Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Malden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Malden heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Malden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Malden of directe omgeving.

160 klanten uit Malden bevelen een bij Casius in Malden aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Malden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: de vloer van een kerk renoveren, granitovloer met zwarte rand, vloeren parketvloer en laminaat offerte, gietvloer +- 250 m2, een betonnen vloer storten in een schuur, nieuwe vloeren leggen, kete; vervangen. betonstorten woonkamer + vloerverwarming, zandcement storten vloer met isolatie, egaliseren en een gietvloer aanbrengen, zandcement over vloerverwarming, noorse leisteen vloer, vloer egaliseren op vloerverwarming, pS-renovatievloer Droog Rc=5,2 Begane grond installeren, oSB of underlayment ondervloer leggen, garage ombouwen naar woonruimte en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Malden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Malden:

Laminaat leggen

Wij willen graag een nieuwe laminaat vloer laten leggen op de begane grond ( 41 vierkante meter) en de eerste verdieping ( 41 vierkante meter). Graag iemand langs laten komen om de situatie met ons te bekijken.

Verlijmde PVC vloer laten leggen in een nieuwbouwwoning

Graag ontvang ik een offerte voor onderstaande: - Nieuwbouw woning (oplevering mei/juni 2020) - 86 m² pvc vloer leggen - 76 m1 plinten

Grindvloer met vloerverwarming aan laten leggen

Het laten leggen van een grindvloer, naturel, eventueel met vloerverwarming. De totale vloeroppervlakte ongeveer 100 m2. Huidige situatie is een natuur stenen vloer die verwijderd wordt. Mogelijk moet er dus ook eerst geëgaliseerd worden, aangezien er vloerverwarming in de vloer komt.

Siergrind leggen in woning

Het betreft het laten aanbrengen van een donkere siergrind vloer. Deze bestaat uit een 55 m2 plus trap. De ruimte is leeg, er vind geen activiteit nog plaats.

Laminaatvloer leggen

Laminaatvloer leggen: 75 m2. Er ligt nu zeil op de slaapkamers. Daar wil ik het laminaat op laten leggen. Ook plinten aanbrengen. Het laminaat en de plinten koop ik zelf. Dat moet nog uitgezocht worden.

Parket schuren en lakken

Ik wil graag een offerte voor een parketvloer van 36 m2 laten opschuren en lakken. Is het eventueel mogelijk de kleur ook lichter te maken?

Eikenhouten vloer laten doorleggen in aanbouw

Vanwege een aanbouw willen wij de eikenhouten vloer laten doorleggen, 2-3 m2. De oude vloer moet geschuurd worden, de geschatte oppervlakte is 40 m2, en op een kleine plek gerepareerd worden. Graag uw offerte.

Eiken plankenvloer schuren en lakken

Ik wil graag onze eikenhouten plankenvloer in de huiskamer en keuken, met v-groef, laten schuren en lakken. De vloeroppervlakte is 32 m2.

Parket schuren en lakken

De vloer van de woonkamer schuren en lakken. Betreft een parketvloer. Het gaat om ongeveer 70 m2.

vloerverwarming en flexx-vloer

Ik zou graag willen weten of ik op mijn huidige (beton)vloer, vloerverwarming kan leggen met daarop (na tussenlaag)een flexx-floor?

Vloer schuren en lakken

Benedenverdieping van huis is voorzien van ca 2 cm dik beuken parket. Ca 70 m2; Z vormige woonkamer en hal. Parket moet mooi geschuurd en gelakt worden. Plinten moeten weer netjes aangebracht worden. Ook kan hulp nodig zijn bij tijdelijke opslag van meubels.

Laminaat leggen

Ik wil graag op de bovenverdieping laminaat laten leggen. 50m2 ong.

60 m2 laminaat met ondervloer ...

60 m2 laminaat met ondervloer (GOEDGEKEURD VOOR LAWAAI) in het gehele appartement. woonkamer met open keuken en twee kleine slaapkamers en gang Wat kost het leggen in totaal, GRAAG EEN PRIJS INCLUSIEF AFWERKLATJES EN EEN PRIJS ZONDER AFWERKLATJES PLAATSEN.

Complete benedenverdieping tegels van ...

Complete benedenverdieping tegels van 50x50, donker antraciet, niet glad met minimale voegbreedte. Ruimte bestaat uit een rechthoekige woonkamer, rechthoekige keuken, gang met trapgedeelte, vierkant voorhalletje en toilet. De drempels bij de verbindingsdeuren dienen te vervallen. De ruimtes zijn nu betegeld met een witte vloertegels van 30x30. Budget is inclusief tegels en materialen.

Het vervangen van een plavuizen en ...

Het vervangen van een plavuizen en parketvloer op de begane grond met een vloer voorzien van vloerverwarming (hoofdverwarming) en keramische vloertegels.