Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Harderwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Harderwijk heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Harderwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Harderwijk of directe omgeving.

333 klanten uit Harderwijk bevelen een bij Casius in Harderwijk aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Harderwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: geharde betonvloer storten in een bedrijfspand, fundering storten en uitgraven voor uitbouw, betonvloer met vloerverwarming maken, in bijgebouw die gaat dienen als woonkamer en keuken vloerverwarming en vloer realiseren, aanleggen VBI renovatievloer semi-droog met vloerverwarming, gietvloeren leggen in meerdere ruimtes en garagevloer behandelen, tegelvloer van natuursteen leggen en vloerverwarming, 163 m2 betonlook vloer van nieuwbouwwoning realiseren, fundering aanbouw hsb, vloer storten tbv vloerverwarming, vloer leggen in winkelpand, betonvloer en elektrische vloerverwarming in overkapping aanleggen en glazenwanden plaatsen, beton storten voor fundering vloer woonhuis en garage (152 m2), betonnen vloer egaliseren, natuursteenvloer laten leggen in groot romaansverband en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Harderwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Harderwijk:

Laminaatvloer herstellen

Er is hier door een bedrijf schade veroorzaakt aan mijn nieuwe vloer er zitten diepe krassen in over 3 planken 1 van 10 cm en 1 van 20 cm wil graag een offerte van de reparatie kosten . Gaat mogelijk om een verzekeringskwestie

Offerte herstel laminaatvloer voor verzekering

Voor mijn inboedelverzekering heb ik een offerte nodig voor het herstel van mijn laminaat en ondervloer. Het is ongeveer 30 m2 aan laminaatvloer, welke waterschade heeft opgelopen door een lekkage van de wasmachine en moet volledig vervangen worden.

Vloer egaliseren

Ik wil over een plavuizen vloer gaan egaliseren, het oppervlak is 30 m2.

Laminaatvloer op de begane grond laten leggen

Begane grond hal en keuken/woonkamer laminaat leggen 46 m2 en hoge plint plaatsten.

Laminaat leggen met plakplinten

Ik wil graag 50 m2 laminaat laten leggen en 43 strekkende meter plakplinten aan laten brengen. Ondervloer is aanwezig. Oude vloer dient afgevoerd te worden.

Laminaat vloer leggen

Er moet een laminaat vloer gelegd worden van 9m2, materiaal is beschikbaar.

FlexxFloors in visgraatmotief leggen

Wat zijn de kosten zijn voor het leggen van een Flexxfloors visgraatvloer van ongeveer 15 vierkante meter. De vakman kan direct aan de slag bij aankomst.

Vloer egaliseren

Egaliseren van 25m2 In de vloer is onlangs vloerverwarming ingevreesd en dichtgesmeerd. Kunt u mij de m2 prijs en de bijbehorende dikte sturen?

Laminaat vloer leggen

Vloer leggen van circa 18 m2, inclusief ondervloer en plakplinten, en het afvoeren van de oude vloerdelen. Er ligt nu een oude laminaatvloer in. Graag 7 mm dik, 24 cm breed.

Marmoleum strippen en in de was zetten

70 vierkante meter marmoleum strippen en twee keer in de was zetten

Laminaat leggen op slaapkamers en overloop

Ik wil graag twee slaapkamers en een overloop op de eerste verdieping met laminaat bekleden. In totaal is het ongeveer 30 m2 en er moet ook een ondervloer worden gelegd. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Terrazzo stoep maken

Wij willen graag een terrazzo stoep laten maken van ongeveer 6.5 m2. Graag met een zwarte rand en daartussen een klein randje zwart wit geblokt.

Laminaat in de slaapkamer aanleggen

Wij willen graag op zaterdag 25 maart a.s verhuizen. We zijn begonnen met het leggen van 2 slaapkamers maar moesten nog een gang en 1 slaapkamer. Is het mogelijk voor 25 maart deze vloer te leggen? We horen het graag. In totaal gaat het om 15 m2.

