Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor granito of terrazzo vloer herstellen:

Granito of Terrazzo vloer herstellen

We zoeken een bedrijf welke onze hal en toilet Granito vloer kan herstellen in mooie staat. Zie attachment voor de afmetingen van onze hal en toilet. De vloer is in goede staat alleen moet het gewoon weer in ere hersteld worden. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt. De afvoer van het afval mag worden meegenomen in de offerte.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor granito of terrazzo vloer herstellen uit heel Nederland:

Granito vloer herstellen in hal

Ik wil graag een offerte opvragen voor het herstellen van een terrazzo vloer. Op dit moment zit de vloer onder een tegelvloer. De tegels zal ik zelf verwijderen. De woning is gelegen in Nijmegen. Zie foto's jaren 30 woning hal. Kunt u mij een offerte geven voor het verwijderen van de tegellijm en het polijsten/herstellen van de granito vloer? Ook ontvang ik graag de prijs voor het herstellen van eventuele scheuren. De oppervlakte is +- 9m2. Het is op dit moment nog niet mogelijk om langs te komen, gezien we de sleutel van het huis nog niet hebben.

Granito of Terrazzo vloer aanbrengen

Het betreft het laten plaatsen van een nieuwe granito vloer in de hal, 1,08 x 2,68 meter. Belangrijk: in de hal zit een luik naar de watermeter. Daarnaast dient er een oude granito vloer in de gang van 7,10 x 1,01 meter gerestaureerd gepolijst te worden. De vloer is op 2 haarscheurtjes en wat verf resten gaaf. Het verzien van de bovengenoemde ruimte van granito plinten en 7 dorpels.

Granito of terrazzo op de vloer leggen

Het gaat om het leggen van een granito/terrasso vloer op de begane grond op beton met vloerverwarming. Het geheel is 37 m2 en loopt van de voordeur de woonkamer en de keuken in. Ik hoor graag prijs en afwerk mogelijkheden en hoeveel tijd het kost. Het zal gaan om een klus die half april begin mei van start kan gaan. Ik hoor graag van u.

Granito vloer leggen

Het gaat enkel om de vloer in de keuken, zo'n 3 m2. Daar ligt nu een zeil over een houten vloer heen. In de rest van de woonkamer ligt ook die houten vloer. Wat is praktisch als ondervloer voor de terrazzo vloer te nemen, ook in acht nemend dat de vloer even hoog als de houten vloer in de rest van de kamer moet zijn? Wat zijn de kosten? Zie ook de foto, muur rechts op de foto zal worden doorgebroken.

Granito vloer in hal leggen

Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat in onze hal een Granieten/Terrazzo vloer kan leggen. De ondergrond is beton waar tegels gelegen hebben. - Op welke termijn zou dit kunnen? - Hoe lang duren de werkzaamheden? - Moeten we nog ergens rekening mee houden? - Is het verstandig om ook de WC ruimte te doen? - Wat zijn de kosten? De hal is 4.33 x 2.28 meter maar er zit een trap bij. Ik kan een plattegrond aan u sturen. Alvast bedankt voor de informatie. Met vriendelijke groet.

Terrazzo vloer leveren en leggen

Voor onze nieuw te bouwen woning oriënteren wij ons op het gedeeltelijk voorzien van een granito vloer in: - bijkeuken 5,60 x 5,90 meter vloeroppervlak; - keuken 4,7 x 8 meter vloeroppervlak; - badkamer : 9 m2 vloeroppervlak.

Tegelvloer restaureren

Ik krijg op 1 februari de sleutel van mijn nieuwe woning uit bouwjaar 1900. Er is daar een ongeveer 7 meter lange gang met granito of terrazzo tegels in blokpatroon. De ondergrond is niet recht meer en de tegels zijn gedeeltelijk beschadigd. Ik zoek iemand die de vloer weer mooi strak kan maken en de tegels kan restaureren waar nodig. Ik maak graag een afspraak om de klus te bekijken en ontvang daarna uw offerte.

Granito of terrazzo vloer leggen

Wij hebben onlangs een huis gekocht in Haarlem. Dit wordt volledig verbouwd de komende maanden. In de hal (4 m2), gang (9,5 m2) en in de keuken (10,5 m2) zouden we graag een granito of Terazzo vloer willen. Het huis is opnieuw gefundeerd en er ligt een betonnen vloer met vloerverwarming. Er ligt een andrahyt vloer in. Nog geen cementdekvloer. Dat kan in overleg door u verzorgd worden, anders doet onze eigen aannemer het. Zouden jullie kunnen aangeven wat de mogelijkheden zijn en de kosten voor de vloer? Uiterlijk maart moet de vloer erin liggen.

Terrazzo of granitovloer laten leggen

Ik wil graag op mijn hele begane grond Terrazzo/granito met zo'n band die de muren volgt. Dus vanaf de muur bekeken een stukje zwart, een stukje zwart/wit (klein), (ik vermoed dat die laatste dan tegels zijn) en het hele middelste gedeelte "spikkels". Het betreft de living, de keuken, het bureau, het waskot en het toilet. Geschatte oppervlakte totaal: 58 m2. Er ligt nu laminaat, wat daaronder zit weet ik niet. Het laminaat verwijder ik zelf. Het huis is van 1908. De kruipruimte is volgestort met beton.

Terrazzovloer in de hal aanleggen

Wij willen de originele granito vloer terug leggen in de hal. Het gaat om 6 m2. In een L-vorm. We willen graag een nieuwe Terrazzo vloer aan laten brengen.

Partners

Partners van Casius