Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor grindvloer met vloerverwarming aan laten leggen:

Grindvloer met vloerverwarming aan laten leggen

Het laten leggen van een grindvloer, naturel, eventueel met vloerverwarming. De totale vloeroppervlakte ongeveer 100 m2. Huidige situatie is een natuur stenen vloer die verwijderd wordt. Mogelijk moet er dus ook eerst geëgaliseerd worden, aangezien er vloerverwarming in de vloer komt.
Onze klant uit Malden (Gelderland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grindvloer met vloerverwarming aan laten leggen uit heel Nederland:

Grindvloer met vloerverwarming in woonkamer leggen

Het leggen van een grindvloer in de woonkamer. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 50 m2 en deze voorzien van vloerverwarming. De ondervloer is van beton.

Grindvloer met vloerverwarming aanleggen

Grindvloer 40 m2. 2 a 3 mm korrels. Vloerverwarming. Offerte inclusief seallaag.

Grindvloer leggen

Grindvloer op bestaande tegelvloer aanleggen, eronder zit vloerverwarming. Ongeveer 70 m2.

Giet- of grindvloer in de keuken

Graag zou ik in mijn keuken 2,80 bij 5 meter een gietvloer laten plaatsen. Hiernaast zou ik graag willen weten of er onder de gietvloer vloerverwarming geplaatst kan worden. Kunt u dit separaat offreren?

Grindvloer leggen en afwerken in een uitbouw

Ik heb aan mijn woning een uitbouw gemaakt van ongeveer 25 m². Ik wil graag een offerte ontvangen voor het leggen en afwerken van een grindvloer. Er ligt al een smeervloer in de uitbouw waar vloerverwarming onder zit. Ik wil een grindvloer in de kleur zwart met lichte spikkels erin. Ik hoor graag wie hier op kort termijn tijd voor heeft.

Natuurstenen tegelvloer verwijderen en afvoeren

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het verwijderen van 120 m² natuurstenen tegels die in cement zijn gelegd. Het gaat om de begane grond in mijn vrijstaande woning en de ruimtes zijn goed toegankelijk voor apparatuur. Er is ook een grote oprit aanwezig voor plaatsing van een afvalcontainer. Er is een kruipruimte van 60 cm aanwezig onder de gehele begane grond vloer. Na het slopen van de tegels komt er vloerverwarming in de vloer en wordt deze afgewerkt met een giet- of grindvloer. Ik wil de uitvoering in onderling overleg inplannen, maar wel graag op korte termijn als dat mogelijk is.

Grindvloer leggen op vloerverwarming

In onze huiskamer en hal willen wij een grindvloer. Oppervlakte 42 m2. De vloer zal nieuw zijn, er komt vloerverwarming in.

Mozaïek parket verwijderen en grindvloer leggen

Grindvloer leggen gesloten oppvl. 50m2 met plinten en vloerverwarming. Oude mozaik parket moet verwijderd worden.

Grindvloer leggen met vloerverwarming

In de nieuwe keuken en de gang van mijn jaren '30 woning wil ik graag een grindvloer met vloerverwarming laten plaatsen. De ruimtes hebben nu diverse ondergronden, nieuwe houten platen en een originele vloer met beton en forbo. Deze vloer dient eerst geëgaliseerd te worden, vloerverwarming gelegd en dan een grindvloer. De oppervlakte is ongeveer 45 a 50 m2.

Grindvloer over plavuizen aanbrengen

Ik zou graag de mogelijkheden willen weten voor het aanbrengen van een grindvloer over een plavuizen vloer met daaronder vloerverwarming. De oppervlakte is ongeveer 60 m2.

Partners

Partners van Casius