Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Oldebroek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Oldebroek heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Oldebroek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Oldebroek of directe omgeving.


Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Oldebroek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: vloerverwarming met fermacell platen, vervangen plavuizenvloer met vloerverwarming, bestaande grindvloer van totaal circa 60 m2 laten sealen, aanleggen zandcement dekvloer 5 cm, inclusief egalisatie, houtenvloer vervangen door schuimbeton en vloerverwarming aanleggen, keramische parket tegels in visgraat leggen, laminaat leggen HDF of PVC, siergrindvloer keuken verwijderen, vloerverwarming aanleggen in keuken en woonkamer, pVC vloer leggen en 2 trappen bekleden, parketvloer in huiskamer, gang en keuken vervangen, houtenvloer vervangen door schuimbeton en vloerverwarming aanleggen, cement dekvloer laten storten en afwerken met woonbeton, vbi ps renovatievloer met vloerverwarming aanleggen, broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, laminaat laten leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Oldebroek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Oldebroek:

Dekvloer op vloerverwarming storten en afwerken

Ik zoek een vloerenbedrijf die een dekvloer kan storten in mijn woning. Dit moet gebeuren op de begane grond, eerste en tweede verdieping. Het gaat om 111 m2 wat 6 cm dik moet zijn op de begane grond en eerste verdieping. Op zolder moet 51 m2 worden gestort van 5 cm dik. In de badkamer en toilet moet 10 m2 van 8 à 9 cm dik gestort worden. De dekvloer komt over vloerverwarming te liggen.

Vloer egaliseren

Wij zoeken iemand die ons kan helpen met de vloer egaliseren van een oppervlakte van ongeveer 30 m2. Het is in gemeente Oldenbroek.

Grindvloer leggen in keuken, hal en toilet

Het gaat om het leggen van een grindvloer in keuken, hal en toilet over de bestaande plavuizen vloer heen. Afmetingen keuken: 3 x 6 meter. Hal inclusief toilet: 3 x 4 meter. Het totaal loopt door, dus 1 aansluitende vloer. Ik heb vloerverwarming onder gehele vloer, dit wil ik het liefst behouden. In de hal is een kelderluik aanwezig in de vloer die moet toegankelijk blijven. Ben op zoek naar een inzichtelijke prijsindicatie.

Laminaat op kamers laten leggen

2 kleine kamers, 1 kamer 2,40x2,10 mtr en 1 kamer 2,50x3,60 mtr. Ondervloer en plinten moeten ook worden gelegd

Bestaande situatie: deels parket, deels ...

Bestaande situatie: deels parket, deels plavuizen en deels vloerbedekking.