Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaat leggen in woonkamer en keuken:

Laminaat leggen in woonkamer en keuken

Ik denk dat het huis met woonkamer plus keuken iets van 8 x 5 meter zal zijn.
Onze klant uit Hattem (Gelderland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat leggen in woonkamer en keuken uit heel Nederland:

Klussen slaapkamer

Graag laminaat leggen, 20 vierkant meter. En ondervloer. Ook 16 meter europlint.

PVC click vloer + laminaat

Graag zou ik een offerte willen hebben voor het leggen van een PVC click vloer ( Flexxfloors Stick Deluxe) ,het betreft een begane grond van +/- 38m2 (Zie bijlage). Wij willen dit vrij spoedig realiseren afhankelijk van jullie planning en afspreken met jullie om ter plaatsen te gaan kijken i.v.m. of het nodig is om eerst een ondervloer te leggen. Zoals het nu is praten we over een vrij egaal betonnen vloer maar ik denk dat het handig om hierover te overleggen wat het beste is. De volgende vraag die wij hebben is ,wat het zou kosten als jullie voor ons de 1ste verdieping en de zolder met laminaat willen leggen? We hebben het dan over 32m2 voor de 1ste Verdieping en 21m2 voor de zolder. Ook daar hebben wij uiteraard de laminaat ,ondervloer e.d. liggen. Graag Uw offerte voor het leggen van; Onze hoofdopdracht van de begane grond wat gelegd moet worden met PVC click vloer ( Flexxfloors Stick Deluxe ) +/- 38m2. En de vraag wat het zou kosten om de 1ste Verdieping ( 32m2 ) en Zolder ( 21m2 ) met laminaat te leggen.

Laminaat verwijderen en nieuw leggen

Door een lekkage moet de huidige laminaat in de woonkamer, keuken en gang worden vervangen. De huidige laminaat moet eerst worden verwijderd en daarna willen wij de volgende laminaat laten leggen. Het betreft een oppervlakte van 45m2. Graag wil ik de volgende hebben: GAMMA Confort laminaat zilver eiken 2,25 m² 7mm Plint model recht zilver 120x14 mm, 240 cm ONDERVLOER FLEXXFL. SILENCE 5M² Kunt u ook doorgeven wat het kost om een vloer te verwijderen en te leggen? Ik verneem graag van u

Verwijderen van laminaat en leggen van nieuw laminaat

Ik wil graag het oude laminaat uit mijn woning laten verwijderen (60m2) en afvoeren. Het laminaat ligt overal, behalve in de badkamer en keuken. In de bijlagen een aantal foto's van de huidige vloer en de afmetingen van de kamers. De ondervloer, mits deze nog in goede staat is, kan hergebruikt worden. Daarnaast wil ik ook nieuw laminaat laten leggen (van Quickstep) door het hele huis behalve badkamer, keuken en wc. Ik ontvang graag een offerte waarop deze twee werkzaamheden worden uitgesplitst. De vloer moet ongeveer eind april/ begin mei verwijderd en gelegd worden. Alvast bedankt!

Klik PVC vloer leggen

Het leggen van een PVC vloer, klik PVC, van flexfloors. Het is click de luxe. Ik heb de vloer gekocht bij de Gamma. 45 m2 laminaat leggen en 25 meter hoge plinten monteren.

Laminaat leggen met een ondervloer

Graag zou ik laminaat willen leggen voor 52 m2 . Met ondervloer

Laminaat doorlopend leggen

Ik wil 80 m2 laminaat laten leggen, doorlopend in elke kamer inclusief overzetplinten. De klus is exclusief voorwerk, dus alleen plaatsen. Materiaal in huis.

Laminaat leggen en plafond van badkamer schilderen

Door een lekkage moeten wij een nieuwe laminaat laten leggen op zolder en het plafond van de badkamer laten schilderen. De vloer van de zolder is ongeveer 30 m2, 5 m2 overloop + 25 m2 kamer. Het schilderen van de plafond is ongeveer 4 m2 en willen wij graag in een wit zandverf kleur laten behandelen. De offert zal ingediend worden bij de verzekeringsmaatschappij, hierna zal de vakman het werk moeten uitvoeren.

Laminaat, ondervloer en plinten leggen

Wij gaan binnenkort ons huis verkopen en daarvoor moet de zolder nog een laminaatvloer, ondervloer en plinten krijgen. Zouden jullie een offerte kunnen maken voor het leggen hiervan? Eventueel in combinatie met de aanschaf van de vloer, plinten en ondervloer bij jullie (de goedkoopste optie)? Het gaat om 32 m2 vloer en 11 meter aan plinten. Kunnen jullie ook aangeven hoe snel de vloer gelegd kan worden? Dit moet namelijk uiterlijk voor 30 maart gebeurd zijn omdat dan de foto's gemaakt worden. Geen voorwerk nodig.

Laminaat leggen

Het laminaat heb ik al, de ondervloer moet ik nog aanschaffen en de plinten doen we later zelf. Het bedraagt zo'n 35 m2 en er is geen voorwerk nodig. Over circa 3-4 weken moet het laminaat gelegd worden.

Partners

Partners van Casius