Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor beal mortex op de vloer plaatsen:

Beal mortex op de vloer plaatsen

Ik en mij vriendin hebben een nieuwe woning gekocht. Op de begane grond ligt laminaat en in de woonkamer een vurenhouten vloer. Ik zou deze graag willen veranderen. Nou heb ik positieve verhalen gehoord over beal mortex. Ik zou graag willen weten wat ik kwijt zal zijn om de gehele begane grond hiermee te beleggen. Het gaat om 40 m2.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor beal mortex op de vloer plaatsen uit heel Nederland:

Beal mortex aanbrengen in badkamer

Ik wil graag Beal Mortex in de badkamer, 23 m2 in totaal, waarvan 7 m2 vloer. De muren worden gestuukt opgeleverd, vloeren met cement.

Casco badkamer installeren en geheel stucen met beal mortex

Het betreft een badkamer van 2.15 bij 3.86 meter en 2.60 meter hoog. Het gaat om het volledig installeren, inclusief verleggen van leidingen, zodat er een badkamer met toilet, wastafel en meubel, inloopdouche en vrijstaand bad komt. Waarbij de gehele vloer en wanden met beal mortex gestuukt worden.

Aanrecht pleisteren met Beal Mortex

Ik wil graag het aanrechtblad laten pleisteren met Beal Mortex. De afmetingen: 450 x 50 cm + 150 x 50 cm + een stukje bar in U-vorm.

Keukenmuur pleisteren met Beal Mortex

Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc De werkplek is goed bereikbaar.

Badkamer afwerken met decoratief stucwerk

We willen graag opties bekijken voor de afwerking van 20 tot 25 m² wanden in onze badkamer van ongeveer 5 m². 1 muur van ongeveer 8 m² is op dit moment oud metselwerk en de resterende muren zullen nieuw gemaakt worden van gipsplaten. 1 van de korte muren is schuin onder het dak vanaf ongeveer 128 cm dus we zullen de bovenkant daar vermoedelijk schilderen net als het plafond. Op de vloer komen tegels. Ik wil graag uw prijsindicatie ontvangen voor het aanbrengen van: - Beal mortex - 'Betonlook'(BetonCiré ) - tadelakt Ik weet niet of jullie met bovenstaande informatie een indicatie kunnen maken van de prijs per m² per soort stuc? En dan de vraag hoe het verder zou moeten, bijvoorbeeld of dit uitgevoerd zou kunnen worden in de maand november. Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc

Verbouwing van badkamer en WC

Wij willen de badkamer (2,11 meter x 2 meter) en wc (1,2 meter x 1,06 meter) gaan verbouwen. Beide ruimtes moeten volledig gesloopt worden. Graag willen wij de leidingen infrezen. Vervolgens willen we de vloer betegelen en de wanden deels betegelen en deels met beton cire of Beal mortex. De oppervlaktes badkamer zijn ongeveer als volgt: Betegelen vloer 5,5 m2. Betegelen muur 2,7 m2. Muur beton cire of Beal mortex 16,2 m2 (inclusief douchegedeelte). Aantallen wc Betegelen vloer 1,3 m2. Betegelen muur 2,8 m2. Muur beton cire of Beal mortex 7,5 m2. Verder dient het nieuwe sanitair geplaatst te worden. Er moet in de badkamer en wc zwevende toiletten geplaatst worden. Ook zou ik graag willen dat de douchekranen et cetera worden geplaatst.

Badkamerwanden afwerken met betonlook

Voor een nog te bouwen huis zijn wij opzoek naar de kosten om 2 badkamer wanden te laten voorzien van beton ciré of Beal Mortex. In totaal zal het om ongeveer 10 m2 gaan. Er zijn bouwtekeningen beschikbaar en op te vragen bij de klant.

Badkamer afstucen met Beal Mortex

Het betreft het voorzien van de wanden en vloer van de badkamer en het toilet van beal mortex. Grotendeels beton, aftimmering WC en douchemuurtje badkamer Wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc

Beal Mortex microcement aanbrengen

Wij zijn bezig met de verbouw van een bungalow. Er zijn twee badkamers waarvan de wanden met microbeton moeten worden bewerkt. De ondergrond is metselstucwerk. Wij hebben voorkeur voor beal mortex omdat we hebben begrepen dat alleen dit echt waterdicht is. Graag horen we van u. Wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)