Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Waardenburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Waardenburg heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Waardenburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Waardenburg of directe omgeving.


Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Waardenburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: cementdekvloeren leggen voor 16 woningen, broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, zandcement vloer storten, gietvloer aanbrengen, vloeren en verwarming nieuwbouw aanleggen, kunststof gietvloer aanbrengen, gehele vloer plaatsen inclusief vloerverwarming, beton storten en tegels, graniet vloer, granieten gietvloer leggen, vloer fundering storten en afvlinderen voor buitenverblijf, nieuwe vloer of renovatie na waterschade, vloer leggen in nieuw appartement, plavuizen vloer laten leggen, uitbouw garagevloer storten, een betonnen vloer storten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Waardenburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Waardenburg:

Betonvloer zwembad

Wij willen een zwembad plaatsen waarvoor een betonvloer van 20 cm dikte nodig is zie bijlage. Houd u er rekening mee dat het zwembad niet bereikbaar is met een betonwagen. De afstand tussen zwembad en straat (wel bereikbaar) is 18 m

Cementdekvloer met lijmresten egaliseren

Het betreft het laten egaliseren van een cementdekvloer met lijmresten van vloerbedekking. Het betreft 240 m2 op de 1e verdieping van een flat bereikbaar met lift. Bedoeling is resultaat waarover we kunnen gaan coaten. Glad dus. Uitvoering binnen 2 weken. Graag uw m2 prijs en bij voorkeur gebruik met een vezel versterkte egaline.

Laminaat leggen

Wat zijn de kosten als ik een laminaatvloer laat verwijderen en een nieuwe laminaatvloer laat plaatsen? De ondergrond is vlak. De vloer is voor de gang, de keuken en de woonkamer (de kamers lopen allemaal in elkaar over). De oppervlakte van de vloer is ongeveer 60 vierkante meter. Op de vloer zitten grote dikke, hoge plinten welke er af zullen moeten. De laminaatvloer heb ik zelf liggen. En de ondervloer die er nu ligt mag blijven liggen.

Nieuwe vloer en oude egaliseren

Oude vloer egaliseren en nieuwe vloer leggen , ongeveer 700 m2. Gedeeltelijk vloerbedekking en eventueel gedeeltelijk PVC. Of geheel met vloerbedekking. Nieuwe vloerbedekking kan eventueel geleverd worden. Nu betonnenvloer met tegels en deels siergrind.

Wij willen een Natuurstenen terras ...

Wij willen een Natuurstenen terras aanleggen met hardsteen of marmer van ± 20M2 en daaraan nogeens ± 24 m2 gewone bestrating. Het terras willen we graag in de cement gelegd hebben ivm het opspatende vuil tegen de achtergevel.