Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Erichem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Erichem heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Erichem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Erichem of directe omgeving.


Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Erichem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: geharde betonvloer storten in een bedrijfspand, aanleggen VBI renovatievloer semi-droog met vloerverwarming, gietvloeren leggen in meerdere ruimtes en garagevloer behandelen, tegelvloer van natuursteen leggen en vloerverwarming, 163 m2 betonlook vloer van nieuwbouwwoning realiseren, vloer storten tbv vloerverwarming, vloer leggen in winkelpand, een broodjesvloer aanleggen, vloer van schuimbeton en vloerverwarming aanbrengen, vloerverwarming met fermacell platen, vloer egaliseren, grindvloer realiseren in een winkelpand, schaderapport van waterschade opstellen en herstellen houtenvloer, houtrot in meerdere vloerbalken verhelpen, pU gietvloer realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Erichem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Erichem:

Aanleggen VBI renovatievloer semi-droog met vloerverwarming

Vanaf 1 mei krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis. Huidige houten balken vloer woonkamer verwijderen en vervangen door VBI renovatievloer. Afmetingen ongeveer 4.00x8.15m. Wij verwijderen zelf de houten topvloer (niet de balkenstructuur) en radiatoren. Indien mogelijk: afwerking door middel van Lewisplaten, vloerverwarming 16-2 op draadnetten HoH 10cm, afdekvloer 50mm met (lichtgewicht) beton C20/25 of gietmortel = C20. Opdrachtgever kan vloerverwarmingsslangen leggen (niet afpersen/aansluiten op CV), in overleg. Wij zijn op zoek naar een bedrijf voor wie dit een zeer veel voorkomende klus is. Daarnaast aanleggen vloerverwarming in keuken/hal, hier zit kelder van beton onder. Oplossing hiervoor te bepalen in overleg.

Herstellen parketvloer

Ik ben opzoek naar een vakman die mijn serre van 3 bij 4 meter gelakte parket vloer opnieuw kan schuren en lakken.

Parket vloer herstellen schuren en mat lakken

Bestaand eikenparket schuren en mat lakken. 35 vierkantenmeter. Door loopschade is het een beetje vervaagd, dit zal ik graag hersteld willen zien.

Betonvloer storten

Het betreft een bestaande schuur met een plat dak. Het dak gaat er af en 2 binnenmuren worden verwijderd. In de schuur liggen klinkers deze moeten er uit en iets uitgraven. Daarna een betonnen vloer storten (20cm) met toevoeging voor vloeistof dichtheid. Dat is ongeveer 10.5 x 11.5 Afgeflinderd / glad opleveren. Dubbel gewapend. Er komen daarna in de hoeken en het midden spanten te staan zodat een schuin dak mogelijk is. Graag offerte all incl. Of alleen storten en flinderen. Voorwerk dan in eigen beheer.

Laminaatvloer herstellen

Er is hier door een bedrijf schade veroorzaakt aan mijn nieuwe vloer er zitten diepe krassen in over 3 planken 1 van 10 cm en 1 van 20 cm wil graag een offerte van de reparatie kosten . Gaat mogelijk om een verzekeringskwestie

Grindvloer repareren en reinigen

In mijn grindvloer zijn door zware gevallen voorwerpen beschadigingen ontstaan. Deze zou ik graag gerepareerd willen zien. Ik ben in het bezit van een tweetal emmers met de oorspronkelijke steentjes op kleur. Zwart en grijs/wit. Tevens zou ik ca. 20 m2 gereinigd willen hebben.

Reinigen of vernieuwen van een siergrindvloer

Ik wil er graag achter komen wat de kosten zijn voor het reinigen of het vernieuwen (gesealed) van een siergrindvloer. Oppervlakte is ongeveer 60 m2.

Laminaat leggen

70 m2 laminaat, huiskamer/keuken 3 slaapkamers, overloop en gang.

Cementvloer schuurtje

We willen graag een cementvloer laten leggen in onze tuin tbv prefabschuur die in de loop van maart geleverd gaat worden. Het gaat om ca. 20 vierkante meter.

Betonnen vloer veranda + carport

Graag een prijsvoorstel voor het storten van een betonnen vloer met een gladde afwerking voor een veranda + carport achter het huis. formaat 400cm x ca. 870cm met daaraan vast 150cm x 300 cm? (zie bijgesloten rekening (het donkergrijze vlak) ik kan er zelf voor zorgen dat het op de juiste wijze is afgegraven en een bekisting rondom heeft (volgens jullie specificaties). beton en bewapening zou ik graag meegenomen zien in de offerte.

Plavuizenvloer inclusief vloerverwarming vervangen

Bestaande afwerkvloer met verwarming verwijderen, opbouw huidige vloer: bgg circa 65 m2, incl. gang en toilet. Op draagvloer ligt plastic, templexplaat, bewapeningsijzer 8 mm, slang 22 mm bewapeningsijzer 6 mm. Dit allemaal verwijderen en afvoeren. Nieuw: afwerkvloer op draagvloer, isolatieplaten, met slangen, afwerkvloer, egaline of vlinderen.