Granietvloeren aanbrengen

Ik wil mogelijk in 2 ruimtes een granieten vloer. 1) wasruimte: 20 m2; 2) garage: 33 m2. Beide vloeren zijn al mooi egaal. Wat zouden hier de kosten van zijn? Ik zie de offerte graag tegemoet.

Laminaat met ondervloer en plinten laten leggen

Ik wil graag laminaat in de hele woning van 77 vierkante meter laten leggen, inclusief ondervloer en plinten.

Laminaat laten leggen

Graag een offerte voor het leggen van laminaat inclusief ondervloer. Betreft een vloer van ongeveer 4,6x3 meter (ongeveer 14m2). Probleem is echter een grote kast in de kamer, deze kast kan niet uit de woonkamer. De kast is ongeveer 2,5 meter hoog. S.v.p voor het leggen bekijken of de kastdeur nog open kan, na het leggen van de laminaatvloer of dat er een andere optie mogelijk is. Op dit moment ligt er een tapijt met ondervloer, deze vloer verwijderen we zelf. Graag advies en een offerte.

Parket laten schuren

Parket. Ik wil de parketvloer laten schuren/ afwerken van 40.

Grindvloer in showroom herstellen en coaten

Ik heb een autoshowroom waarin een gewassen grindvloer ligt van ongeveer 500 m². In opdracht van een voormalige huurder is de vloer onlangs gereinigd. Daarbij zijn er beschadigingen ontstaan en verbleekte plekken. Ik wil de beschadigingen laten herstellen en de vloer laten voorzien van een coating. Graag laat ik de vloer hier beoordelen en ontvang advies over de mogelijkheden en een prijsopgave.

Tapijt verwijderen en PVC-vloer plaatsen

Ik wil in mijn woonkamer een Loose Lay PVC vloer laten leggen van Karwei, type 538682, rough oak blond. Ik zal het materiaal zelf inkopen. Er moet eerst tapijt worden verwijderd en afgevoerd, dat op de betonnen vloer is gelijmd. Daarna moet de PVC vloer worden geplaatst. Het gaat om een schuin toelopende ruimte, lengte 9730 cm, met een breedte aan de vijverzijde van 590 cm en aan de straatzijde 696 cm. De ruimte is vrij van obstakels, afgezien van los meubilair. Eventueel moet de aansluitende keukenvloer van 358 x 212 cm ook belegd worden met dezelfde pvc bedekking. Ik ontvang graag een prijsopgave.

Vloer laten leggen

Wij willen graag een nieuwe vloer het is 90 m2 inclusief 5 procent wat je versnijd ook graag hoge plinten laat dat ongeveer 47 meter zijn en 90 m2 ondervloer laten legen die hebben we dan al.

Spaanplaat van de vloer verwijderen

Ik wil graag de spaanplaat laten verwijderen die gelijmd en gespijkerd is aan de betonvloer. De vloer is 40 m2.

Houten vloerbedekking laten leggen

Het laten leggen van een houten vloerbedekking van 50 m2. Het laten leggen van een Novilon vloerbedekking van 50 m2.

Laminaat op de zolderkamer laten leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen. Het gaat om de zolderkamer plus ruimte daarbuiten. Ondervloer moet ook gelegd worden. Betonnen ondervloer. De klus, eind van de maand.

Reparatie aan de keukenvloer

Door waterschade is mijn laminaat vloer omhoog gekomen en is ongelijk. Het gaat om ongeveer 10 m2 vloer. Om dat te repareren is het noodzakelijk om het keukenblok(hoek) + oven te verwijderen om die reparatie te kunnen uitvoeren. Daar zit ook een keukenkastje 60x60 die ook vervangen moet worden evenals de afvoer van de gootsteen die vernieuwd moet worden. En natuurlijk de arbeidskosten.

Schuren en olien bestaande houten eiken parket vloer

Eiken parket vloer van 35 m² schuren en oliën met een (witte) kleur.