Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Huissen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Huissen heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Huissen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Huissen of directe omgeving.

229 klanten uit Huissen bevelen een bij Casius in Huissen aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Huissen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: woonkamer en keuken voorzien van schuimbeton en vloerverwarming, vinyl of PVC vloer laten leggen, laminaat leggen, vervangen plavuizenvloer met vloerverwarming, smeervloer storten, laminaat in bewoond appartement leggen, stenen vloer leggen met vloerverwarming, betonvloer leggen met MAX 4 platen, inclusief ondervloer en vloerverwarming, betonvloer aanbrengen op begane grond, houten terrasvloer voor dakterras, vloeren eerste- en tweede verdieping voorzien van egaline, oSB vloer laten leggen, zand cement vloer storten, zandcement voor vloerverwarming, laminaat leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Huissen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Huissen:

Betonvloer in de garage egaliseren

De toplaag is beschadigt en moet hersteld worden daarna moet de vloer 10x4 meter geëgaliseerd worden met een harde laag afspraak en contact via e mail

Laminaatreparatie

Ik wil graag een offerte om nieuw laminaat te laten leggen in de gang en slaapkamer (20m4). Plus plinten

Laminaat op een ondervloer laten leggen

Ik wil graag 25 m2 laminaat laten leggen, inclusief plinten en dunne ondervloer. Het moet een ondervloer worden van 6 mm.

Vloerverwarming met dekvloer aanbrengen

Ik ben op zoek naar een installatie van een vloerverwarming in nieuwbouwwoning. Beneden verdieping (ongeveer 71 m2) als hoofdverwarming en badkamer (ongeveer 4 m2). Vloerverwarming in combinatie met dekvloer.

Egalinevloer op de dekvloer aanbrengen

In mijn nieuwe huis zou ik graag over 80 m2 een egalinevloer laten leggen. Op een cement dekvloer. Het is nieuwbouw. Begane grond, de hele benedenverdieping (zie foto).

Egale betonvloer in de garage aanbrengen

Ik wil een egale betonvloer in onze garage aan laten brengen, 20 m2. Momenteel liggen hier stoeptegels in als vloer. Hoor graag van u wat de mogelijkheden zijn en het kostenplaatje ongeveer zal zijn.

Hoge plinten plaatsen

Ik wil graag ongeveer 25 meter hoge plinten laten plaatsen in de hal, wc en het woongedeelte op de begane grond. Ik zal de plinten zelf aanschaffen. Ik ontvang graag uw prijsopgave voor de montage. Ik werk onregelmatige diensten en ontvang daarom uw eventuele vragen graag per mail.

Betonvloer storten en vlinderen

Ik wil graag een betonnen vloer laten storten voor buiten. Hier worden later tegels op geplakt. De oppervlakte is ongeveer 24 m2.

Egaliseren plavuizenvloer tbv leggen van laminaat

Keukenvloer 18 m2 nu plavuizen. Over deze plavuizen wil ik laminaat leggen. Aan de zijkant loopt de vloer ongeveer 5 m/m af over een breedte van 50 cm en een lengte van 500 cm. Hoe kan dit worden opgelost en wat gaat mij dat ongeveer kosten.

Eiken lamelparket zwevend plaatsen

Wij hebben 32 m² eiken lamelparket met ondervloer en plinten gekocht dat op 27 december geleverd zal worden. Wij willen het dan graag zo snel mogelijk laten plaatsen, omdat we op een kale vloer zitten. Het parket moet zwevend geplaatst worden. We vragen bedrijven die snel na deze datum tijd hebben voor deze klus, om ons een offerteprijs te sturen.

Laminaatvloer in huis laten leggen

Ik wil graag in ons huis op de eerste verdieping (40 m2) een laminaatvloer plus ondervloer en plinten laten leggen. Het gaat hier om 3 slaapkamers en een overloop. Wij schaffen het laminaat, ondervloer en de plinten aan. Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden. Wat zijn de kosten hiervan?

Laminaat opnieuw leggen

Wij hebben een laminaatvloer liggen die wij zelf een aantal jaar geleden hebben gelegd. Wij hebben dit niet heel goed gedaan, waardoor vloer nu los gaat op diverse plekken. De ondervloer die er ligt is de oude vloerbedekking die wel ooit professioneel is gelegd. Wij hebben deze laten liggen vanwege de oude houten vloer eronder in verband met kou via de kruipruimte. Deze vloer moet dus opnieuw gelegd worden, maar dan wel professioneel. Het gaat om ongeveer 32 m2. Ook is het bedoeling dat er hoge MDF plinten geplaatst worden. Graag ontvang ik van u een prijsopgave hiervoor. Ik weet niet of de plinten in de kosten berekend zijn of dat wij zie zelf moeten aanschaffen? Graag hoor ik meteen van u of het eventueel mogelijk is in week 36 of 37 in verband met vakantie.

