Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Tiel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Tiel heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Tiel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Tiel of directe omgeving.

395 klanten uit Tiel bevelen een bij Casius in Tiel aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Tiel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: de vloer van een kerk renoveren, granitovloer met zwarte rand, nieuwe vloeren leggen, kete; vervangen. betonstorten woonkamer + vloerverwarming, zandcement storten vloer met isolatie, egaliseren en een gietvloer aanbrengen, zandcement over vloerverwarming, noorse leisteen vloer, vloer egaliseren op vloerverwarming, pS-renovatievloer Droog Rc=5,2 Begane grond installeren, egaliseren schuin aflopende vloer, beton storten voor zwembad vloer, vbi renovatievloer met vloerverwarming semi droog leggen, betonvloer ophogen, leggen laminaat en ondervloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Tiel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Tiel:

Krakende vloer + nieuwe vloer leggen + ondervloer

Wij willen laminaat laten leggen maar onze vloer kraakt enorm, om er zeker van te zijn dat het niet nog steeds kraakt als het gelegd is, willen wij graag de hulp van jullie gebruiken. Wij hebben zelf laminaat + ondervloer.

Siergrind op balkon

Wij willen ons overdekte balkon, ca. 9 m2 laten voorzien van siergrind. Betonnen balkon er zit beton verf op.

Click PVC op de vloer laten leggen

In oktober krijgen we de sleutel van ons huis. We hebben click PVC en zouden graag hebben dat er de eerste week van oktober iemand komt kijken voor de ondervloer en het opmeten. Kamer, keuken en het leggen graag in de 3de week van oktober. Het gaat om 60 m2.

Vloer opmeten

Graag de kale vloer opmeten alvorens ik ga bestellen ivm aantal pakken. Ook kijken of er geëgaliseerd moet worden

Vloer opmeten, egaliseren en PVC leggen

Graag de oppervlakte van de te leggen vloer komen opmeten zodat er duidelijk is hoeveel vierkante meter er nodig is. Graag ook kijken of er nog geëgaliseerd moet worden en zo ja, hoe dik. Daarnaast natuurlijk ook het leggen van de PVC-vloer van 60 m2. Oude vloer is een tegelvoer daaroverheen leggen.

Laminaat op vloer laten leggen

Wij hebben net laminaat bij jullie gekocht en dit zouden we graag in mei willen laten leggen. Kunnen wij hiervoor een afspraak maken? Het gaat om de beneden vloer.

PVC-vloer leggen

Ik zou graag een offerte willen opvragen voor het laten leggen van een pvc-vloer. Onze woonkamer plus keuken is 43 vierkante meter. De vloer wordt geëgaliseerd.

Laminaat leggen

Het betreft het leggen van een laminaatvloer over een al liggende ondervloer. Daarnaast dienen er ook hoge plinten geplaatst te worden. De oppervlakte is ongeveer 45 m2.

Betonvloer storten

Het storten van een beton fundering. De gehele vloer in de huiskamer is eruit en er zal beton gestort moeten worden. Het huis is uit de jaren 50. Het gaat om ongeveer 35 vierkante meter.

Laminaat en plinten leggen

In verband met de lekkage in mijn slaapkamer en slaapkamer van mijn dochter een nieuwe laminaat en plinten leggen. Oppervlakte van circa 30m2 . Graag , wil ik weten hoeveel is mij kosten brengen.

Trap renoveren en laminaat leggen

Wij zoeken een vakman voor het leggen van ongeveer 45 m² laminaat op een vliering en in 3 kleine slaapkamers. Bovendien willen we traprenovatie laten plaatsen op een dichte trap. Daarop zit nu nog tapijt, maar dat zullen we zelf verwijderen. We willen de klus graag op 18 november laten starten, maar eerder mag ook in overleg. Wij zullen alle materialen zelf kopen. Wij ontvangen graag uw gedetailleerde offerte per onderdeel.

Oude laminaat weghalen en nieuw laminaat leggen

Ik wil 30 m2 laminaat met plint leggen,materiaal heb ik niet.

Laminaatvloer vervangen

Door een hevige regenbui is het water uit mijn gootsteen omhoog gekomen en heeft schade veroorzaakt aan de laminaatvloer. Dit krult nu op diverse plekken in de keuken omhoog. De vloer is voor 1994 aangelegd door de vorige bewoners en voor zover ik weet, niet meer verkrijgbaar. Voor de verzekering heb ik een offerte nodig waarop vermeld staat wat het kost om de vloer te vervangen c.q. te herstellen. De vloer is in totaal ongeveer 30 m². Ik wil graag een vakman uitnodigen om de vloer hier te beoordelen en een offerte te verzorgen voor het verwijderen en afvoeren van de vloer en leveren en leggen van de nieuwe vloer.

