Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaat leggen in woonkamer en keuken:

Laminaat leggen in woonkamer en keuken

Ik denk dat het huis met woonkamer plus keuken iets van 8 x 5 meter zal zijn.
Onze klant uit Hattem (Gelderland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat leggen in woonkamer en keuken uit heel Nederland:

Laminaat verwijderen en opnieuw leggen

Ik wil graag de bestaande laminaatvloer in de gang +- 6-8m2 opnieuw laten leggen i.v.m. het feit dat het te strak gelegd is. Hiervoor zou ik graag een prijsopgaaf willen ontvangen.

Hout of laminaat leggen

1e en 2e etage

Laminaat leggen in woonkamer en hal

Het laten leggen van laminaat in een woonkamer en hal die nu bijna helemaal leeg staan. Er staat alleen 2 kasten in en een koelkast. Het gaat om een vloer van totaal 50 m2 ongeveer. Plinten hoeven niet geplaatst te worden.

Laminaat leggen, trap renoveren en latexen

Vloer leggen. Ik wil graag mijn woning leggen met laminaat (ongeveer 80m2) inclusief dampdichte ondervloer en hoge plinten. Boven moet het tapijt eruit (verlijmd) Muren en plafond verven. Trap: Lijmresten verwijderen, schuren en bekleden van de trap met overzettrede van JEWE. Stootborden bekleden met lakboard. Plafondlijsten plaatsen in alle vertrekken. Graag telefonisch contact opnemen.

Laminaat leggen en afwerking bij het trapgat plaatsen

Ik wil graag 16 m² laminaat laten leggen op mijn zolderverdieping. Bij het plaatsen van een dakkapel is een beschadiging ontstaan bij het trapgat. Daar wil ik ook een nieuwe aftimmering laten aanbrengen. Ik heb de materialen hier allemaal liggen. Ik ontvang graag u offerte.

Laminaat leggen in een seniorenappartement

Ik wil namens mijn vader een offerte aanvragen. Hij krijgt op 20 oktober de sleutel van zijn seniorenappartement. Er ligt daar nu tapijt. We willen daar een laminaatvloer overheen laten leggen met platte plinten. Het gaat om ongeveer 47 m² laminaat dat wij bij Gamma gaan kopen. Wij ontvangen graag een offerte van bedrijven die daar de komende 2 weken tijd voor hebben. Graag uw reactie per mail of sms. De voicemail van het opgegeven telefoonnummer werkt niet goed.

Nieuw laminaat in appartement leggen na waterschade

Ik heb waterschade aan laminaat in mijn appartement. Er is in 3 vertrekken een deel van het click-laminaat beschadigd. Ik laat hier graag door een vakman beoordelen hoe de vervanging moet worden aangepakt. Het gaat om ongeveer 60 m². Misschien kunnen de onbeschadigde delen uit diverse vertrekken worden samengevoegd in 1 vertrek. Ik wil het oude laminaat ook laten afvoeren. Ik ontvang graag uw offerte voor mijn verzekeringsclaim. Zodra de verzekering akkoord geeft, wil ik de klus laten uitvoeren.

Laminaat leggen in eetkamer

Betreft 16 vierkante meter laminaat leggen in de eetkamer. De ondervloer en plinten plaats ik zelf. Uitvoer bij voorkeur in week 44, ik hoor graag de prijsopgave en mogelijkheden.

Laminaatvloer vervangen

Het laten leggen van een laminaat vloer van 30 m2. Oude laminaat moet eruit gehaald worden.

Laminaat leggen

Leggen van laminaat boven en beneden ong. 100m2

Partners

Partners van Casius