Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Lent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Lent heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Lent u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Lent of directe omgeving.

101 klanten uit Lent bevelen een bij Casius in Lent aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Lent bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: betonvloer voor stal storten, betonvloer aanleggen, visgraat vloer leggen, veranda voorzien van betonvloer, betonvloer met vloerverwarming en isolatie storten, vloer egaliseren, estrich vloer laten leggen inclusief egaliseren tot 3 cm met korrels, anhydrietvloer schuren, eiken vloer leggen en oliën, herstel PVC vloer na waterschade, airbase lichtgewicht beton dekvloer aanbrengen, vloeren laten leggen door de gehele woning, vloer laten schuren en lichter maken, laminaatvloer vervangen na waterschade, zandcementdekvloer storten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Lent staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Lent:

Cementdekvloer storten en vlinderen

Ik wil een cementdekvloer laten storten en vlinderen. Het gaat om 45 m2 en deze moet 7-8 cm dik worden. Eventueel met tegelwerk.

Laminaat laten leggen

Ik wil laminaat laten leggen op de 2de verdieping van 20 m2. Het bestaat uit 2 kamers en een doorloop. Merk laminaat wil ik meteen bij GAMMA kopen: het LiFETIMe Trend laminaat met V-groef Natural Oak 2,66 m². Ik heb 9 pakken nodig blijkbaar. Hoeveel zou het in totaal kosten om de ondervloer, bijbehorende lage plinten en laminaat te kopen en door jullie meteen ook te laten leggen? Ik wil graag een offerte.

Gesealde siergrindvloer vervangen voor een gietvloer

Graag zou ik de gesealde siergrindvloer vervangen door een gietvloer. Wij hebben vloerverwarming en ik ben benieuwd of het mogelijk is om er een vloer overheen te gieten is, of dat de vloer er (gedeeltelijk) uit moet. Het oppervlak is de woonkamer en de keuken met een oppervlakte van 45 m2. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn en wat een indicatie van de kosten is.

Laminaatvloer vervangen

85 m2 oude laminaat eruit halen en nieuwe leggen. Nieuwe laminaat wil ik zelf aanschaffen bij de Gamma. Optioneel is het afvoeren van materialen, dit ligt aan de meerprijs.

Egaliseren van een betonnen vloer

Het betreft een woning van 2 etages met een totaal oppervlak van 100 m2. De woning heeft een betonnen vloer én er ligt infraroodvloerverwarming, die mee geëgaliseerd moet worden. Egaline moet dus geschikt zijn voor elektrische vloerverwarming. Er moet rekening gehouden worden met de wat grote connectoren van de vloer verwarming. Graag ontvang ik een offerte.

Laminaat in nieuwbouw laten leggen

De oppervlakte is 70 m² voor een nieuwbouw beneden woning. Er moet een vloer gelegd worden van nieuw laminaat met een ondervloer.

Laminaat in de kelder laten leggen

Ik wil graag laminaat, een ondervloer en plinten in de kelder laten leggen. Graag zouden wij 20 m2 willen laten leggen. Er ligt geen oude vloer. Hoe duur zijn de montagekosten? En we hebben nog lampen die opgehangen moeten worden, ik schat 6. Hoe duur is dit alles samen?

Egaliseren van een vloer in een nieuwbouw woning

De vloer in een nieuwbouwwoning dient te worden geëgaliseerd in verband met het laten leggen van vinyl. De oppervlakte is 73 m2. De werkzaamheden zouden op 10 november uitgevoerd moeten worden.

Cementdekvloer vervangen in een badkamer

Onze badkamer vloeren klinken op sommige plaatsen hol waardoor er geen pvc op gelijmd kan worden. De cementdekvloeren moeten er dus mogelijk uit en opnieuw worden gestort. Een nadeel is wel dat er vloerverwarming in ligt. Wij laten ons graag adviseren over de beste aanpak en ontvangen een prijsopgave.

Vloer egaliseren voor een tegelvloer

Het gaat om het egaliseren van een betonnen vloer waarover later keramische tegels worden gelegd. De woonkamer, de hal en de bijkeuken hebben gezamenlijk ongeveer een oppervlakte van 75 m2. Graag verneem ik de te verwachtte kosten van u.

Egaliseren van een cementdekvloer

Laten egaliseren van redelijk vlakke cementdekvloer in nieuwbouwhuis tbv het leggen van grote tegels. Vloerverwarming ligt in de cementdekvloer. Oppervlakte ongeveer 75m2

Laminaat met ondervloer en plinten leggen

Graag willen wij laminaat laten leggen in de woonkamer met open keuken en de hal. Het betreft ongeveer 52 m2. Daarnaast ook het leggen van plinten en eventueel een ondervloer. Graag een offerte voor alleen het leggen en een offerte voor het leggen en het verwijderen van de huidige, houten vloer. De materialen hebben wij nog niet in huis.

