Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor houten vloer schuren en lakken:

Houten vloer schuren en lakken

Ik wil mijn houten vloer van 35 m2 schuren en lakken. De vloer is nu geolied. Graag een offerte.
Onze klant uit Geldermalsen (Gelderland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten vloer schuren en lakken uit heel Nederland:

Vloerverwarming realiseren

Er is een houten vloer en ik wil vloerverwarming op de vloer hebben. Ik zit zelf te denken aan een droogsysteem (platen op de vloer), zodat het niet zo zwaar is. Het gaat om 40 m2.

Serre realiseren

Wij willen graag een serre van 2500 mm diep en 3500 mm breed met harmonicadeuren. Er is geen vergunning nodig. Ik zit te denken aan een houten constructie, maar zou graag de prijs van hout en aluminium willen weten. De serre moet een verlenging van de woonkamer worden, dus de vloer moet gelijk worden. Er moet een beton vloer (fundering) in en een cementdekvloer. Graag een casco opbouw, maar graag zou ik ook de prijs van een complete opbouw willen weten. Graag zou ik rond april 2020 willen beginnen. We hebben nu een schuifpui, die gaat eruit, dan moet er een stalen balk in, doen jullie dit ook?

Eikenhout vloer lakken

Eikenhout vloer lakken 50m2, het is een onbehandelde houten vloer dus dit kan direct gelakt worden. Het lak heb ik zelf al aangeschaft.

Stukje omlijsting dakgoot vervangen

Stukje (75 cm) houten omlijsting dakgoot vervangen. Lage dakgoot op keukentraphoogte. Liefst voor 25 november want dan krijg ik een schilder over de vloer.

Houten vloer vervangen door betonvloer

Graag wil ik weten hoeveel het gaat kosten om in een jaren 30 woning de houten vloer te vervangen door een betonnen vloer. De woonkamer is circa 30 m2. Nu begrijp ik dat dat afhankelijk is van verschillende prijzen. Toch ben ik op zoek naar de mogelijkheden en de prijs indicaties die hier bij passen.

Trapgat met vaste trap zolder laten maken

Ik wil graag een trapgat laten maken in een betonnen vloer zodat er een houten vaste trap gemaakt kan worden richting de zolder. Beide klussen graag opnemen in een offerte.

Vloer isoleren

Deel van de vloer op de begane grond dat onderdeel is van serre en onderkant grenst aan tuin met circa 2 meter ruimte onder de vloer. Ik wil het graag laten isoleren. Het gaat om een houten vloer van 15 m2. Ik ontvang graag een offerte. Wat is de oppervlakte van de te isoleren vloer? Tussen 10 en 50 m²

Vloerverwarming en vloerisolatie realiseren

We wonen in een jaren 30 hoekwoning en overwegen om vloerisolatie aan te brengen en vloerverwarming als hoofdverwarming. In de open keuken ligt al vloerverwarming. Het gaat om de woonkamer en hal, daar ligt nu een houten vloer (idee is om nieuwe vloer uit te kiezen die geschikt is voor vloerverwarming). Volgens mij is er geen kruipruimte. Het zou gaan om een oppervlakte van 50-60m waar de isolatie en vloerverwarming gerealiseerd moet worden. Daarnaast willen wij graag horen welke stappen hiervoor gezet moeten worden. Vloerverwarmming zal terrecht komen op de CV.

Egaliseren hout/beton vloer

Ik heb in mijn woonkamer een vloer die gedeeltelijk hout is en gedeeltelijk beton. Om hier laminaat te kunnen gaan leggen zou de gehele vloer egaal gemaakt moeten worden (+/- 35 m2). Ik wil de vloer laten egaliseren met een materiaal waardoor het enigszins flexibel blijft, graag advies hierover. De naden van de houten vloer moeten dicht gesmeerd worden, daarna kan er gestart worden met gieten.

Kruipruimte met camera inspecteren

Ik zou graag willen weten hoe de conditie is van de houten balken van de vloer in de huiskamer (35 M2). Hoe de destijds aangebrachte isolatie er aan toe is. Is nieuwe isolatie noodzakelijk, schelpen aanbrengen ? Het gaat om een huis uit 1938 Er is geen kruipruimte luik wel een luchtrooster in de buitengevel. Graag uw offerte en advies.

Partners

Partners van Casius