Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Epe te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Epe heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Epe u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Epe of directe omgeving.

47 klanten uit Epe bevelen een bij Casius in Epe aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 7,9/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Epe bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: het realiseren van een vloer op de begane grond, betonvloer laten storten, laminaat leggen plus ondervloer, siergrindvloer verwijderen en egaliseren, kwaaitaal vloer vernieuwen, dekvloer op vloerverwarming storten en afwerken, diverse vloeren leggen, laminaatvloer laten herstellen, rotte vloerbalken vervangen, pvc vissegraat vloer leggen in week van 5 augustus, laminaat voor de verzekering, parketvloer laten leggen, vloeren egaliseren (meeste betonvloer), laminaat leggen na waterschade, plavuizen vloer verwijderen afvoeren en egaliseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Epe staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Epe:

Na waterschade laminaat en ondervloer opnieuw leggen

I.v.m. waterschade is de laminaatvloer in de hal in het souterrain beschadigd (meerdere bobbels). De ondervloer is natuurlijk ook nat geworden. Ik wil dit graag laten vervangen inclusief nette afwerking waar nodig (plinten vervangen). Oppervlakte is 3,2 m2 in een L-vorm. Ook de drempel is hoger komen te liggen waardoor de deur niet goed sluit. Ook dit wil ik graag verholpen hebben, wellicht is een nieuwe drempel nodig of enkel een nieuwe ondervloer.

Plinten op een PVC-vloer aanbrengen

Plinten aanbrengen over een lengte van ongeveer 40 meter.

Vloer egaliseren en vlinderen

Het betreft het egaliseren en vlinderen van een vloer op een betonnen ondervloer. Dit zou eventueel op een elektrische vloerverwarming geplaatst moeten worden. De oppervlakte is ongeveer 50 m2.

Laminaat in de souterrain laten leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen in mijn souterrain. Gaat om ongeveer 120 m2. Er ligt nu tapijt, daar wil ik het laminaat graag op leggen. Plinten moeten ook gelegd worden.

Complete laminaatvloer leggen

Leggen van 40 m2 laminaat met bijbehorende ondervloer en plakplinten bevestigen (13 stuks). Contact leggen met bouwmarkt (Gamma Epe), wie de informatie doorspelen naar klant.

Laminaat plaatsen

Ik wil een ondervloer en laminaat laten leggen en plakplinten laten plaatsen. Het gaat om 2 slaapkamers met een overloop, in totaal 37 m2. Er ligt nu vloerbedekking maar dit wordt door ons zelf verwijderd.

Beschadigde garagevloer renoveren

Ik wil graag mijn garagevloer 18 m2 renoveren, is nu betonvloer, beschadigd, smerig in vrijstaande garage, niet verwarmd, niet vorstvrij.

Dekvloer op vloerverwarming storten en afwerken

Graag ontvang ik een offerte voor het storten en afwerken van een dekvloer op vloerverwarming op betonnet, met versteviging en sneldrogend cement. De oppervlakte is 117 m² en de vloer heb ik graag 7 cm dik. Er is ruimte genoeg voor de woning voor het parkeren van de pompwagen.

Grenen vloer leggen

Voor ons huis in Epe zoek ik iemand die op a.s woensdag 10 en 11 augustus een Frans grenen houten vloer kan leggen van circa 50 m2. Het betreft een woonkamer, een keuken (ligt nu een tegelvloer, kan overheen gelegd worden) en een hal (ligt nu ook een tegelvloer, kan overheen gelegd worden). Notitie Casius: bellen als er interesse is ivm korte termijn uitvoering werk.

Zandcementdekvloer leggen incl materiaal ...

Zandcementdekvloer leggen incl materiaal +- 22m2 6cm dik over vloerverwarming .

Glad parket, GEEN V-groef, rechthoekige ...

Glad parket, GEEN V-groef, rechthoekige woonkamer, 28m2, minimaal 1 zichtbare slijtplek, 10 jaar geleden voor het laatst behandeld

Wij hebben een bestaand huis gekocht ...

Wij hebben een bestaand huis gekocht waar wij vloerverwarming in laten vrezen. Na het vrezen willen wij tegels laten leggen van 60 cm X 60 cm. Dit moet gebeuren op een oppervlakte van 44.2 m2. 1 Juli krijgen wij de sleutel en op 10 juli zijn wij in het bezit van de tegels.

ivm mogelijke aankoop van een woning in ...

ivm mogelijke aankoop van een woning in Elten onstaat de behoefte om de bestaande (bruine) plavuizen vloeren met vloerverwarming te laten vervangen door een lichte tegel.

Wij zoeken een bedrijf in de omgeving ...

Wij zoeken een bedrijf in de omgeving van Epe die vloertegels kan leggen incl. dilatatievoeg.

Oppervlakte ongeveer 53,5 vierkante ...

Oppervlakte ongeveer 53,5 vierkante meter. Offerte voor het leggen / voegen plavuizen, tegels zijn al in huis. Nieuwe woning in Wapenveld, oplevering juli-aug. 2006