Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Geldermalsen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Geldermalsen heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Geldermalsen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Geldermalsen of directe omgeving.

69 klanten uit Geldermalsen bevelen een bij Casius in Geldermalsen aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Geldermalsen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: vloerverwarming met fermacell platen, vervangen plavuizenvloer met vloerverwarming, bestaande grindvloer van totaal circa 60 m2 laten sealen, aanleggen zandcement dekvloer 5 cm, inclusief egalisatie, houtenvloer vervangen door schuimbeton en vloerverwarming aanleggen, keramische parket tegels in visgraat leggen, laminaat leggen HDF of PVC, siergrindvloer keuken verwijderen, vloerverwarming aanleggen in keuken en woonkamer, pVC vloer leggen en 2 trappen bekleden, parketvloer in huiskamer, gang en keuken vervangen, houtenvloer vervangen door schuimbeton en vloerverwarming aanleggen, cement dekvloer laten storten en afwerken met woonbeton, vbi ps renovatievloer met vloerverwarming aanleggen, broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, laminaat laten leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Geldermalsen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Geldermalsen:

Houten vloer schuren en lakken

Ik wil mijn houten vloer van 35 m2 schuren en lakken. De vloer is nu geolied. Graag een offerte.

Laminaatvloer eruit halen, plank vervangen en weer leggen

Midden in de woonkamer zit een gat in een laminaatplank. Hierdoor zal de halve vloer inclusief plinten eruit moeten en daarna weer dicht gelegd moeten worden. Ik heb zelf nog nieuwe planken liggen om de beschadigde te vervangen. Zie de foto's voor de vloer en de beschadigde plank (rood omcirkeld). De wandplinten zijn hoog, waarvan er eentje is gelijmd ter hoogte van de tv, de rest is geschroefd.

Grindvloer(en) laten aanbrengen

In een nieuw, in aanbouw zijnde huis willen wij eventueel een grindvloer laten leggen op de begane grond en eventueel 1ste verdieping. De begane grond is 42 m2 waaronder de hal en toilet. De 1ste verdieping bestaat uit 2 slaapkamers en een overloop, ongeveer 30 m2.

Laminaat op de vloer leggen

Graag ontvang ik een offerte voor het leggen van een ondervloer, laminaat en plakplinten. De oppervlakte is 47 m2.

Laminaat leggen met ondervloer en plinten

Mijn vader gaat verhuizen naar een aanleuning waar we een laminaatvloer met ondervloer en plinten willen laten leggen. Er is een betonnen ondervloer. We hebben alle materialen al beschikbaar. Graag willen we het werk vóór 8 november laten uitvoeren. We ontvangen graag een prijsopgave van de legkosten.

Houten vloer schuren en lakken

Graag willen wij de huidige houten vloer laten schuren en laten behandelen nu is deze donker en gewaxt, we willen deze lichter qua kleur en gelakt hebben. Oppervlakte ongeveer:50m2 we krijgen 15 mei sleutel van dit huis

Frans eiken parketvloer lakken

Er is een parketvloer gelegd en deze dient gelakt te worden of geolied. Het is frans eiken, geborsteld met noest. In overleg olien of lakken

Leggen van eiken vloer

In een nieuwbouwwoning het leggen van een houten vloer. -Eiken vloerdelen ca 22 cm worden aangeleverd. -ca 90 m2 op vloerverwarming. -ca 60 m2 zonder vloerverwarming. De vloer is al gevonden. Alle extra hulpmaterialen dienen aangeleverd te worden en in de offerte gespecificeerd te zijn.

Herstellen laminaat

Er zit speling op een rij laminaattegels. Deze moet goed worden gelegd. Tegels van 40 bij 40 cm.

15 m2 laminaat leggen

Een slaapkamer op de eerste verdieping lamineren (ong. 15m2) - laminaat + laminaat snijder + hulp zetje aanwezig, tevens ondervloer aangeschaft. (getracht zelf te leggen, dat werkte niet echt).

Folie - zand - isolatie - beton - ...

Folie - zand - isolatie - beton - vloerverwarming - afdekvloer - plavuizen Het gaat om 29 m2 vloer waarvan zo'n 3 x 4 meter boven een kelder Willen het graag zelf doen met behulp van een ervaren klusser

Ik heb een grenen vloer die geschuurd en ...

Ik heb een grenen vloer die geschuurd en gefreesd moet worden. ca 25 m2

Slaapkamers (3) en overloop van laminaat ...

Slaapkamers (3) en overloop van laminaat voorzien.