Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaat in huis laten leggen:

Laminaat in huis laten leggen

44m laminaat met ondervloer leggen. Materiaal in huis.
Onze klant uit Velp (Gelderland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat in huis laten leggen uit heel Nederland:

Laminaat deels herstellen

In een bepaalde rumte in mijn huis ligt laminaat, eiken laminaat. Een deel hiervan is door regen uitgebeten et cetera. Geen gezicht t.o.v. de rest. Oorzaak: via het dakraam heeft de regen zijn verwoestende werk gedaan. Het gedeelte dat niet is uitgebeten - en dat is minstens 80% - ziet er nog perfect uit. Vraag: kan het uitgebeten gedeelte vervangen worden? Bijvoorbeeld door een deel uit de vloer te snijden en een nieuw stuk erin te leggen. Ook als er iets zichtbaar zal blijven van een breuk. Dat kan eventueel onder de zitbank plaatsvinden. De delen bestaan uit 1,25 cm en ongeveer 60 cm stroken. Als u een oplossing weet, hetzij met breken, hetzij zonder breken, dan hoor ik dat graag. Een nieuwe afwerklaag aanbrengen, zou ook een optie kunnen zijn.

Laminaat leggen met ondervloer en plinten

Wij krijgen op 1 december de sleutel van ons nieuwe huis. We willen daar omstreeks 6 december laminaat met ondervloer en plinten laten leggen. Het gaat om ongeveer 65 m². We hebben de materialen inmiddels besteld. We ontvangen graag een offerte van bedrijven die in genoemde week tijd hebben voor deze klus. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Laminaat met ondervloer en plinten leggen

Wij gaan binnenkort verhuizen en willen in ons nieuwe huis ongeveer 80 m² laminaat laten leggen met ondervloer en 30 meter plinten. Het gaat om de begane grond en 1e verdieping. We hebben het laminaat in het grootste deel van het huis al verwijderd, maar in de woonkamer ligt nog 40 m² dat voor ons lastig te verwijderen is. Dat laten we ook graag door de vakman doen. We ontvangen graag uw offerte. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Underlayment leggen

Ik wil een vloer van Fins underlayment laten leggen in woonkamer, gang en slaapkamer, totaal ong 50 m2. Ik ga deze vloer aflakken, dus het moet wel schoon blijven. Momenteel ligt er kurk laminaat. Het is de benedenverdieping, de vloer is beton. Kunt u de vloer ook schuren? Optioneel zou ik graag van hetzelfde laminaat een wand willen laten bekleden, zodat de vloer 'doorloopt'. (zie foto in bijlage, dit is niet mijn huis). De muur is ong 10 m2. Hartelijk

Laminaat leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen in mijn huis. Betreft een ruimte van ongeveer 38 vierkante meter. Er moet ook een ondervloer en ongeveer 30 meter plak plinten worden gelegd. De oude vloer is verwijderd. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Laminaat leggen in twee ruimtes

Ik wil graag in 2 ruimtes in mijn huis laminaat laten leggen. Allebei zijn ze 15m2 groot, wij zijn zelf in een andere kamer begonnen en het moet door gelegd worden. Tevens moeten er plinten worden gemonteerd. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Laminaat leggen in woonkamer en gang

De klant wil laminaat laten leggen in woonkamer en gang, in totaal 40 vierkante meter. Daarnaast mis ik op twee stukjes in de woonkamer de plint die aan de muur zit. Materialen heb ik binnen een week in huis, alleen de plinten voor dat kleine stukje moeten wel door de vakman worden aangeschaft.

Laminaat vloer leggen

Graag ontvang ik een offerte voor het leggen van een laminaat vloer inclusief ondervloer en plinten in een nieuwbouw huis. Het is nog niet duidelijk of er plakplinten of hoge plinten geplaatst moesten worden. De oppervlakte is ongeveer 75 m2.

Laminaat leggen met platte plinten

Ik wil laminaat laten leggen. Het laminaat heb ik al in huis. Ook platte plinten monteren. Het is 7.2 vierkante meter. De oude vloer verwijderen wij zelf. De vloer eronder is van beton.

Laminaat keukenvloer vervangen

Het project betreft waterschade ter gevolgen van verstopping van de afvoer. Het laminaat is deels krom getrokken en moet vervangen worden. Het betreft ongeveer 4 vierkante meter. De klant heeft zelf het nieuwe laminaat in huis.

Partners

Partners van Casius