Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaat leggen op de bovenverdieping:

Laminaat leggen op de bovenverdieping

Ik wil op de bovenverdieping van onze nieuwbouwwoning graag laminaat laten leggen in 3 slaapkamers en op de overloop. Het gaat om ongeveer 35 m². De woning is nog leeg. Ik zal het materiaal zelf aanschaffen. Ik ontvang graag uw prijsopgave.
Onze klant uit Nijkerk (Gelderland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat leggen op de bovenverdieping uit heel Nederland:

Laminaat leggen

Het laten leggen van laminaat voor ongeveer een oppervlakte van 10m2.

Laminaat leggen in slaapkamer

Het laten leggen van laminaat in slaapkamer 13m2 inclusief ondervloer plus plinten

Kliklaminaat op de vloer laten leggen

Ik heb een lekkage gehad. Daardoor is ongeveer 10 m² kliklaminaat met ondervloer en plinten in mijn keuken en een stukje van de woonkamer beschadigd. Ik wil graag een offerte ontvangen voor het verwijderen en afvoeren van het laminaat, de ondervloer en de plinten en plaatsen van de nieuwe materialen. Ik zal deze zelf kopen.

Laminaat in de keuken laten leggen

Ik wil 10m2 laminaat laten leggen in de keuken. Heb geen materiaal. Wat zijn de kosten?

Laminaat met V-groef laten leggen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het leggen van een laminaat vloer. Kamer is 4x4 meter. Graag incl ondervloer. GAMMA Bastion laminaat met V-groef betongrijs 2,05 m² 8mm

Complete laminaatvloer laten leggen

Ik wil graag laminaat leggen inclusief ondervloer en plakplint. Het gaat om de vloer van slaapkamers op twee verdiepingen, in totaal 3 slaapkamers en 2 hallen. Totaal oppervlakte is ongeveer 38 m2 en de lengte plakplint is ongeveer 53 m2.

Laminaat laten leggen

Ik wil een offerte vragen voor laminaat leggen voor 10 m2

Laminaat in de woonkamer, keuken en hal leggen

Ik wil nieuw laminaat laten leggen in de woonkamer, keuken en hal. Ik koop zelf het laminaat.

Laminaat na waterschade laten vernieuwen

Laminaat laten leggen na waterschade. Op de zolderverdieping, 32 vierkante meter. Met ondervloer. Alles leveren en leggen. De offerte moet eerst naar de verzekering. Het laminaat hoeft geen heel duur laminaat te zijn.

Laminaat leggen en plinten

De laminaatvloer in onze hal is er voor een groot gedeelte uitgehaald in verband met een lekkage aan de cv-leiding. Wij zoeken iemand die de vloer in de hal weer opnieuw kan leggen, we hebben voor ongeveer 4 pakken laminaat gekocht, 8 m2, die de totale oppervlakte kan beleggen. Daarnaast moeten ook de plinten geplaatst worden, plakplinten + hoge plinten met montagelijm, in de gehele woning. Dit zal gaan om 50 meter plinten.

Partners

Partners van Casius