Betonvloer storten

Voor renovatie oude woning. Er ligt nu een houten vloer met kruipruimte. Deze wil ik volledig gaan verwijderen en nieuwe leidingen en buizen aanleggen. Daarna vol storten met cement. En vraag me af wat hier de kosten van zijn. Voor het storten/gieten. Beton. Oppervlak 27 a 30 m2. (Woning nog niet gekocht maar al wel bezichtiging gedaan. En onderhandeling begonnen) Bedankt alvast

Grindvloer op een houten vloer aanbrengen

Ik wil graag een grindvloer voor ongeveer 50 m2. De ondergrond is hout. En wat kost de trap erbij, 13 treden.

Siergrindvloer aanleggen

Graag uw offerte voor het laten leggen van een siergrindvloer voor een nieuwbouwwoning. Totaal m2: 115. De woning zal worden opgeleverd met vloerverwarming op alle verdiepingen. De oplevering zal net voor de bouwvak zijn.

Praxis laminaat leggen

Ik heb al een begin gemaakt met het leggen van praxis laminaat. Heb helaas geen tijd om dit zelf af te ronden. Graag zou ik dit nu willen laten doen. Het was 80 m2. De helft ligt erin. In een kamer ligt er al een ondervloer. In een andere kamer nog niet. Geen plinten. Graag zo spoedig mogelijk. Wanneer kunt u de vloer leggen? En wat de kosten?

Muurplinten monteren

In ons nieuwe huis hebben wij op de eerste verdieping laminaat gelegd, nu moeten alleen de plinten nog geplaatst worden. Wij hebben de Europlint nr 612 van Gamma er bij gekocht. Het gaat om ongeveer 80 meter dat aan de muur moet worden bevestigd. Graag horen wij zo snel mogelijk wat de mogelijkheden, kosten en data zijn.

Vloer egaliseren om laminaat te leggen

Onze plavuizen vloer met vloerverwarming moet geëgaliseerd worden of optioneel een egaliserende ondervloer. Daarna willen we er zelf laminaat op leggen.

Laminaat leggen

Betreft het leggen van 45 vierkante meter laminaat plus ondervloer. De oude laminaatvloer haal ik zelf weg. Graag ontvang ik een offerte.

Fundering maken

Graag wil ik een aanbouw plaatsen van circa 5.0 x 4.5 daar zal een carport op komen te staan met daarom een eerste aanbouw voor deel woonkamer en keuken. De fundering moet wel een 2e aanbouw opbouw ) aankunnen voor eventueel de latere opbouw. De vergunning is nog niet aangevraagd omdat wij de woning nog niet in bezit hebben.

Laminaat repareren

Er is een keukenkast gevallen waardoor het laminaat is beschadigd. Het laminaat is vrij nieuw en zou graag willen weten wat het kost om het te repareren. De beschadigingen zitten op ongeveer 1 meter vanaf de wand.

Betonvloer egaliseren en eventueel coaten

Ik zou graag de betonnen vloer in mijn garage laten egaliseren en eventueel laten coaten. Ik wil een zo glad mogelijke vloer. Het gaat om ongeveer 25 vierkante meter. Hoor graag wat dit kost: egaliseren of egaliseren+coaten.

Houten vloer schuren en in olie zetten

Wij hebben in de kamer en hal een massief houten vloer (stroken zonder groef van 6 cm) van tamme kastanjehout, 2,3 mm dik, afgelakt in 3 lagen rigostep skylt. Totaal ongeveer 45 m2. Wij willen de vloer opnieuw laten schuren, polijsten en in de Rubio Monocoat Oil Plus 2c laten afwerken. Mogelijk in de kleur "cotton-white' die is het kleurenpalet van Monocoat Oil Plus 2c voorkomt. Welke vakman-specialist in de regio Tiel heeft voldoende kwaliteit om dat te doen en garantie te geven op geleverd werk?

Plavuizen verwijderen en vloer egaliseren

Vloer: gedeeltelijk verwijderen van bestaande (plavuizen) tegelvloer. Daarna egaliseren om een laminaatvloer te kunnen leggen. Betreft een tussenwoning uit 1989, geen vloerverwarming aanwezig. Totaal oppervlak is ongeveer 40 m2, verdeeld over 2 halletjes, een huiskamer en een keuken. Dit alles op de begane grond.