Betonvloer in een schuur storten en vlinderen

Ik wil graag voor onze schuur een betonvloer laten storten en vlinderen. Bekisting op zandbed en aansluitingen (voor putje en elektra) is reeds gerealiseerd. Afmetingen 10 x 3 meter, 15 cm dik.

Terrazzo vloer laten leggen

Wij wonen nu nog in een huurwoning maar zijn ons al aan het verdiepen bij alles wat er komt kijken bij het kopen van een woning en het aanpassen van een woning aan onze smaak. Wij willen daarom graag een prijsindicatie ontvangen voor het leggen van een terrazzo vloer in een keuken van 4 tot 5 m².

Gietvloer in badkamer en op het toilet

We willen een gietvloer in de badkamer en het toilet. In totaal gaat het om 6 m2. De badkamer en het toilet zijn is betegeld. In de badkamer gaat een deel van de tegels eruit. Voor het toilet moeten we even overleggen of er voldoende hoogte is om de vloer over de tegels aan te brengen. In de tweede helft van augustus uitvoeren.

Egaliseren en gietvloer aanbrengen

Wat kost het egaliseren van woonkamer/keuken en hal van een oppervlakte van 52,5 m2? Wat kost een gietvloer van woonkamer/keuken en hal van 52,5 m2?

Gietvloer aan laten brengen

Ik wil graag de m2 prijs weten voor een mogelijke gietvloer van 100 m2. Ik wil alleen de kosten weten, ik ben nog in een oriënterende fase en weet niet of ik wel echt een gietvloer wil. Er ligt nu een betonvloer in de woning.

Laminaatvloer vernieuwen na waterschade

Door een lekkende radiator in de gang van onze woning is het laminaat beschadigd. Het vocht is ook doorgetrokken onder en in het laminaat van de aangrenzende woonkamer. Ook de muur achter de radiator is door het vocht aangetast en moet als die gedroogd is opnieuw worden geschilderd. Ik laat hier ter plaatse graag beoordelen of de hele laminaatvloer of slechts een gedeelte vervangen moet worden. Ik ontvang graag een offerte voor de verzekering. Na goedkeuring wil ik het werk zo snel mogelijk laten verzorgen.

Plinten aanbrengen bij een betonvloer

Wij hebben een betonvloer maar willen graag plinten tegen de muur. Het gaat om ongeveer 55 meter in totaal verspreid over 3 verdiepingen. Met uiteraard de nodige hoeken, raam- en deurkozijnen. We willen witte, redelijk hoge plinten (10 cm). Ik heb het materiaal nu nog niet aangeschaft, omdat ik niet precies weet wat ik allemaal moet kopen. Ik wil dit graag in overleg met de vakman doen.

Laminaatvloer leggen

In onze nieuwe woning willen we graag een laminaatvloer laten leggen met plinten. Het betreft ongeveer 80 m2 verdeeld over 2 verdiepingen. We willen het laminaat, plinten en ondervloer van onze huidige woning gebruiken. Bij voorkeur op 11 of 12 augustus 2015.

Betonvloer vlakken

Het betreft een casco woning waar de reeds gestorte betonvloer van 50 m2 ongelijk "gestort" is, hier zit her en der een hoogteverschil van 25 mm. Graag zou ik dit d.m.v. het aanbrengen van een deklaag van bijvoorbeeld mortel laten egaliseren. Kunt u voor mij een vrijblijvende offerte opmaken?

Plinten leggen in de slaapkamers

In alles slaapkamers plinten leggen en indien nodig plakplintjes op de vloer.. We hebben een plint met klik systeem gekocht..

Gietvloer storten

Graag ontvang ik een prijs voor het storten van een gietvloer, 60 m2, in RAL 7001. Het werk dient uitgevoerd te worden op 21 juli.

Flexxfloors en houten vloer laten leggen

We hebben een nieuwbouwhuis gekocht en daar gaan we op de eerste verdieping flexxfloors zelf leggen. De begane grond en de trappen willen we laten doen. De begane grond willen we namelijk in visgraat laten leggen. 5.40 bij 9.40 opp. Sleutel 15 januari 2014, dus zo snel mogelijk daarna aanvangen met de klus.

Leggen vloer

In mei 2014 wordt onze nieuwbouw woning opgeleverd. Op de begane grond is vloerverwarming. Op de eerste en tweede etage niet. Wij willen graag een laminaat of parketvloer latten leggen die vast/gelijmd komt te liggen. De vloeroppervlakte is ongeveer 169 m2. Wij ontvangen graaf een offerte inclusief en exclusief materialen.