Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Lochem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Lochem heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Lochem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Lochem of directe omgeving.

100 klanten uit Lochem bevelen een bij Casius in Lochem aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Lochem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: cement dekvloer gepleisterd, houten vloer vervangen door beton broodjes vloer, garagevloer van nieuwe toplaag voorzien, houten vloer vervangen door schuimbeton met vloerverwarming, flexxfloors click deluxe type Gobi laten leggen, schuimbeton fundering in ons oude huis, terrazzo vloer laten leggen, schuimbeton en anhydriet dekvloer aanbrengen, parket schuren en behandelen, convectorput dichten en isoleren, houten plafond vloer verlagen en vervangen door moderne houten vloer, grindvloer met scheuren repareren, cementvloer aanbrengen, betonvloer storten en vlinderen, kwaaitaalvloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Lochem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Lochem:

Vervangen van oude balken vloer

Ik wil graag mijn oude balken woonkamervloer vervangen voor een goed isolerende vloer met vloerverwarming. Wat zijn hiervoor de mogelijkheden? Oppervlakte is 27 m2, diepte kruipruimte 65 cm. Materialen in overleg.

Laminaatvloer vervangen

Het laten leggen van een laminaat vloer van 30 m2. Oude laminaat moet eruit gehaald worden.

Massieve eiken vloer laten schuren

Ik wil een massieve eiken vloer laten schuren, deze is ongeveer 34 vierkante meter groot. Betreft de hal en de woonkamer op de begane grond. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Parketvloer opknappen

Ik wil de parketvloer laten schuren/ afwerken. Het gaat om een vloer van 80 m2. Het zijn verschillende ruimtes op één verdieping.

Schuren en afwerken van parket

Ik wil de Beuken parketvloer laten schuren en afwerken. De vloer is een lamellen vloer en niet eerder behandeld geweest. Kunt u adviseren met betrekking tot de afwerking. Graag willen we de vloer onderhoudsvrij hebben. De vloer is 60 m2.

Laminaat leggen

Circa 110 m2 , laminaat extra breed 2,69 m2 wit geolied Eiken.

Laminaatvloer leggen

Ik wil graag ongeveer 100 m2 laminaat leggen.

Montage laminaatvloer

In verband met waterschade moet mijn laminaatvloer in z'n geheel vernieuwd worden. De ondervloer is nog grotendeels te gebruiken. De oppervlakte van de laminaatvloer is ongeveer 30 m2 en reparatie ondervloer bedraagt ongeveer 2 m2. Graag ook 35 meter plakplinten plaatsen. Zou daarnaast graag een opgave in de offerte zien van de kosten exclusief en inclusief verwijderen en afvoeren van de bestaande laminaatvloer.

Laminaat op de 1e verdieping en zolder leggen

Graag laten wij een laminaatvloer, ondervloer en plakplinten leggen op de begane grond, 3 slaapkamers en zolder. De woning is leeg en de totale oppervlakte is ongeveer 150 m2.

Parketvloer schuren en lakken

Ik wil graag mijn parketvloer op laten schuren en laten aflakken. De oppervlakte is 40 m2. Er zal met de meubels geschoven moeten worden.

Laminaat leggen in de woonkamer

Wat kost ongeveer 46m2 laminaat leggen in woonkamer

Vinyl laminaat lalen leggen

3 kamers vinyl laminaat leggen + hal +/- 39 vierkante meter. Laminaat koopt klant zelf.

Vloerverwarming plus stenen vloer

Het aanleggen van vloerverwarming met daarop een stenen vloer. Het gaat om ongeveer 40 a 50 m2. Levering tegels in overleg. 1 augustus krijgen we de sleutel(woning net gekocht) en vanaf dan kan er gestart worden.

Laminaat leggen 30m2

Het gaat om 30 vierkante meter laminaat leggen. De woonkamer en het halletje bij voordeur. Laminaat gaaan we zelf halen.

Ik heb waterschade en mijn laminaatvloer ...

Ik heb waterschade en mijn laminaatvloer moet opnieuw gelegd worden. De oude moet eerst verwijderd worden. De oppervlakte is circa 32 m2. Graag hiervoor een offerte ivm verzekering.

Betreft leggen van tegelvloer in keuken ...

Betreft leggen van tegelvloer in keuken van 8m2. Houten ondervloer. Tevens 1m2 in toilet en wanden betegelen tot 120 cm hoog. In badkamer 10m2 vloer over bestaande vloer leggen.

Laminaat moet gelegd worden in ...

Laminaat moet gelegd worden in bijkeuken, keuken/woonkamer en hal. Ondervloer ligt er al. We hebben waterschade gehad, dus graag een offerte voor de verzekering.

Het leggen en afwerken van een ...

Het leggen en afwerken van een laminaatvloer

Het leggen van een Marmer/Travertin ...

Het leggen van een Marmer/Travertin vloer.

gang beneden overloop boven 2 ...

gang beneden overloop boven 2 slaapkamers

het leggen van een laminaat vloer in de ...

het leggen van een laminaat vloer in de woonkamer en gang. totaal omstreeks 30 vierkante meter. Laminaat wordt elders ingekocht