Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor gesealde siergrindvloer vervangen voor een gietvloer:

Gesealde siergrindvloer vervangen voor een gietvloer

Graag zou ik de gesealde siergrindvloer vervangen door een gietvloer. Wij hebben vloerverwarming en ik ben benieuwd of het mogelijk is om er een vloer overheen te gieten is, of dat de vloer er (gedeeltelijk) uit moet. Het oppervlak is de woonkamer en de keuken met een oppervlakte van 45 m2. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn en wat een indicatie van de kosten is.
Onze klant uit Lent (Gelderland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gesealde siergrindvloer vervangen voor een gietvloer uit heel Nederland:

Siergrindvloer leggen

Over de bestaande siergrindvloer wil ik graag een nieuwe gesealde grindvloer laten plaatsen. Er dienen 2 dorpels verwijderd te worden en er moet een profiel voor de waterputdeksel en kruipruimtedeksel worden gemaakt. De oppervlakte is 55 m2.

Siergrindvloer laten leggen

Het leggen van een gesealde siergrindvloer op 3 slaapkamers met ongeveer 32 m2 oppervlakte totaal.

Siergrindvloer leggen en sealen

We willen graag een gesealde siergrindvloer met een uitstraling zoals een ouderwetse Terrazzovloer. Dus een vloer met aan 2 zijden een donkere band van ongeveer 15 cm breed. Betreft een vloer rondom de trap in de hal en een kleine aangesloten bijkeuken. Totaal 22 m2. Ondergrond is betonvloer met vloerverwarming. Het liefst hebben wij geen profiellijsten in zicht. Graag een prijsopgave voor deze vloer inclusief BTW en een indicatie op welke korte termijn we de vloer gelegd kunnen krijgen.

Siergrindvloer laten aanbrengen

Wij willen graag over de bestaande half gesealde siergrindvloer een nieuw dun laagje geseald laten aanbrengen, beige-wit-grijs. De oppervlakte is ongeveer 45 a 50 m2 en zal volledig leeg zijn als de werkzaamheden starten.

Gesealde siergrindvloer wit maken

Wij hebben 100 m2 gesealde siergrind liggen. De kleur is nu creme en ik wil het nu wit hebben. Is er iemand die dit kan en ervaring ermee heeft? Een coating of schilderen?

Siergrind vloer laten schilderen

We hebben zo'n 60 m2 gesealde siergrindvloer liggen en vroegen ons af of we deze konden laten schilderen. Graag ontvang ik een advies en de mogelijkheden hiervoor.