Tapijt verwijderen

Meerdere kamers tapijt verwijderen inclusief trap

Gietvloer met betonlook aanbrengen

Gietvloer betonlook, 45 m2

Vloer storten tbv vloerverwarming

Betreft boerderij. Er moet een vloer gestort worden met isolatie en vloerverwarming als hoofdverwarming. De boerderij is circa 140 m2. We zijn bezig met aankoop en zijn in onderhandeling. Binnen een week of 2 horen wij of het doorgaat. De boerderij is nu nog een grote stal, er ligt beton in. Aan 1 kant zit een mestgootje, dit kan ik zelf dichten. Het beton kunnen wij eventueel zelf weghalen, maar de prijs van het door jou verwijderen van het beton zouden wij graag zou los op de offerte hebben staan. De stal bestaat uit het voorhuis met daarachter een groter deel waar wij willen gaan leven. We hebben geen gas, we zitten te bakkeleien over welk type warmtepomp wij willen. Daarnaast willen wij de boerderij enorm goed isoleren, zodat het een nul meterhuis krijgen, dus wij zitten aan een rc waarde van 9 te denken. Het dak isoleren doe ik zelf. Welk materiaal wij willen gebruiken weten wij nog niet, het ligt eraan wat er geboden wordt.

Houtlook visgraatmotief stenen vloer

Voor ons in aanbouw zijnde appartement in Nijmegen zoeken wij voor de gehele oppervlakte (netto plm 122 vierkante meter) een houtlook (visgraatmotief) stenen vloer. Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming! Woonkamer, gang, slaapkamer, berging.

Vervangen van laminaat vloer

Ik heb in december een laminaatvloer gelegd en nu is er waterschade. Aangezien ik momenteel door omstandigheden zelfs de vloer niet kan leggen vraag ik een offerte aan om de vloer eruit te halen en dan 12 planken tijdens het erin leggen weer te vervangen. 30 vierkante meter woonkamer.

Eiken lamellen parket leggen op drie verdiepingen

Ik zoek met spoed een ervaren parketlegger die gespecialiseerd is met het leggen van houten lamellen parket. Details: 120 m2, 30 cm breed, 18 mm dik. Verlijmen op de betonnen ondergrond. Drie verdiepingen. Afwerken met aluminium-strips en dorpels, muur plinten plaatsen. Termijn vanaf vandaag tot 13 februari. (14/02 verhuizen). Haastklus wegens ziekte. Al het materiaal is aanwezig behalve kit om de plinten te plakken. Mijn wens is om iemand met flinke ervaring met houten parket leggen te vinden.

Storten zandcementvloer voor nieuwbouw badkamer

Storten zandcement vloer voor nieuwbouw badkamer van 6 m2 in een eengezinswoning.

Tegelen badkamervloer

Het leggen van een badkamer vloer, wellicht dat de vloer ook geëgaliseerd moet worden, maar dit zal minimaal zijn. Het betreft een ruimte 423 cm lengte bij 272 cm, breedte. Er zitten wel nog toilethokjes en 2 ingebouwde kasten in. Er ligt een tegelvloer in, maar kan de nieuwe tegels kunnen er waarschijnlijk eroverheen gelegd worden. Wat voor soort tegels maakt niet niet veel uit, als het maar richting grijs/ antraciet gaat. Graag een offerte inclusief materiaal en een exclusief materiaal.

Zand uit kruipruimte verwijderen en opnieuw vullen met zand

Door een aantal lekkages in de kruipruimte is het zand wat er ligt erg vochtig geworden. Dit zand moet eruit en de ruimte moet opnieuw gevuld worden met zand. Het gaat om een ruimte van 8 bij 10 meter.

Betonnen stalvloer over bestaande vloer storten

Wij willen een betonvloer laten storten over bestaande vloer en roostervloer ten behoeve van een potstal. Daarna een voergang maken die ongeveer 10 cm hoger ligt dan de vloer. vloer is ongeveer 170 m2 x +-10 cm. De vloergang is ong 90 m2 x +-10cm.

Verlijmde PVC vloer laten leggen in een nieuwbouwwoning

Graag ontvang ik een offerte voor onderstaande: - Nieuwbouw woning (oplevering mei/juni 2020) - 86 m² pvc vloer leggen - 76 m1 plinten

Vloeren laten leggen

Ik wil graag vloer leggen in de gang van 10 m2, in visgraat. Momenteel ligt er al een visgraat vloer maar die moet worden vervangen na schade. Gaat om een verzekeringskwestie.

Vloer egaliseren en eventueel deuren inkorten

Graag de betonnen vloer egaliseren beneden in de woonkeuken. Eventueel 2 tussendeuren iets inkorten. Totaal oppervlakte is 22 vierkante meter.

Laminaat in keuken

De keuken is in totaal 9 m2 en de bedoeling is een ondervloer laminaat en plint te leggen. Ik ontvang graag een prijsindicatie.