Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor houten vloer leggen op het balkon:

Houten vloer leggen op het balkon

Wij willen graag de vloer van het balkon bekleden met hout, gaat om 18 vierkante meter.
Onze klant uit Nijkerk (Gelderland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten vloer leggen op het balkon uit heel Nederland:

Gat zagen en vaste trap naar zolder plaatsen

Wij wonen in een huurhuis in Heerlen en willen graag een vaste houten trap met 2 knikken naar zolder hebben. Er moet een gat door een betonnen vloer worden gemaakt. De trap moet boven de huidige trap worden gemaakt.

Ventilatie gaten

Ik woon in een jaren 30 woning, gebouwd op een zandplaat met daarop een laagje beton. Daarboven liggen houten balken/vloer. Er is een uitbouw gemaakt heel veel jaren geleden, maar geen ventilatiegaten om de kruipruimte (waar je niet bij kunt) te isoleren. Wie kan in de buitenmuur ventilatiegaten maken en eventueel ook binnenshuis op n onopvallende plek een gat in de houten vloer boven om de staat van de vloer te kunnen beoordelen?

Cementdekvloer voor woonkamer

Wij hebben een houten vloer maar willen deze isoleren en vloerverwarming aan brengen en dan een cementdekvloer. Het gaat om 45 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Aanleg vloerverwarming droog systeem

Graag zou ik een prijsindicatie krijgen voor de aanleg van een vloerverwarming in een droog systeem: - Tussenwoning met een houten constructieve vloer - Nieuwe uitbouw met een betonnen vloer (er is speling in hoogte t.o.v. de bestaande houten vloer). - Het betreft de begane grond (hal, toilet, woonkamer), circa 53 m2 (37 m2 bestaand deel, 15 m2 nieuwe uitbouw). - Beschikbare hoogte is circa 3-4 cm, exclusief afwerkvloer. - Het systeem wordt indien mogelijk aangesloten op de huidige cv-ketel, Intergas Kombi Kompakt HR 28/24. - Afwerkvloer betreft een gelijmde lamelparket (vloer moet dus vlak en gereed zijn voor de afwerkvloer). - Rekening houden met verdeling van de woning in twee zones. Zone 1: vloerverwarming begane grond, Zone 2: slaapkamers en badkamer op de verdiepingen.

Uitbouw realiseren en keuken met badkamer verplaatsen

Ik wil een complete uitbouw laten plaatsen van 2 x 6 meter. Hiervoor is geen vergunning vereist. Ik laat mij adviseren over de fundering, constructie, isolatie en oplevering. Ook moet de keuken en badkamer worden verplaatst. Keuken verplaatsen van achter naar voorzijde, en badkamer verplaatsen naar andere kamer. Beide ruimtes beschikken over een houten vloer. In beide gevallen moet elektra en leiding werkzaamheden plaatsvinden.

Vloer isoleren met cellulose

Het gaat om de vloer tussen twee woningen in die we willen isoleren. We denken aan cellulose. De bovenwoning wordt momenteel verbouwd, (houten) vloeren zijn kaal, dus er kan snel begonnen worden. De oppervlakte is ongeveer 55 m2 en we zouden van bovenaf willen isoleren.

Houtenvloer vervangen door schuimbeton en vloerverwarming aanleggen

Ik zou graag informatie willen hebben over het aanleggen van een nieuwe vloer. Momenteel heeft mijn huis een houtenvloer met kruipruimte. Ik wil deze graag vervangen door schuimbeton met een afwerkvloer en natte vloerverwarming. Er moet ongeveer 45 m2 aangelegd worden. De kruipruimte is 75 cm diep. Ik zal zelf de huidige houten vloer verwijderen.

Houtrot vloer

Er zijn mensen onder de vloer bezig geweest met isolatie. Toen ze klaar waren gaven ze aan dat er veel houtrot onder de vloer zit. ik had dit liever eerst gehoord...Nu is mijn vraag kan er nu wat aan gedaan worden? Er zit ook houtworm werd mij verteld. Het gaat om een houten vloer van een huis twee onder een kap ongeveer 4 bij 11 m. Het huis staat er meer dan 100 jaar.

Thermisch isoleren van plafond en vloer en mogelijk wanden

Ik ben opzoek naar een isolatie oplossing om zowel, kou en ongedierte op te lossen. Het huis is uit 1920, enkelsteens. Ik woon op de eerste en tweede verdieping. (Straatniveau is winkel). Mijn huis is koud en vochtig. Ook heb ik veel last van ongedierte tussen de muren en vloeren. Graag wil ik meer informatie over de mogelijkheden. Ik las op internet dat cellulose zowel kou als ongedierte oplost. Is dit een mogelijkheid? Het vloeroppervlak is ongeveer 50 m2. Ik denk dat de ruimte tussen plafond ongeveer 10 cm is. Het is een oud houten huis. Isoleren wil ik op 2 verdiepingen, zowel vloer als plafond. Ik weet niet of het ook mogelijk is om de wanden te isoleren? De wanden zijn gestuct.

Waterschade pvc vloer incl ondervloer

Ik zoek iemand voor het herstellen van mijn vloer na waterschade in de keuken. Gaat om 9 vierkante meter incl houten onder vloer en isovloer . Gaat om een verzekeringskwestie.

Partners

Partners van Casius