Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaat op de vloer leggen:

Laminaat op de vloer leggen

Ik ben op zoek naar een vakman die voor mij 55 m² laminaat kan leggen. Ik heb daarvoor alle materialen al in bezit. Bedrijven die hier op korte termijn tijd hebben, hebben mijn voorkeur.
Onze klant uit Groesbeek (Gelderland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat op de vloer leggen uit heel Nederland:

Vloer isoleren met Fermacell vloerplaten

Vloer van 2 slaapkamers en hal van 25m2 isoleren tegen geluid met farmacell vloerplaten. Eventueel egaliseren en oude laminaat vloer eruit halen. Graag offerte inclusief materialen.

Quickstep aminaat leggen

Vloer in kamer en hal leggen kamer 44 vkm halvkm laminaat Quickstep arte versailles ondervloer Heatsound 2mm afwerken met 45m plakplint planning maart 2018 graag offerte

Epoxy vloer verwijderen en laminaat leggen

Dear Sirs, I am considering to buy an apartment. The floors in the kitchen and living room are gravel floor (epoxy). Before I dare to buy the house and have too high a cost that I can not pay, I would like to have a price indication about how much the removal of such a gravel floor will cost. I would like also to change the floor to laminate floor. It would be about 60 m2. What is the cost of the removal approximately? Can you also please quote the cost for installing new laminate floor (separately)? Thanks!

Vloer verwijderen en nieuwe laminaatvloer leggen

Na waterschade, er stond een flinke laag water op de vloer, moet de huidige vloer eruit gehaald worden en een nieuwe laminaatvloer gelegd. Het gaat om 35 m2 ondervloer en laminaat en 25 meter aan hoge plinten. Eventueel nog een paar (2) meter aan plakplinten. Een expert komt binnenkort kijken, daarom ligt de huidige vloer er nog. Onder de vloer zijn het houten balken met een houten vloer. Graag met spoed uw offerte voor het slopen en afvoeren van de huidige vloer. Optioneel ook de houten vloer eronder vervangen, mocht dit nodig zijn. De nieuwe laminaatvloer leggen. Deze schaf ik bij Gamma aan.

Haard plaatsen met een rookkanaal

Haard plaatsen incl rookkanaal. We hebben een betonnen vloer met vloerverwarming met daarop laminaat

Laminaat leggen

Het laten leggen van een laminaat vloer van circa 105 m2. Daarbij ook een ondervloer (PF-Felt silent +) en hoge plinten.

Divers sloopwerk in huis

Ik wil een muur van 2 bij 2,50 meter gesloopt hebben, de badkamer tegels van een badkamer van 2 bij 3 meter moeten gesloopt worden en de vloer van 50 m2 laminaat moet eruit gesloopt worden. Ook dient het puin afgevoerd te worden.

Houten vloer leggen

Graag ontvang ik een offerte voor het leggen van een houten vloer in Nijmegen. Het gaat om ca. 85 vierkante meter. Visgraat of lammelparket. Tevens hoor ik graag wat het leggen van laminaat kost.

Renovatie in het voorjaar

Ik ben een grondige renovatie van mijn woning in Voorschoten van plan. Ik zoek hiervoor een passend bedrijf. Ik wil graag een afspraak op vrijdag 8 december of zaterdag 9 december met jullie maken om de plannen te bespreken en de woning te bezoeken. Het gaat om een woning, twee-onder-een-kap met een tuin aan het water. Ik ben het volgende van plan: BEGANE GROND: Nieuwe voordeur. De tegelvloer eruit halen en vervangen door een houten vloer. De gehele entree vervangen, toegang tot de woonkamer verbreden (dragende muur). Toilet geheel vervangen. Houten vloer leggen. Tegelvloer in entree, toilet en keuken. Nieuwe keuken installeren (willen wij in Duitsland aankopen). Doorgang van woonkamer naar keuken aanzienlijke verbreden (dragende muur). Spoelkeuken in de garage installeren die naast de keuken ligt. Doorgang van keuken direct naar spoelkeuken (dragende muur) met schuifdeur. Een serre aan de woonkamer aanbouwen met dezelfde houten vloer. Konijnenhok in tuin en antieke lantaarnpaal in tuin verwijderen. ALLE VERDIEPINGEN: Versterkte geluidsisolatie naar de buren: het huis is oud, de Tussenmuur een enkele laag baksteen: wat zijn de mogelijkheden om dit te moderniseren? Alle muren glad trekken en met pastelkleuren verven. Plafonds witten en bijwerken waar nodig. Kozijnen mat wit lakken. Binnendeuren vervangen waar nodig. 1e VERDIEPING: Bodem vervangen: deels tegel, deels laminaat. Moet hout worden, afgezien van de badkamer. Inschatting van de draagkracht van de vloeren. We hebben een moderne en vrij zware boxspring. Die had je nog niet in 1935 en we willen niet op de begane grond eindigen. Een wasruimte, kleine kamer, wordt kleedkamer: inbouwkasten. Badkamer nieuw inrichten. Douche met glazen wand. Vloer vervangen. ZOLDER VERDIEPING: Vervangen gootsteenblok in iets wat in lijn is met de badkamer op de 1e verdieping. Verven plafond en balken.

Houtkachel installeren

Ik heb bij Gamma een zwarte/antraciet kleurige houtkachel gekocht en graag zou ik van u weten wat het kost om deze te laten installeren. Ik heb zelf geen afvoerpijp en ander materiaal. Ik vroeg me af of het nodig is om tegels onder de houtkachel te leggen. Ik heb een laminaat vloer en een gestucte wand erachter die ik nog wel wil verven.

Partners

Partners van Casius