Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Nijkerk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Nijkerk heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Nijkerk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Nijkerk of directe omgeving.

181 klanten uit Nijkerk bevelen een bij Casius in Nijkerk aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Nijkerk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: betonvloer bewerken (1200 m2), vervangen betonvloer door geïsoleerde vloeren met vloerverwarming, de fundering/vloer voor een grote berging realiseren, dekvloer over vloerverwarming realiseren, vloercoating en gietvloer, grindvloer leggen, vloer in kelder leggen, betonvloer/Broodjesvloer, prijsindicatie gietvloer, gietvloer circa 160 m2, garage betonplaat storten, grindvloer met toplaag realiseren, vloer storten en gelijkmaken met andere vloer, betonnen zoldervloer van 10m2 ca 2 cm ophogen/egaliseren en voorzien van elektrische vloerverwarming, betonnen vloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Nijkerk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Nijkerk:

Egaliseren vloer schuur

Ik heb een schuur bij een bestaande schuur aan gebouwd. Het storten van de vloer is niet helemaal naar me zin gegaan. De hoogte van de oude schuur is perfect. De hoogte van de nieuwe schuur zit ong 2cm verschil in. Mij lijkt het beter om alles te egaliseren zodat alles vlak wordt. Wat denken jullie dat ik daarvoor kwijt ben?

Egaliseren vloer bestaand woonhuis naar aanbouw

Graag zou ik een offerte willen opvragen voor het egaliseren van onze woning in Nijkerk. Het gaat om 76 vierkante meter, waarvan de woonkamer 40 vierkante meter is. Deze vloer ligt het hoogst en loopt af vanaf het begin van de aanbouw naar de buitenmuur. De aanbouw is 20 vierkante meter en ligt dus het laagst. Het gaat hier (in de aanbouw) om meer dan 2 mm. Mogelijk is het nodig om langs te komen om hier een juiste inschatting van te maken? Of kunnen jullie dit online? De tegels zijn er al uitgesloopt. Nu is het nog een betonvloer

Stortvloer jaren 30 woning realiseren

Wij willen graag een stortvloer in de hal van onze jaren 30 woning, mogelijk dat een klein beetje egaliseren nog nodig zal zijn. De houtenvloer haal ik er zelf uit. Het gaat om 12 m2.

Houten vloer leggen op het balkon

Wij willen graag de vloer van het balkon bekleden met hout, gaat om 18 vierkante meter.

Egaliseren leggen PVC/Laminaat

Gaarne een 2-tal offertes: 1 voor het leggen van 90 x 90 cm tegels inclusief materiaal op zandcement vloer, 70 m2, waar vloerverwarming in gefreesd is, nog niet vastgelijmd. 2e offerte voor het egaliseren en vastlijmen vloerverwarming op 35 m2 zandcement vloer. En het verlijmen van 14 m2 pvc en leggen van 21 m2 laminaat

Houten vloer verwijderen

Betreft verwijderen van Eiken houten vloer op de begane grond van onze hoekwoning. Ongeveer 50 m2. De Eiken planken zijn verlijmd en genageld op spaanplaat' broodjes' ondergrond. Achteraf voeren wij zelf de oude materialen af.

Laminaat, ondervloer en plinten leggen

Graag wil ik een offerte aanvragen in verband met het leggen van laminaat, ondervloer en plinten. Op de 1e verdieping en zolder moet nog alles gedaan worden. En begane grond alleen nog de plinten. Graag vraag ik een offerte aan in verband met een auto ongeluk. Via de verzekering mag ik 3 offertes aanvragen om de klus te klaren, omdat ik in de verbouwing zit. Laminaat leggen is 73 m2 en plinten 110 meter.

Laminaat leggen op de bovenverdieping

Ik wil op de bovenverdieping van onze nieuwbouwwoning graag laminaat laten leggen in 3 slaapkamers en op de overloop. Het gaat om ongeveer 35 m². De woning is nog leeg. Ik zal het materiaal zelf aanschaffen. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Vloerbedekking van de trap en slaapkamer verwijderen

Op mijn eerste verdieping slaapkamer van 30 vierkante meter ligt verlijmde vloerbedekking (onderkant jute). Heb zelf al een strook verwijderd, er blijft behoorlijk wat lijm achter. Die lijm moet ook weg. Trap heeft ook verlijmde vloerbedekking (onderkant foam). Heb zelf paar treden gedaan, er blijft behoorlijk wat foam achter. Ook niet de bedoeling. Graag verneem ik hoeveel me dit gaat kosten om dit schoon op te kunnen leveren aan verhuurder.

