Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor egaliseren vloer bestaand woonhuis naar aanbouw:

Egaliseren vloer bestaand woonhuis naar aanbouw

Graag zou ik een offerte willen opvragen voor het egaliseren van onze woning in Nijkerk. Het gaat om 76 vierkante meter, waarvan de woonkamer 40 vierkante meter is. Deze vloer ligt het hoogst en loopt af vanaf het begin van de aanbouw naar de buitenmuur. De aanbouw is 20 vierkante meter en ligt dus het laagst. Het gaat hier (in de aanbouw) om meer dan 2 mm. Mogelijk is het nodig om langs te komen om hier een juiste inschatting van te maken? Of kunnen jullie dit online? De tegels zijn er al uitgesloopt. Nu is het nog een betonvloer
Onze klant uit Nijkerk (Gelderland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor egaliseren vloer bestaand woonhuis naar aanbouw uit heel Nederland:

Egaliseren betonvloer

Wij hebben een nieuwe pvcvloer laten leggen maar het ziet er niet uit. De vloerenleggers hadden nooit mogen leggen, ik heb het idee dat het geegaliseerd had moeten worden, maar ik ben ook maar een gewone consument zonder echte vakkennis. Zo'n 40m2 betonvloer met 2 luiken en een uitbouwkeuken met houten vloer eraan vast. Het is dus de bedoeling dat het geëgaliseerd wordt.

Egaliseren vloer schuur

Ik heb een schuur bij een bestaande schuur aan gebouwd. Het storten van de vloer is niet helemaal naar me zin gegaan. De hoogte van de oude schuur is perfect. De hoogte van de nieuwe schuur zit ong 2cm verschil in. Mij lijkt het beter om alles te egaliseren zodat alles vlak wordt. Wat denken jullie dat ik daarvoor kwijt ben?

Het egaliseren van een vloer, met egaline

Ik zoek een specialist die een vloer van 105 vierkante meter kan egaliseren met 7 mm egaline.

Een cementdekvloer ter egalisatie aanleggen

Ik zoek een vloerenbedrijf die een betonnen vloer kan egaliseren. Betreft een vloer van 26 m² in hoogte variërend van 30 mm tot 50 mm.

Betonnen vloer verlagen, afvoer en evt waterleidingen daarin verleggen en egaliseren

Ik wil mijn betonnen douchevloer verlagen en egaliseren in verband met een door mij ingeschakeld bedrijf te plaatsen nieuwe douchecel en een uit 1 stuk bestaande nieuwe vloer. Ook zal de afvoer in dat kader moeten worden aangepast/verlaagd. Eventuele leidingen in de huidige vloer moeten zo nodig worden verlegd/verzonken. Om een beeld te vormen zie de bijgevoegde foto en bouwtekening van de nieuwe vloer. Aanvullende informatie kan verkregen worden bij de leverancier van de vloer. De vloer is in totaal 90 cm bij 90 cm. De badkamer bevindt zich op de derde verdieping.

Vloer laten egaliseren

Ik wil mijn betonnen vloer laten egaliseren. Het gaat om een vloer van in totaal 63 m2. De vloer is op de eerste verdieping gelegen.

Vloer egaliseren

We hebben een gedeelte van de schuur ± 115 m2 omgebouwd als kantoor, magazijn, werkplaats en hal. We gaan hier zelf vloerverwarming op isolatieplaten leggen en willen dan graag dat de vloer geëgaliseerd wordt per ruimte i.v.m. hoogte verschil. Het gaat alleen om het egaliseren dus van de vloer, hoogte verschil weet ik zelf niet. Daarna komen er plavuizen op.

Zandcement op vloer aanbrengen

Voor een klein tuinhuisje willen we graag zandcement aanbrengen om de isolatie te dekken en ook om vloer te egaliseren. het gaat om +/- 32 m2 We horen graag wat dit ons gaat kosten.

Vloer keuken en slaapkamer egaliseren

Er zijn twee ruimtes in mijn appartement die niet zijn geegaliseerd en waarbij dit nog wel moet gebeuren. Gaat in totaal om 20 vierkante meter

Betonlook plus vloerverwarming

verwijderen pvc vloer, evt egaliseren, vloerverwarming in frezen plus betonlook vloer aanbrengen en indien mogelijk verwijderen radiatoren 50 m2 begane grond

Partners

Partners van Casius