Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor houten vloer schuren en lakken:

Houten vloer schuren en lakken

Ik wil mijn houten vloer van 35 m2 schuren en lakken. De vloer is nu geolied. Graag een offerte.
Onze klant uit Geldermalsen (Gelderland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten vloer schuren en lakken uit heel Nederland:

Egaliseren houten vloer

Hoeveel kost t me om een houten vloer te egaliseren in deze woning? Het zou gaan om 80m2. Er wordt daarna een parketvloer met ondervloer opgelegd.

Aanleggen elektrische vloerverwarming op houten vloer (circa 70 m2)

Aanleggen elektrische vloerverwarming op houten vloer (BG). Momenteel liggen er pvc-stroken. Het gaat om circa 70 m2.

Vloer isoleren tegen geluidsoverlast

Ik heb een appartement in Rotterdam Blijdorp. Het handelt om een tussenverdieping met houten vloeren. Ik wil de vloer isoleren, om geluidsoverlast te verminderen. Ik wil graag de mogelijkheden weten en de bijbehorende kosten. Het is circa 65-70 m2 waar het om handelt.

Broodjesvloer realiseren

Houten vloer en balken vervangen voor beton, afwerkvloer niet nodig. Slopen oude vloer doe ik zelf Gaat om ongeveer 26m2 7,3m x 3,5m Graag ook het materiaal meenemen in de offerte.

Trapgat zagen in hout en trap leveren en plaatsen

Wij willen graag een trap naar zolder hebben hierbij moet een vlizo trap verwijderd worden en dat gat dicht gemaakt worden. En een gat gemaakt worden voor de nieuwe trap hiervoor willen wij graag een prijs indicatie voor ontvangen het gaat om een houten vloer.

Speod! Vloer restaurant beoordelen herstellen

Beoordeling herstelwerkzaamheden ca. 9 m2 houten vloer. Het zou geweldig zijn als er morgen 3 juni iemand langs kan komen, dan ben ik er namelijk zelf ook.

Houtskelet uitbouw achterzijde

Wij willen een houtskelet uitbouw aan de achterzijde van ons rijtjeshuis (uit 1963) van 6 meter breed en 3,50 meter diep. De huidige houten schuifpui moet herbruikt worden. De buren rechts hebben al een stenen uitbouw van 3,50 diep en links staat alleen een bakstenen schuttingsmuurtje. De vloer in de woonkamer is van hout daarom wil ik deze aanlengen in de uitbouw. Er is een achterom via een brandgang.

Bestrating veranda en tuin met douglas of antraciet kleurige tegels aanleggen

In de achtertuin is een grote veranda aangelegd. Van +/- 7 x 4 meter. In de tuin en veranda ligt een mengeling van klinkers. graag zou ik wellicht houten (douglas) veranda vloer (op klinkers?)of natuurlijk (uitziende) tegels +/- 50 X 50 willen. de tuin bestrating is +/- 4x 7 nodig, momenteel voorzien van klinkers. Graag natuurlijk (uitziende) tegels +/- 50 X 50 willen. kleuren tegels (middelgrijs - antresiet). graag onvang ik kosten gunstige offerte waarbij het er altijd verzorgd en onderhoudsvrij uitziet, waarbij arbeid en materiaal apart vermeld staan. Natuurlijk is bezichtiging altijd mogelijk. Alvast erg bedankt,

Vloer isoleren

Het gaat om 54m2. Houten vloer die van onderaf geïsoleerd kan worden. Alleen de hal is van beton, daar moeten de leidingen wel doorheen om bij de ketel te komen. Opbouwhoogte moet laag blijven. Werkzaamheden het liefst nog in deze maand. Wij zorgen ervoor dat de ruimte tot op de houten vloer kaal en leeg is. De huidige ketel (Nefit topline) staat in een kast op de begane grond, functioneert prima en willen we laten zitten. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m²

Vloer storten voor schuur

Voor het plaatsen van een houten schuur willen wij graag een vloer laten storten van 5 x 3 m. Inclusief bekisting ervan 10cm dik ongeveer. Er hoeft waarschijnlijk niet geheid te worden.

Partners

Partners van Casius