Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Kerk Avezaath te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Kerk Avezaath heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Kerk Avezaath u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Kerk Avezaath of directe omgeving.


Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Kerk Avezaath bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: grindvloer reinigen, vloerverwarming en vloer realiseren, inclusief verwijderen radiatoren, laminaatvloer laten leggen, houten vloer laten leggen, vloertegels en vloerverwarming, kelder afwerkvloer en afvoer goten realiseren, verzakte ondergrond van de keuken herstellen, onderhoud eiken vloer, fermacell vloer leggen, houten vloer eruit, nieuwe beton vloer erin, parket leggen, inclusief schuren, olieën en plinten, vloer storten, bewerkte visgraat parket leggen, laminaat leggen, laminaat herstellen na waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Kerk Avezaath staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Kerk Avezaath:

Beneden verdieping egaliseren

In de komende 2 weken willen wij graag de beneden verdieping egaliseren. Het zal over een deel oude tegels moeten en de rest in de nieuwe uitbouw met een betonnen vloer. De oppervlakte is ongeveer 65 m2.

Zeil leggen en trap bekleden

Let op, het betreft hier twee klussen. 2x zeil leggen (vinyl) & 1x tapijt leggen. Zeil: Er moet in totaal plm. 12 m2 zeil gelegd worden. Het gaat om hal\gang + keuken, begane grond. Hal\gang meet 1,45x3,00 en de keuken 2,50x3,00. Hal\gang en keuken lopen in elkaar over via een deur met drempel, drempel en deur blijven. De ondergrond is netjes vlak en onbeschadigd cement. Het vinyl wordt waarschijnlijk zwart\wit geblokt en in dat geval moet dat diagonaal gelegd worden. In de offerte graag het leggen van een ondervloer meenemen (daar ik aanneem dat dat noodzakelijk is voor het netjes kunnen leggen en het behoud van het vinyl). Tapijt: Er moet een houten trap van 14 treden en 180 graden draai + daarop aansluitende overloop van 4 m2 bekleed worden met een eenvoudig unicolor.