Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaatreparatie:

Laminaatreparatie

Ik wil graag een offerte om nieuw laminaat te laten leggen in de gang en slaapkamer (20m4). Plus plinten
Onze klant uit Huissen (Gelderland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaatreparatie uit heel Nederland:

Laminaatreparatie voor de verzekering

Na waterschade vraagt de verzekering om een offerte voor nieuw laminaat in de gang en keuken ivm waterschade. Het betreft 15 m² exclusief snijverlies. Ondervloer moet ook vervangen worden. En platte plinten. Graag offerte voor zowel inclusief leggen en zelf leggen. tweede etage, van appartementen compelx wel goed bereibkaar.

Laminaatreparatie

Het laminaat is beschadigd en er zit een diepe put in. De verzekering vraagt om een offerte voor herstelwerkzaamheden. Mocht het niet gerepareerd kunnen worden dan zal er een nieuwe vloer gelegd worden.

Plafond- en laminaatreparatie na lekkage

Ik heb lekkage gehad en nu wil ik mijn plafond graag laten repareren en mijn laminaat laten vervangen. Na een lekkage behoorlijk bruin geworden. Mijn laminaat moet vervangen, omdat het krom trekt.

Laminaatreparatie

Door lekkage van mijn cv instalatie is mijn laminaat gaan bobbelen. Ik zou dat graag gemaakt hebben (ik heb zelf nog 6 planken staan) maar het bedrijf waar ik het toendertijd gekocht heb zeggen dat ik een hele nieuwe vloer moet laten leggen. Aangezien ik zelf 60 jaar ben en geen kennissen heb zou ik dus in mijn eentje al de meubelen enz. eruit moeten sjouwen plus dat ik nu door heel mijn huis hetzelfde laminaat heb liggen en ik dat nu juist mooi vind.