Bestaande grindvloer opnieuw coaten of vernieuwen

Ik heb in mijn kapsalon een grindvloer. Ik ga de winkel opknappen en ik wil de bestaande grindvloer op enkele plekken laten bijwerken. Ook wil ik de gehele vloer opnieuw laten coaten. In de vloer zitten lichtere en donkere plekken, die ontstaan zijn in de loop der tijd. Krijgt de vloer door het coaten weer een egale kleur? Anders wil ik graag een offerte voor een nieuwe vloer. Totale oppervlakte is 60 m2. Kunt u mij een passende offerte aanleveren?

Gietvloeren aanbrengen in een nieuwbouwwoning

In april of mei 2018 wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd en wij zijn nu de kosten van de afwerking aan het berekenen. We willen graag uw offerte ontvangen voor het aanbrengen van een pu gietvloer voor 75 m². Ook willen we de prijs weten voor 135 m² of 175 m². We twijfelen namelijk nog of we alleen beneden of ook de bovenverdiepingen daarmee laten afwerken.

Laminaat opnemen en in een nieuwbouwwoning weer leggen

Onze nieuwbouwwoning in Nijkerk is bijna klaar. Wij willen onze huidige laminaatvloer van ongeveer 46 m² die van heel goede kwaliteit is en in nieuwstaat verkeert, graag laten opnemen, transporteren en in de nieuw woning laten leggen. Het leggen willen we in week 37 met u inplannen, het opnemen van het laminaat ergens in de voorafgaande weken. We ontvangen graag uw offerte.

Laminaatvloer leggen

Het leggen van circa 30 m2 laminaatvloer.

Waterschade aan het laminaat herstellen

Waterschade aan het laminaat. Het gaat om ongeveer 10 m2. Graag ontvang ik een offerte wat me dit gaat kosten om te herstellen of te vervangen.

Terrazzovloer aanleggen

Graag ontvang ik een offerte voor het laten leggen van een Terrazzo vloer in hal, keuken en bijkeuken. De oppervlakte is bij elkaar zo'n 45 m2.

Betonvloer met vloerverwarming egaliseren

Het betreft het egaliseren van een betonvloer met vloerverwarming. De oppervlakte is 62 m2 waarvan 45 m2 redelijk ruw is met niveauverschil en 17 m2 glad en vlak. Per 2 janauri 2017 zullen de werkzaamheden beginnen voor het leggen van een Tapis visgraat vloer. Hiervoor dient de vloer dus geëgaliseerd te zijn.

Laminaat leveren en leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen. Het gaat om ongeveer 80 m2. Ook wil ik graag de oude vloer laten verwijderen.

Cementdekvloer storten

Cementdekvloer op noppenplaten voor vloerverwarming. Het is 38 m2, 5 cm dik vanaf de bovenkant van de noppen. Eerste verdieping, 3 kamers en overloop / halletje. Cementdekvloer moet, denk ik, vezel versterkt zijn i.v.m. de vloerverwarming. Afwerking wordt gedaan met vloertegels.

Vloer storten in bedrijfspand met restbeton

Ik wil in een bedrijfspand graag ongeveer 3 m³ beton laten storten. De bouwmatten liggen er al in. Ik wil er in verband met de geringe hoeveelheid en de kosten graag restbeton laten plaatsen. Ik ontvang graag uw offerte.

Jatoba vloer lichter maken

De hardhouten Jatoba massieve vloer in ons nieuwe huis is door intensief gebruik op enkele plekken aardig versleten. Daarnaast vinden wij hem te donker. Daarom zouden we hem graag weer netjes laten maken, maar dan ook gelijk wat lichter (white wash/lichte lak/etc.). Wij horen graag welke mogelijkheden er zijn en wat de prijzen zijn. Het betreft circa 35 m2 vloeroppervlak.

Garagevloer storten

Graag laat ik in de garage een vloer storten. De vloer is 40 m2 en de garage wordt veel gebruikt. Kunt u mij een advies geven en de mogelijkheden aangeven?

Tegelvloer verwijderen en vloer egaliseren

Graag een offerte voor het verwijderen en afvoeren van 80 m2 tegels en het egaliseren van 100 m2 vloer. Graag prijzen apart vermeld. Het werk is in Nijkerk. Graag beginnen met de klus in de laatste week van februari/eerste week maart.

Laminaat leggen op 3 verdiepingen

Ik wil ongeveer 100 m2 laminaat en ondervloer laten leggen op drie verdiepingen, materiaal heb ik in mijn bezit. Graag prijsopgave sturen per mail.

Betonvloer op de bovenverdieping egaliseren

Ik wil graag de betonvloer op de bovenverdieping laten egaliseren. De bovenverdieping bestaat uit drie slaapkamers, een badkamer en een overloop.

Beton in de woonkamer laten storten

Ik zou graag in de woonkamer beton gestort willen hebben. Als woonvloer. We hebben nu grote tegels. Er zal een laagje beton op moeten, die moeten glad worden "geschuurd" Vervolgens nog een doorzichtige laag(topcoat) Het gaat om ongeveer 80 vierkante meter.