Hoge en plakplinten plaatsen

Ik wil graag 25 meter hoge plint, verstek gezaagd hebben en 5 meter plakplint in de woonkamer op nieuw gelegd laminaat aan laten leggen.

Gietvloer in split-level woonkamer aanbrengen

Wij willen graag een offerte voor het aanbrengen van een gietvloer in het lage gedeelte van onze split-level woonkamer. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 30 m2. De ondergrond is beton, enige obstakel is een convectorbak van 4 x 0.5 meter. We weten nog niet welke soort gietvloer voor ons het handigst en mooist is. Daarover graag wat advies.

Nieuwe laminaat vloer

Vanwege waterschade zal een laminaatvloer van 24 m vervangen moeten worden. Het betreft 2 slaapkamers en een overloop. De klus houdt in het uithalen van het laminaat,ondervloer en afvoeren en het leggen van nieuw laminaat Graag verneem ik op papier wat deze klus gaat kosten.

Vloer met V-groef schuren en oliën

We willen graag onze eikenhouten vloer laten schuren en oliën. De vloer is ongeveer 40 m2. De vloer heeft geen V-groef.

Laminaat leggen doordat waterschade is ontstaan

Het laminaat van onze zolder is door waterschade kromgetrokken. Dit is de reden dat ik een offerte aanvraag. Het betreft twee ruimtes, een waar de ketel staat en een slaap gedeelte. Gescheiden door een wand en een schuifdeur. Het is een oppervlakte van 30 m2.

Dieptereiniging van de grindvloer

Het betreft het reinigen van een grindvloer (binnen) op de begane grond van ongeveer 42 m2. Het gaat om een woonkamer en twee aansluitende hallen.

Vloer waterpas maken en vernieuwen

In de badkamer is een vloer gelegd die niet goed afloopt naar de afvoer. De vloer dient te worden verwijderd en opnieuw gelegd en betegeld. De vloer is ongeveer 13 m2 groot.

Lamel parketvloer opnemen en herleggen

Door omstandigheden moet een lamel-parketvloer van ca. 60 m² tijdelijk worden opgenomen en enkele dagen later weer worden herlegd. De volgende handelingen zijn noodzakelijk (e.e.a. na overleg met een ervaren parketteur): 1. Voorzichtig loswringen van het parket; 2. Nummeren van de planken; 3. Opnemen van de folie; 4. Het ontlijmen van de groeven; Na enkele dagen: 5. Terugleggen van de folie en het parket. Kunt u deze klus uitvoeren en wat is geheel vrijblijvend uw offerte?

Grenen vloer leggen

Grenen vloer die er nu ligt, verwijderen i.v.m. lekkage en opnieuw leggen van een grenen vloer. Vloer is nu gelegd met planken van 8.8 cm breed en het betreft 18 m2. Ondergrond is beton, kanaalplaten.

PVC-vloer verlijmd laten leggen

We hebben een oppervlakte van zo'n 75 m2. Hier ligt nu een siergrindvloer, deze moet eerst geëgaliseerd worden. Daarna willen we een een nieuwe PVC vloer erop verlijmen.

Aanheling mozaiëkparket en afwerken

Wegens verplaatsen van de keuken moet mijn eiken mozaiëkparket aangeheeld worden. Oppervlakte ontbrekend parket in L-vorm: 1x 230x60 en 1x 120x60. De vloer is verlijmd en ligt op spaanplaatbroodjes. Totale vloeroppervlakte 45 m2. Hierna schuren, lakken en nieuwe plinten aanbrengen.

Laminaat leggen

70 m² laminaat leggen. Laminaat kopen we zelf. 35 m² boven met plakplint (Ikea) en 35 m² beneden met hoge mdf plint wit (Karwei). Hoeveel tijd kost dit? Liefst leggen op 11 maart.

Katoenen vloerbedekking leggen+ondertapijt

De vloerbedekking dient te worden meegenomen naar een andere woning. Dit betreft ongeveer 60 m2. Of er ook een ondertapijt gelegd moet worden is nog even de vraag.