Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor reparatie aan een grindvloer:

Reparatie aan een grindvloer

Voor een klant zoeken wij iemand die een grindvloer kan aanhelen over een lengte van 2,20 meter bij 15 centimeter breed, in de juiste kleur. Dit in verband met het verwijderen van een tussenmuur. De woning moet opgeleverd worden over een maand.
Onze klant uit Voorthuizen (Gelderland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor reparatie aan een grindvloer uit heel Nederland:

Grindvloer met scheuren repareren

Door waterschade vanuit de vaatwasser zijn scheuren ontstaan in de keukenvloer, 10 m2. De huidige vloer ligt er al 19 jaar in waardoor reparatie altijd kleurverschil gaan geven. Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen en daarna opnieuw aanbrengen van een grindvloer met coating.

Grindvloer met scheuren repareren

Het gaat om de reparatie van twee scheuren in de siergrind vloer (geseald). Een scheur van circa 2 meter en een van 6 meter. Zakje met siergrind aanwezig, Eveneens wat Epoxyhars en vertrager en voldoende seal. Wie kan de deze scheuren netjes verhelpen?

Grindvloer reinigen en repareren

Ik wil graag een indicatie voor de kosten van het grondig reinigen van onze grindvloer van ongeveer 90 vierkante meter in een kamer met een open keuken en een hal. Daarnaast gaat het tevens om een reparatie van de vloer. Er zitten namelijk putjes in de vloer, Er is los grind aanwezig.

Reparatie van de grindvloer

Ons kantoor in Heiloo heeft al jaren een prachtige grindvloer. Er zit nu een gaatje in (door de wieltjes van een bureaustoel). Dat hebben we een paar jaar geleden ook eens gehad. Toen hebben we van de man die de vloer ooit aangebracht heeft een klein emmertje steentjes + wat lijm gekregen, en de boel weer netjes aangeheeld. Die man is helaas overleden, en zijn bedrijf bestaat niet meer. Kunt U ons helpen met de reparatie van het gaatje in onze vloer? We kunnen de reparatie zelf wel uitvoeren, maar we zoeken dus naar het materiaal (steentjes + lijm). We begrijpen dat het een ongebruikelijke vraag is, maar we willen er gewoon voor betalen natuurlijk. Vandaag is mijn laatste werkdag, daarna ga ik op vakantie. Maandag 08 januari is ons kantoor weer geopend. Wilt U ons er misschien een mailtje over sturen? Het mail adres is.

Grindvloer repareren of vervangen

Wij hebben een huis op het oog. Nou ligt hier een grind vloer en is er een uitbouw gerealiseerd. Er zit een scheur in de vloer van circa 6 meter. Uiteraard komt er eerst een bouwkundig onderzoek maar mocht daar uit komen dat er niets ernstig is wil ik graag weten aan wat voor een kosten ik moet denken voor een reparatie. De eerste werkdag is dan dus ook onbekend. Ik hoor graag waar ik ongeveer aan moet denken.

Grindvloer repareren

We hebben op tien plekken reparatie nodig van onze siergrindvloer. Steentjes zijn aanwezig. Het betreft 4 grotere scheuren van 50 cm breed en 6 kleinere plekjes ter grote van 10 cent munt tot 2 euro munt.

Grindvloer verwijderen

Wij overwegen een nieuwe vloer op de begane grond van onze woning. Nu ligt er een grindvloer met vloerverwarming. Graag zouden we een offerte ontvangen voor verwijdering van de grindvloer inclusief egaal opleveren voor plaatsing nieuwe vloer en eventueel reparatie vloerverwarming. Oppervlakte te verwijderen vloer circa 30 m2.

Grindvloer met vloerverwarming repareren

Wij hebben een grindvloer met vloerverwarming op de begane grond. Deze vloer ligt inmiddels al een jaar of 16. In een vloer zijn op verschillende plaatsen flinke beschadigingen. Op sommige plekken is er een scheur zichtbaar en op één plek is de vloer zelfs afgebrokkeld tot op het beton. Er is geen 'reservegrind' aanwezig helaas. We willen graag weten of een nette reparatie mogelijk is en of bijvoorbeeld het verven van de vloer tot de mogelijkheden behoort.

Open grindvloer coaten of schilderen

Wij hebben een open grindvloer met daaronder vloerverwarming in onze woonkamer, hal en studeerkamer. De vloer zal tussen 10 en 15 jaar oud zijn. Ik wil de vloer graag even laten beoordelen en mij daarbij laten adviseren over reparatie en daarna coaten of schilderen van de vloer. Het aantal m² moet hier even worden opgemeten. Ik ontvang graag een voorstel en prijsindicatie.

Vloerverwarming infrezen, aanleggen en gereed maken voor PVC leggen

In onze woning willen wij de keuken verplaatsen van de achterzijde naar de voorzijde van de woning. 13 jaar geleden is er een grindvoer gelegd (niet onder bestaande keuken, die bij start uitvoer opdracht verwijderd zal zijn). De tegels in de keuken zijn verwijderd, maar Bandje: om technische redenen kan uw oproep niet afgehandeld wordenlijmresten niet. Daardoor ligt de grindvloer in het keukengedeelte iets hoger. Nu willen we de grindvloer laten verwijderen, eventueel beschadigde dekvloer laten repareren. Hierna willen we in de dekvloer een hoofdvloerverwarming (afstand tussen leidingen 10 cm) laten infrezen en de sleuven laten opvullen (daarna wordt egaline aangebracht voor pvc vloer). Radiatoren willen we behouden voor bijverwarming. Aan de voorzijde zal deze verplaatst dienen te worden naar een andere muur. In de woonkamer is momenteel nog een open trap aanwezig. Vloerverwarmingsverdeler willen we hier graag onder laten plaatsen. Graag ontvangen we een prijsindicatie voor 40 m2 vloeroppervlak verwijderen grindvloer/repareren dekvloer (mogelijke reparatie dekvloer apart ivm hoop op behouden oude dekvloer) en een prijsindicatie voor 35 m2 vloerverwarming infrezen. Indien het verplaatsen van de bestaande (te vervangen nieuwe) radiator en het egaliseren/ leggen van pvc vloer ook een optie is, vernemen we dit graag.