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Parketvloer schuren en olieën

Ik wil graag onze parketvloer van 60 m2 laten opschuren en opnieuw in de Osmo olie laten zetten. Ook wil ik een paar kleine oneffenheden laten repareren. De werkzaamheden zouden moeten worden uitgevoerd begin juni 2017.

Egaliseren betonvloer

Wij willen graag een offerte ontvangen voor het egaliseren van een betonvloer van 40 m². Het gaat om een vloer voor een buitenzwembad. We willen deze klus graag op heel korte termijn laten verzorgen.

Kersenhouten plankenvloer herstellen

Ik heb een vloer van kersenhouten planken. De planken zijn gelijmd, de vloer is zwevend. Nu heb ik tenminste 3 planken met een stukje spinthout wat aan het vergaan is en mis ik in één hoek een paar planken (ca 1.5 m2). Ik zoek een vakman die de vloer kan aanvullen met een paar planken (ik heb geen extra planken meer helaas ) en kan herstellen.

Laminaat verwijderen en opnieuw leggen

Ik wil ik graag laminaat en plinten laten leggen in mijn studentenkamer van 18 m2. De ondervloer leg ik zelf. De klus zou in de week van 18 juli uitgevoerd moeten worden.

Laminaat leggen op reeds aanwezige ondervloer

Ik zou graag een offerte krijgen voor het leggen van een laminaat vloer, de ondervloer ligt al en alleen het laminaat moet gelegd worden. Het gaat om 44 m2 laminaat en 30 meter plakplint. Het betreft 1 ruimte.

Laminaat leggen en schilderen in studentenkamer

Ik wil in augustus een nieuwgebouwde studentenkamer van 18 m2 laten schilderen en daarna laminaat laten leggen. Het materiaal is nog niet aangeschaft.

Granito vloer laten herstellen

In de keuken van mijn nieuwe huis ligt een prachtige Granito vloer. Ik heb echter wat verbouwd en aangepast en nu is er wat schade ontstaan en zijn er een aantal plekken die aangeheeld moeten worden, dit omdat er een muur is verplaatst en op die plek nooit Granito heeft gelegen. Graag ontvang ik hiervoor een prijsopgave.

Massieve vloer schuren en lakken

Ik wil mijn massief houten vloer op 2 verdiepingen laten schuren en lakken. De vloer is van massief hardhout van een lichtere kleursoort en heeft oppervlakte van ca. 65 m2. De ruimtes zullen door ons leeggehaald worden.

Vloerbedekking vervangen op zolder

Ik krijg over een maand de zolderkamer in mijn huis en ik zou graag deze vloerbedekking die er nu in ligt willen vervangen voor een nieuwe zacht tapijt. Het gaat over een zolderkamer van ongeveer 30 m2. Er is een vierkant van ongeveer 5 meter bij 5 meter met nog een stukje naar de deur van ongeveer 1 meter bij 2 meter. De zolderkamer heeft 2 schuine muren en hier en daar een hoekje waar omheen gelegd moet worden. Zou dit mogelijk zijn en hoeveel zou ik hiervoor moeten betalen als jullie het komen leggen?